Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
Naslov: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 11:49
u iščekivanju ljepšeg vremena padaju mi svakakve ideje o preradi.. pa da podjeli jednu ideju s vama
možda..jednog dana na okupljanju vidite Venox u bagger preradi nisam baš znalac photoshopa...ali auspusi biti svakao trebali biti ravni
Zadnja promjena: TommyZG; sub 15 ruj 2012, 20:11; ukupno mijenjano 1 put.
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 12:02
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 13:15
Pa iskreno, ne bi loše izgledalo, Samo naravno nije EFI model.
frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 14:29
to sam i ja jedno vrijeme htio i isto tako sam vješt u fotošopu tako da je isto tako i izgledao
TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 19:48
frutkejk je napisao/la:
to sam i ja jedno vrijeme htio i isto tako sam vješt u fotošopu tako da je isto tako i izgledao
postaj sliku da vidimo kak je ispalo ako krenem u preradu, podjeliti ću svoja iskustva... u stvari moram vidjeti koliko je to izvedivo s obzirom na samu konstrukciju motora... prednja maska se da napraviti od plastike, naravno, u njoj ne bi bili nikakvi instrumenti blatobran također nije problem napraviti , kao niti zadnje kofere....
eventualno ne znam da li je izvediv naslonjač, kao što je na ovoj slici: ...mojoj mašti nema granica... ipak me je sunce na današnjoj vožnji malo previše udarilo
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 20:08
TommyZG je napisao/la:
frutkejk je napisao/la:
postaj sliku da vidimo kak je ispalo ako krenem u preradu, podjeliti ću svoja iskustva... u stvari moram vidjeti koliko je to izvedivo s obzirom na samu konstrukciju motora... prednja maska se da napraviti od plastike, naravno, u njoj ne bi bili nikakvi instrumenti blatobran također nije problem napraviti , kao niti zadnje kofere....
eventualno ne znam da li je izvediv naslonjač, kao što je na ovoj slici: ...mojoj mašti nema granica... ipak me je sunce na današnjoj vožnji malo previše udarilo
Tomi prijatelju ovo je strava, izgleda predobro, ja bih se usudio uraditi ovako nešto. I znaj da mašta može svašta...!
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 20:14
pinky je napisao/la:
Tomi prijatelju ovo je strava, izgleda predobro, ja bih se usudio uraditi ovako nešto. I znaj da mašta može svašta...!
Pinky ... hvala na podršci... čeka nas zima, tko zna što će mi još sve pasti na pamet
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 20:41
Da da, mašta uradi svašta, evo samo kad se sjetim kako je moja Kruzerica izgledala jednostavno, a sada kako izgleda, uh ja u vožnji imam osjećaj k'o da sam na Harleyu...
Samo opušteno i u nove izrade i dorade.
frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 22:52
jbg, nemam sliku al i nije bila bog zna kaj
Uglavnom, ja sam ga isto radio s naslonom i koferom ko na ovoj drugoj slici. I nije bila neka razlika od ovog tvog ...btw podržavam da se tako nešto složi
Naslov: Re: Venox bagger style sub 15 ruj 2012, 23:34
frutkejk je napisao/la:
...btw podržavam da se tako nešto složi
hvala prvo moram vidjeti koliko košta i što sve treba da se složi prednja maska... ona bi bila početak
naravno, sve je u vremenu...a vrijeme = novac sve ovisi koliko će mi vrijeme dopustiti da se upustim u preradu
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
ovako izgleda dosta dobro... ali moraš razmisliti i o još jednoj stvari... venoks baš i nema puno konja a ni kubikaže. to i ne mora biti veliki problem kad ga voziš ovakvog kakav je u originalu... ali kada ga opteretiš sa dodatnih 20 ili 30 + kila, to se u vožnji može jako osjetiti... nisu bez razloga bagger-si motori velike kubikaže (što je i bitnije nego samo konji...)
my2c
ovako izgleda dosta dobro... ali moraš razmisliti i o još jednoj stvari... venoks baš i nema puno konja a ni kubikaže. to i ne mora biti veliki problem kad ga voziš ovakvog kakav je u originalu... ali kada ga opteretiš sa dodatnih 20 ili 30 + kila, to se u vožnji može jako osjetiti... nisu bez razloga bagger-si motori velike kubikaže (što je i bitnije nego samo konji...)
my2c
...malo sam istražio ideju na netu i pronašao par zanimljivih linkova
ono što mi treba je FAIRING BATWING WINDSHIELD - ima ih na e-bayu za kupiti također, ima i puno firmi koje se bave izradom istih...istina, za puno jače motore, ali onako kako to izgleda ne čini mi se kao nešto teško ovo je jedna shadowica s njime: http://www.ebay.com/itm/HONDA-SHADOW-VTX-SABRE-MAGNA-REBEL-NIGHTHAWK-FRONT-FAIRING-BATWING-WINDSHIELD-/230850519291?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item35bfc360fb&vxp=mtr
Ovak to izgleda prilikom postavljanja na jednoj magni:
cijene se kreći do 200 - 400 eura - znači samo plastika + vjetrobran naravno, o bilo kakvim instumentima , koji bi dodatno opteretili težinom, niti ne razmišljam, jako mi se sviđa taj batwing fairing, umjesto klasičnog vjetrobrana
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
Ako narucis preko e-baya racunaj da ce ti sigurno opaliti i carinu (ja sam bio narucio za warriora). Ima ekipa iz istre koja radi fairinge, pa se raspitaj za cijenu... Sto se tice tezine, sam fairing i nije tezak, ali racunaj fairing, sajba, nosaci, zvucnici, radio, koferi, nosaci.... Skupi se tezina, a na maloj kubikazi to se osjeti....
sviđa mi se kako izgleda, jedva čekam da vidim i nadam se da ćeš uspjet u naumu ovaj NYPD izgleda j**eno..
malo off topic ispričavam se ali me baš zanima hh pretpostavljam da nije pravi policijski... kaj on smije tako vozit ako nije službeno vozilo i nije policajac
pretpostavljam da nije pravi policijski... kaj on smije tako vozit ako nije službeno vozilo i nije policajac
pa mislim da po NY ne smije ali ako nije iz NY već recimo iz Barcelone, ne bi trebao biti problem, barem mislim :-)
frutkejk man
Naslov: Re: Venox bagger style ned 10 stu 2013, 19:27
evo našo jednog
samo trebao je nešto i s felgama napravit a ne ostavit ih ovako sive
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
Naslov: Re: Venox bagger style pon 11 stu 2013, 07:22
Radi ih moj bratic a I crocop ima neke kontakte za ekipu iz Rijeke,ne izgleda lose al bi se slozio sa merlom da bi dosta opteretilo motor sta se tice tezine,al ako se upustis u ovaj projekt cini mi se da bi jako interesantno to izgledalo,samo naprijed.
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
Naslov: Re: Venox bagger style pon 11 stu 2013, 16:19
Ovakav sličan zadnji kofer imam kod kuce pa ako kreneš u preradu računaj na mene i moju garažu Tomy
Naslov: Re: Venox bagger style pon 11 stu 2013, 21:01
darko68 je napisao/la:
Ovakav sličan zadnji kofer imam kod kuce pa ako kreneš u preradu računaj na mene i moju garažu Tomy
Darko, pa zna se u čijoj garaži budemo to delali
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
Naslov: Re: Venox bagger style pon 11 stu 2013, 21:07