| yamaha dragstar 650 - doc | |
|
+8simke vstarrider zanotti custom rider stain lord cityn doc 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
doc man
Broj postova : 50 Godina imam : 50 Prebivalište : V.G. Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 12.06.2008
| Naslov: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 16:42 | |
| evo mog dragstara... tu sam samo malo sredio bisage nakon sto sam ga kupio... ima jos dosta ideja..prvo kres bar.. | |
|
| |
cityn man
Broj postova : 326 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo-Dubrovnik Vozim : HD u pripremi Na forumu od : 09.03.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 17:31 | |
| Veery nice, imaš još fotki ? | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 17:39 | |
| Je sviđa mi se, lijepo joj stoji crna boja. A i crashbar bi joj lijepo legao. Al definitivno fali još koja fotka | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 17:47 | |
| Nice, aj daj nama nezasitnima malo podataka, i fotografija..... | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 18:08 | |
| Koliko je stara,kilometara,kako si zadovoljan,daj malo podjeli sa nama :bounce: :bounce: :bounce: | |
|
| |
doc man
Broj postova : 50 Godina imam : 50 Prebivalište : V.G. Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 12.06.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 19:09 | |
| 2002 godina, 8400 km, kupio sam je u prilicno dobrom stanju, servis kod grigica u starom cicu, rekao covjek sve ok,promijenio samo ulje.. nakon sto sam se istankao van predviđenih okvira (cijena sama po sebi pa porez,prirez, zarez i ostalo..) ostalo mi para jos samo za kavu ( sva sreca pa sam prije prestao pusit pa mi netrebaju i cigare) ipak narucim ja kod MM kres bar pa reko snaci cu se kad stigne.. ono vec dva tjedna ne zove niko od tamo.. i tako.. skinuo bisage..pofarbao u mat crnu boju nitne koje su djelomicno pohrđale, a i nisu mi se svidjele.. nekako mi bilo previse.. zategnuo ovaj pojas između bisaga da bolje drzi i da ne vise bisage.. sa straznje strane dodao nosace da drze bisage na okvirima i da ne padaju na spuh i slicno.. uglavnom..dosta posla iako se ne cini ovako kad pisem o tome.. e da.. sa unutarnje strane bisaga sam napravio metalne okvire da se ne urusavaju nego uvijek stoje napeto.. imam negdje i to poslikano.. pa kad nađem ..postam | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 19:14 | |
| Makina je odlična :bravo: | |
|
| |
doc man
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 19:17 | |
| | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 19:23 | |
| | |
|
| |
doc man
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 19:33 | |
| svidio mi se motor na prvu loptu zbog tih lampi napred.. ima nekako police look.. poviseno straznje sjedalo,vjetrobran,lampe... sve mi se to svidjelo jedini problem na tom motoru je spaljeni jedan spuh pa nema vise onaj kromirani sjaj nego je žut na mjestima naljepnice sam uspio skinut sve osim onih na vjetrobranu, ali i to je u razmatranju.. mozda stavim preko toga jednu vecu naljepnicu od cro-chopper foruma | |
|
| |
vstarrider man
Broj postova : 353 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa Vozim : VStar 650 Classic Na forumu od : 14.12.2007
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 20:33 | |
| OPREZ!
to što ti je krom promijenio boju na Drag Star fabričkom ispuhu je znak da ti mješavina nije uredu tj. da je previše rich.
Eh sad ili je bila nekad pa je auspuh promijenio boju ili je i dalje.
U svakom slučaju neka ti to provjere u servisu.
Super bajk, nebih ga da nizašta na svijetu.
Sretno | |
|
| |
simke man
Broj postova : 301 Godina imam : 40 Prebivalište : Apatin,Srbija Vozim : Yamaha Drag Star 650 Na forumu od : 26.03.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 20:35 | |
| lepa masina | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 20:35 | |
| - doc je napisao/la:
-
ipak narucim ja kod MM kres bar pa reko snaci cu se kad stigne.. ono vec dva tjedna ne zove niko od tamo..
Pa bar tebi nije daleko Krško , ako si iz V. Gorice. Narućiš, ako nemaju tu je za par dana, đir do tamo, sve obaviš za dva sata, dobiješ kvalitetnije i puuuuno estetskije, uštediš parsto kuna i ne zaheb. se sa MM. | |
|
| |
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 20:58 | |
| - vstarrider je napisao/la:
- OPREZ!
to što ti je krom promijenio boju na Drag Star fabričkom ispuhu je znak da ti mješavina nije uredu tj. da je previše rich.
Eh sad ili je bila nekad pa je auspuh promijenio boju ili je i dalje.
U svakom slučaju neka ti to provjere u servisu.
