ex-yu man
Broj postova : 42 Godina imam : 62 Prebivalište : Kitchener, Ontario, Kanada Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 24.10.2010
| Naslov: Motor na "prodaju" sri 19 pro 2012, 03:00 | |
| E ovako: Spremam se da dopremim suzuki volusia motor do hrvatske. Napravit cu turu po evropi i treba da ga prodam prije odlaska za Kanadu. Naravno prodaja je "lova ispod stola" i sto se mene tice ja nikada nisam imao motor u Hrvatskoj. Zainteresovani pogledajte par blogova pod imenom ex-yu i ostavite poruke na moj forum e-mail. | |
|
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: Motor na "prodaju" sri 30 sij 2013, 20:31 | |
| - ex-yu je napisao/la:
- E ovako: Spremam se da dopremim suzuki volusia motor do hrvatske. Napravit cu turu po evropi i treba da ga prodam prije odlaska za Kanadu. Naravno prodaja je "lova ispod stola" i sto se mene tice ja nikada nisam imao motor u Hrvatskoj. Zainteresovani pogledajte par blogova pod imenom ex-yu i ostavite poruke na moj forum e-mail.
Eh, da si to napravio prije godinu dana, ja bih sada vozio Volusiu. Jer bio je tada jedan karambolirani u oglasniku. Napraviš, sastaviš i ostane ti jedan za dijelove. Jbg. | |
|