Početna stranicaPretraľnikKad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor 610RegistracijaLogin

Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor

Go down 
+4
palomas
merla
zed12
asy
8 posters

Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor :
provjerili bi stvarno stanje prijeđenih kilometara na tehničkom
Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Vote_lcap20%Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Vote_rcap
 20% [ 3 ]
dobro bi procijenili vlasnika da li govori istinu
Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Vote_lcap67%Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Vote_rcap
 67% [ 10 ]
vjerovali bi stanju na satu
Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Vote_lcap13%Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Vote_rcap
 13% [ 2 ]
Ukupno glasova : 15

Autor/icaPoruka
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Empty
PostajNaslov: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 13:31

Da li itko ima naviku otići prije kupovine na stanicu za tehnički pregled vozila u mjestu gdje je dotični motor morao na pregled?... Znam da se vraćati kilometre može i prije tehničkog, ali ipak....
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
zed12
cro chopper forum
cro chopper forum
zed12

Broj postova : 1932
Godina imam : 50
Prebivalište : ni vrit ni mimo
Vozim : da
Na forumu od : 02.03.2010

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 13:42

Nekako nažalost na ovim prostorima postalo je obavezno sve dobro provjeriti prije kupovine.
Naravno ima slučajeva koji su izuzetak, recimo motori sa foruma imaju svoju cijelu povijest zapisanu ovdje.
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 13:54

svaki put kada sam išao kupiti motor poveo sam nekog iskusnog frenda koji pregleda motor... u tom slučaju stanje na km satu mi je manje bitno...
općenito, na većini motora stanje na km satu nije bitno koliko održavanje i način na koji su napravljeni kilometri...

50000 km na cruiseru i na R-u nije isto (u većini slučajeva).
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 14:37

Ja sam do sada dva puta kupovao motore s malom kilometražom (oba cca. 7.500 km), stare svega par godina, s originalnim tvorničkim gumama, tak da uopće nije bilo razloga za provjerom kilometraže. Versys ima digitalni brojač, spremljen u memoriji procesora motora, tak da bez velikih hakera i sličnih kemijanja, kilometraža niti ne može biti skinuta.

Ali za motore s više kilometara, to nije loša opcija, dapače - rekao bih da je provjera poželjna.
[Vrh] Go down
Struja
man
man
Struja

Broj postova : 233
Godina imam : 44
Prebivalište : Zadar
Vozim : Suzuki DL 650 V-Strom
Na forumu od : 01.06.2009

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 16:20

Ja bih provjerio na tehničkom, i išao sam jednom, ali ne može za motore. Samo osobni automobili, osobno se uvjerio
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 16:27

Dobarr glas daleko se cuje
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

Broj postova : 2249
Godina imam : 53
Prebivalište : Vukovar/Vinkovci
Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT
Na forumu od : 24.05.2011

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 17:10

ako je stanje 40-50-60 tisuća, uglavnom bi vjerovao. Usporediš to s godištem i stanjem iliti onim što vidiš i to je uglavnom to. Motori se voze puno manje od auta. Ja tučem po 10-15 tisuća godišnje i ne znam još puno takvih. Kad naiđeš na motor star 10 godina s 30-40 tisuća na satu ništa to nije čudno ni nemoguće. Mene više muči šta je koji vlasnik radio sa svojim motorom, da se ne bi dogodilo da mi za dva-tri mjeseca radilica izleti na auspuh.
[Vrh] Go down
http://www.hr-moto.com
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitimeuto 25 ruj 2012, 23:50

Kicho je napisao/la:
ako je stanje 40-50-60 tisuća, uglavnom bi vjerovao. Usporediš to s godištem i stanjem iliti onim što vidiš i to je uglavnom to. Motori se voze puno manje od auta. Ja tučem po 10-15 tisuća godišnje i ne znam još puno takvih. Kad naiđeš na motor star 10 godina s 30-40 tisuća na satu ništa to nije čudno ni nemoguće. Mene više muči šta je koji vlasnik radio sa svojim motorom, da se ne bi dogodilo da mi za dva-tri mjeseca radilica izleti na auspuh.

ja prelazim 15-ak tisuca godisnje dobar
moj motor je star 8 godina i vec ima 43 000 km,
ali stanje je extra,

sve je to do odrzavanja i nacina voznje,
kilometri nisu toliko bitni,
nekada je gore da je motor,a posebno auto dugo lezalo,
ako se nije pravilno konzerviralo,
povremeno provozalo,
promijenilo ulje pred zimu,
skinula baterija ako se ne voza itd. ....
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor   Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor Icon_minitime

[Vrh] Go down

Kad bi ste (ili već jeste) kupovali polovni motor
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» I ja malo sredila Zinga
» Naj motor !
» Koji je ovo motor
» Motor na "prodaju"