Super bajk, nebih ga da nizašta na svijetu.
Sretno Slažem se u potpunosti da omjer gorivo/zrak nije u redu ali se ne slažem da to serviser treba rješavati tj. štelati smjesu, jer u večini slučajeva nema potrebe. Naime na dragicama 650/1100 do promjene boje kroma auspuha na prednjem cilindru (od svjetlo zlatno žute do zagasito plave) i to u djelu od spoja na cilindar do spoja sa topom dolazi u 70% slučajeva od predugog rada motora pod čokom na mjestu tj. prebogate smjese, 20% od raznoraznih pregrijavanja a u 10% slučajeva je prebogata smjesa i potrebno štelanje iste. Ne mogu dobro viditi ali mislim da je i prednji top na početku dobio malo zlatne boje. Imaju još neki uzroci a to je način korištenja bikea. | |
|
| |
doc man
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 21:47 | |
| rekao majstor grigic ovako; auspuh ti je ostecen sto se neko predugo vozio sa čokom... i stvarno prijasnji vlasnik ga je palio sa čokom, a vjerojatno i drzao dosta ja od kad ga imam nisam nijednom osjetio potrebu da treba čok zapalim..par sekundi neznatno pojacam gas.. tek toliko da se ne ugasi.. nakon toga mogu pustit gas i motor normalno radi.. kakvo je vase misljenje u vezi toga?
krsko?? koji ducan?? link plz nije mi problem otici tamo | |
|
| |
doc man
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 22:14 | |
| evo jos jedne slike koja mi je draga... prvi put da sjedi na motoru, nadam se da nije i posljednji... | |
|
| |
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 23:07 | |
| - doc je napisao/la:
- rekao majstor grigic ovako; auspuh ti je ostecen sto se neko predugo vozio sa čokom...
i stvarno prijasnji vlasnik ga je palio sa čokom, a vjerojatno i drzao dosta ja od kad ga imam nisam nijednom osjetio potrebu da treba čok zapalim..par sekundi neznatno pojacam gas.. tek toliko da se ne ugasi.. nakon toga mogu pustit gas i motor normalno radi.. kakvo je vase misljenje u vezi toga?
krsko?? koji ducan?? link plz nije mi problem otici tamo Nisam se nikad interesirao za palenje 650setice ali kod 1100 je obavezan čok čak i ljeti a isto tako i neposredno nakon vožnje. Palenje bez čoka i sa malo gasa je pogubno; dolazi do pucanja i oštećenja alnasera i kumpluga kvačila. Ja uvik palim pod čokom i BEZ GASA. Nakon pola minute polazak a nakon par sto metara vračam čok. Mislim da bi i ti trebao bez obzira na manju kubikažu. Dragice su osjetljive na to. Yamaha Krško: http://www.yamaha-motor.si/Content/?ID=4 Ako šta zapne, pošalji PP. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 23:20 | |
| - dragger je napisao/la:
Nisam se nikad interesirao za palenje 650setice ali kod 1100 je obavezan čok čak i ljeti a isto tako i neposredno nakon vožnje. kod hladne masinen koja ima dobro postelanu smjesu treba cok kod prvog paljenja. Ako pali bez coka (Doc) znaci da je smjesa PREBOGATA! Moze i manjak zraka. ovo sto ti kazes da trebas cok naeposredno poslije voznje mi mirisi na siromasnu smjesu. To je opasnije od prebogate jer slabije hladi i spali ispusne ventile. - dragger je napisao/la:
Palenje bez čoka i sa malo gasa je pogubno; dolazi do pucanja i oštećenja alnasera i kumpluga kvačila. Ja uvik palim pod čokom i BEZ GASA. Nakon pola minute polazak a nakon par sto metara vračam čok. pali se bez gasa, s cokom i to je OK. Pola minute je malo. Bar se meni tako cini. Misljanja sam da treba odraditi na mjestu ili na jaaako laganom gasu sve dok ne postigne radnu temp. Poslije deri peri k'o vrag svoju mater...... E, ajd mi obrazlozi ovo s pucanjem kvacila i anlasera | |
|
| |
doc man
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 23:34 | |
| po katalogu sto mi je djevojka kod grigica pokazala na moj motor moze ovakav kres bar onaj koji sam ja htio je obicni kakvog nudi highwayhawk mozda cura nije znala ,ali za tog obicnog mi je tvrdila da ide samo na klasik verziju 650 ..?? upravo ovako ko sto ti imas dragger | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc pet 13 lip 2008, 23:56 | |
| ...lijepo je vidjeti sestricu "dragicu" u super izdanju!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc sub 14 lip 2008, 00:35 | |
