Za sada jako dobro. kad si već otvoren za savjete onda : mali z ape (nikako previsok, najbolje u visini sadašnjeg volana), još malo uredi sic (stanji ga) a ako imaš mogućnosti stavi sic na federe. Auspuh umjesto farbanja možeš i omotati trakom. Nakon farbanja u mat crno ja nebi stavljao airbrush, eventualno mali pinstriping i to je to...
samo naprijed, ima nas ovdje ljubitelja bobbera dosta.
v-twin man
Broj postova : 162 Godina imam : 49 Prebivalište : split Vozim : xvs 1100 classic Na forumu od : 21.11.2007
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Svaka čast za trud, to i jeste najbolje kada sam radiš, slušaš sebe i svoje srce, vidim imaš solidne uslove, (eh da je meni takve), opleti i samo gassss...
freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
Za sada jako dobro. kad si već otvoren za savjete onda : mali z ape (nikako previsok, najbolje u visini sadašnjeg volana), još malo uredi sic (stanji ga) a ako imaš mogućnosti stavi sic na federe. Auspuh umjesto farbanja možeš i omotati trakom. Nakon farbanja u mat crno ja nebi stavljao airbrush, eventualno mali pinstriping i to je to...
samo naprijed, ima nas ovdje ljubitelja bobbera dosta.
Pa palo mi je na pamet malo povecati visinu volana, ali mislio sam eventualno ispilati ga i ubaciti jos jedan komad sipke...sto povlaci opet i nabavku duzih sajli, kabela itd. no to nije neki preveliki problem naci...Jos jednu ideju mi je dao prijatelj, da napravim volan od debelih karika lanca, dam ga zavariti i lijepo urediti, sta mi je isto jako privlacna ideja...
Sta se sica tice, i htio sam jos tanji, ali ovo je obicni plasticni koji je bio na njemu, samo sam ga modificirao malo, vise i nemogu, jedino da svu tu spuzvu izbacim i sjedim na plastici, al opet je to bezvezni komad plastike...Gdje bi eventualno mogao napraviti pravi sic za ovaj djir motora, lijepi tanki onako, a da opet bude ok za vozit ? Sta se konstrukcije na federe tice, nije problem jer sad sic stoji na zeljeznom komadu koji sam zavario na ramu, na njega mogu bilo sta ugraditi.
Pinstriping je isto opcija, ne bi ni pretjerivao u oslikavanju. Zelio bih samo logo Pink Floyda, prizmu sa Dark Side Of The Monn na ove plastike koje pokrivaju bateriju, s jedne i druge strane motora...Ostalo u pinstrip, ne bi sad tija flameove i to, nije mi to djir.
Evo zamislite ovo na tim plasticnim poklopcima sa svake strane :
Vice man
Broj postova : 20 Godina imam : 38 Prebivalište : Solin Vozim : Vulcan Custom 125cc Na forumu od : 11.03.2013
A znam, malo po malo...uvik sam i tija ic po nekoj skali, od zika s 50 cc, pa na vise, ucit se pomalo i naucit postovat motor i njegove mogucnosti...Plan mi je srediti ga, ovo ljeto uzivati na njemu i kad dodje iduca zima, ili ce ici u kombinaciju i trejd za neki jaci bajk od 250 ili vise, na kojemu cu naravno napraviti istu stvar, sta ce mi opet bit gust i uzitak...
...Ili cu eventualno naci jacu masinu i pokusati je ubaciti na ovu ramu, ali toga me malo strah jer nemam ipak toliko iskustva, ako budem to radija, morat cu naci nekog iskusnijeg da mi da ruke.
Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010