Početna stranicaPretraľniku vožnji se počeo gušit i sad ne pali? 610RegistracijaLogin

u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
frutkejk
man
man
frutkejk

Broj postova : 282
Godina imam : 37
Prebivalište : Karlovac
Vozim : vn800
Na forumu od : 16.05.2011

u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Empty
PostajNaslov: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 19:04

vozio sam se prema doma i blizu kuće mi se počeo jako gušit pri gasu al uspio sam se dopeljat do doma i normalno sam ga ugasio.

Kad sam ga htio upalit opet više nije ragirao. Ne reagira na kontakt uopće. Crying or Very sad
Akumolator sam provjerio i dobar je.

jel zna ko kaj bi moglo bit? ..možda alternator ili?? Shocked

molim za pomoć, hvala
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 19:17

...moguće da ti je kakva elektronika vrisnula, ak' ti je aku dobar a na kontaktu nepokazuje nikakve znakove života, onda to momentalno nema veze s alternatorom...
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 19:20

Jesi provjerio kleme na acc?
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
vroc-bobi
cro chopper forum
cro chopper forum
vroc-bobi

Broj postova : 1317
Godina imam : 56
Prebivalište : dalmacija
Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE
Na forumu od : 09.10.2011

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 19:21

Kako si provjerio akumulator , sto si mjerio i kako pokazuje ?
[Vrh] Go down
frutkejk
man
man
frutkejk

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 19:35

kleme su narmalno spojene, a mjerio sam ga multimetrom. 12.5 volti je i niš se ne mjenja kad dam kontakt jer niš ne frca. Ne upali s eniti jedna lampica.

Osigurači su svi OK, osim ak ih ima na još kojem mjuestu da ja ne znam za njih.

Radio je na leru normalno, samo je trokiro s gasom i kad sam ga ugasio više ništa
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 19:45

...akumulator ti je poluprazan!!!...., napon ti treba biti oko 12,75V i više...koliki ti je pad napona kada recimo uključiš poziciju?
...neznam koliko je elektronika na tvom motoru ajmo reć sofisticirana, no postoji mogućnost da sama sebe štiti od veće piiiii!
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
frutkejk
man
man
frutkejk

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 19:48

aku je star mjesec dana Shocked

Ne znam kak je sad kad ne reagira na ništa. Jedino da probam stari spojit al taj je mrtav. I koliko god on bio mrtav nikad se tako nije ponašo. Bar je tinjalo ak niš.
[Vrh] Go down
frutkejk
man
man
frutkejk

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 20:28

eto ljudi riješio sam

Išo sam ga raskopat da provjerim ožičenja. Spajao sam plus s ramom i blokom da vidim jel možda do mase. Kad ono, ne pokazuje ništa.

Poskidao oklope i našao problem. Na neku foru mi je uspjela puknut glavna masa od akumolatora kaj se spaja na ramu. Valjda stara žica.
To sredio i ko nov Smile Smile Smile

hvala svima na odgovorima
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?   u vožnji se počeo gušit i sad ne pali? Icon_minitime

[Vrh] Go down

u vožnji se počeo gušit i sad ne pali?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ne pali se svjetlo kad dajem kontakt
» mali ali pali (Yamaha Dragstar 125)
» Yamaha nece da pali kad je topla