| [quote="klesoo"] ovo sto ti kazes da trebas cok naeposredno poslije voznje mi mirisi na siromasnu smjesu. To je opasnije od prebogate jer slabije hladi i spali ispusne ventile. Da je u pitanju siromašna smjesa, nakon 25tkm bi ga odnija vrag (isp. ventile). Od prvog dana a isto tako i frendovi (tri 1100tke) pale i sve štima. Nakon vožnje ako ne sastavi iz prve/druge obavezan čok. U 60/70 % ne sastavi. - dragger je napisao/la:
pali se bez gasa, s cokom i to je OK. Pola minute je malo. Bar se meni tako cini. Misljanja sam da treba odraditi na mjestu ili na jaaako laganom gasu sve dok ne postigne radnu temp. Poslije deri peri k'o vrag svoju mater...... E, ajd mi obrazlozi ovo s pucanjem kvacila i anlasera 1100tka je zrakom hlađen motor i nije preporućen dugi rad na mjestu. Jedna od loših strana je između ostalog i promjena boje kroma auspuha. Nevidim a nisam u nijednim uputama pročitao a niti iz dosadašnjeg iskustva donio zaključak da je poželjno da motor na mjestu treba postići radnu temperaturu. Tjelo alnasera učvrščeno je sa poklopcom (četkice) glavom (zupčanik) sa dva vijka 6mm dužine 10tak cm. a osigurano je sa dvije tanke limice protiv zakretanja što naravno nije dovoljno. Prilikom palenja motora sa gasom, motor (alnaser) zastaje pa sastavlja velikom brzinom. Za vrijeme zastoja rada alnasera dolazi do nekog lupanja tj. koje se u dužem periodu manifestira kvarom kvačila alnasera, znaju to vlasnici dragica kako izgleda ( U prethodnom odgovoru krivo sam napisao: kumplug kvačila umisto kumplug alnasera) Kako dolazi do zastoja alnasera i lupanja, u pojedinim slučajevima dolazi i do zakretanja poklopca alnasera u odnosu na tjelo sve dotle dok se cjeli ne deformira. Jedina stvar o kojoj imam info u svezi tvorničkih grešaka na 1100tki je alnaser i to je yamaha čak i priznala.Kad kumplug (kvačilo, spojka) ne mogu više obavljati svoju funkciju, alnaser vrti uprazno. Ima slučajeva da ode kumplug alnasera a ima sam alnaser, aisto tako i oboje. Ako si kojim slučajem vidio da netko pali dragicu na guranje , to je to. | |
|
| |
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc sub 14 lip 2008, 00:46 | |
| - doc je napisao/la:
- po katalogu sto mi je djevojka kod grigica pokazala
na moj motor moze ovakav kres bar onaj koji sam ja htio je obicni kakvog nudi highwayhawk mozda cura nije znala ,ali za tog obicnog mi je tvrdila da ide samo na klasik verziju 650 ..?? upravo ovako ko sto ti imas dragger Imaš dva modela od yamahe, onaj šta je na slici drugi malo drugačiji. Meni izgledaju mali, no ja sam navika na veliko. Pogledaj ode; http://www.yamaha-motor.it/accessories/acc_overview.jsp#Star+Acc/XVS650 | |
|
| |
doc man
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc sub 14 lip 2008, 01:09 | |
| upravo to mi je djevojka pokazala.. ne sviđa mi se to.. premali su.. ovo je ono sto mi se sviđa.. nadam se kad dođe ..ako ikad dođe..da nece biti problema sa montažom | |
|
| |
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc sub 14 lip 2008, 08:20 | |
| [quote="doc"]upravo to mi je djevojka pokazala.. ne sviđa mi se to.. premali su..
ovo je ono sto mi se sviđa.. nadam se kad dođe ..ako ikad dođe..da nece biti problema sa montažom
Nebi trebalo biti problema u montaži, malo ih pritisni i brzo će to doći. Sezona je i češće naručuju robu. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc sub 14 lip 2008, 11:31 | |
| - dragger je napisao/la:
- Za vrijeme zastoja rada alnasera dolazi do nekog lupanja tj. koje se u dužem periodu manifestira kvarom kvačila alnasera, znaju to vlasnici dragica kako izgleda
covjek uci dok je ziv. Ja nisam vidio slican problem. Jbga, to je tak kad imas stroj s kamionskim okretnim..... Glede grijanja motora na mjestu, vec sam negdje pisao o problemu startanja hladnog motora (kad dijelovi nisu podmazani) i ulja, jelda. Prve sec. ili minute su definitivno najpogubnije za dijelove. Zato treba biti umjeren s gasom, a i s cokom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: yamaha dragstar 650 - doc | |
| |
|
| |
| yamaha dragstar 650 - doc | |
|