|
|
| Qingqi qm125 | |
|
+7JayJay Safet(y) Hedo Zlac zdravko Kicho i.k.b 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
i.k.b man
Broj postova : 133 Godina imam : 30 Prebivalište : Duga Resa Vozim : qingqi qm125 Na forumu od : 06.09.2012
| Naslov: Re: Qingqi qm125 ned 29 ruj 2013, 14:26 | |
| zadovoljan sam da, nikakvih problema, tu i tamo neke sitnice tipa sajla od kvačila i tako to, al pošto je sve jednostavno napravljeno, ne moram ni kupovat novo nego se može improvizirat i pripasavat od nečeg drugog.... zna li netko možda gdje se kod nas može naručiti djelovi za qingqi, trebali bi mi lanac i lančanici novi | |
| | | Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Qingqi qm125 ned 29 ruj 2013, 15:17 | |
| Slažem se. Ja pozdravljam jednostavnost, u svakom obliku. Nadam se da ću uskoro na svom Zingu mijenjati prstenje ( troši mi ulje, ima na satu oko 40 000km ako je i to realno ) i to ću sve raditi sam. Nema tu puno problema, malo veći APN a na njima sam radio i tuninge Uvijek govorim, i govorit ću - ja smatram da su moderni automobili i motocikli bolji od starih u svakom pogledu ALI su skupi za održavanje, ako im nešto ne daj Bože ode u qurac možeš se j..t, ako ti se nešto na putu desi, od najmanje sitnice pa do najveće stvari - sjedi i plači. Jednostavno, mi kao nacija nemamo srednju klasu koja može te motocikle voziti i održavati. Tako i automobile. Kao što je gosp. Kraljić ( nažalost, više ne trguje koliko znam, činio mi se jako korektan čovjek..) ovdje na forumu jedanput rekao - on ne tvrdi da je Qingqi najbolji motocikl ali za čovjeka koji radi za prosječno 3000 kuna mjesečno ( što je, u biti, realna prosječna plaća u Domovini, a ne cifre od +5000 kuna, da mi je znati koliko takvih ima da rad normalan posoa di nemaju šefove nad glavom ili nisu u državnoj službi...) je on realnost. Pozdrav | |
| | | i.k.b man
Broj postova : 133 Godina imam : 30 Prebivalište : Duga Resa Vozim : qingqi qm125 Na forumu od : 06.09.2012
| Naslov: Re: Qingqi qm125 ned 29 ruj 2013, 15:36 | |
| slažem se u potpunosti, zato ja i volim stare i jednostavne motore, bez elektronike i nekih sranja.. i volim kad motor ima kurblu haha ti jednostavni motori su super, od alata ti trebaju klješta i šerafciger, i možeš sve popravit.. uglavnom sam ja do sad tako radio, a ako neki dio prođe, ne mora bit orginal dio već se može pripasat nešto sa nekog drugog motora...a i veči je gušt kad ti možeš sam napravit nešto na motoru | |
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Qingqi qm125 ned 29 ruj 2013, 17:44 | |
| | |
| | | i.k.b man
| Naslov: Re: Qingqi qm125 ned 27 lis 2013, 17:29 | |
| neke male promijene, promijenio volan ( kupio metar šipke od pro kroma) i napravio bolji nosač tablice ... nisam baš slikao detalje, frend i ja iskoristili lijepo vrijeme pa bacili đir nekih 60-ak km prvo skoknuli malo do austrije kod starog grada bosiljevo od iza od napred iskopao jednu sliku iz davnih dana | |
| Naslov: Re: Qingqi qm125 ned 27 lis 2013, 17:53 | |
| Kakva ti je udobnost sad? Taj sic mi izgleda premali. | |
| | | i.k.b man
| Naslov: Re: Qingqi qm125 pon 28 lis 2013, 20:32 | |
| bolje mi je nego sa starim volanom, par dana mi je trebalo da se naviknem jer je bio malo čudan položaj, ali je sad super.. zic je zapravo dosta velik ( planirao sam i manji napravit) i nije tolko neudoban, jedino sam malo pre malo spužve stavio tako da se zna osjetit tvrdo na nekoj rupi ili tako nešto, ali sve u svemu, dosta je udoban, položaj ruku i nogu mi je super, sad je više nekako bobber nego cafe.. al ugl, ja sam zadovoljan | |
| | | i.k.b man
| | | | Hyosung man
Broj postova : 366 Godina imam : 27 Prebivalište : zg Vozim : Kawasaki er5 Na forumu od : 13.09.2013
| Naslov: Re: Qingqi qm125 sri 26 vel 2014, 15:09 | |
| Trebao bi si nabavit prednji blatobran... | |
| | | i.k.b man
| Naslov: Re: Qingqi qm125 sri 26 vel 2014, 18:04 | |
| pa imam ga u planu napravit, ali i ako bude, bit će jako mali makar prednji blatobrani nisu u tom cafe, bobber điru u kojem mislim ić, a i nije mi zapravo tolko potreban, ne vozim se po mokrom, osim ako me uhvati negdje kiša... onda sam naje.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Qingqi qm125 | |
| |
| | | | Qingqi qm125 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|