|
|
| Zamjena zadnje vilice | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
besni007 man
Broj postova : 48 Godina imam : 38 Prebivalište : Jastrebarsko Vozim : Suzuki gsx 550 Na forumu od : 22.01.2009
| Naslov: Zamjena zadnje vilice čet 23 kol 2012, 19:54 | |
| Posto sam naumio malo preraditi svoj motor suzuki gsx 550 es imam par pitanja u vezi tog pa bi molio cijenjene kolege za koji savjet! Ovak, htio bih zamjeniti zadnju felgu i gumu sa dosadasnjih 18 na 17 cola,ali zbog malog razmaka vilice nemogu staviti širu zadnju gumu, pa mislim zamjeniti zadnju vilicu! Sad me zanima da li postoji koja druga solucija osim zamjene ili od kojeg motocikla bi najbolje pasala na njega,normalno uz neke preinake?! ...da li mozda od bandita 600,jer gsx isto ima centralni amortizer kao i on? hvala | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Zamjena zadnje vilice čet 23 kol 2012, 21:03 | |
| hm , nijedna ti neće pasati bez adaptacije (širina rame , promjer osovine , zadnji fuzići i još detalja) najjednostavnije 5,5 cola vilica sa felgom diskomi kještima(komplet) tako da samo upasivaš prednji dio vilice u ramu | |
| | | besni007 man
Broj postova : 48 Godina imam : 38 Prebivalište : Jastrebarsko Vozim : Suzuki gsx 550 Na forumu od : 22.01.2009
| Naslov: Re: Zamjena zadnje vilice čet 23 kol 2012, 21:17 | |
| - maxart je napisao/la:
- hm , nijedna ti neće pasati bez adaptacije (širina rame , promjer osovine , zadnji fuzići i još detalja) najjednostavnije 5,5 cola vilica sa felgom diskomi kještima(komplet) tako da samo upasivaš prednji dio vilice u ramu
...znam da nece,od frenda stari bi to rijesavao, mislim kaj se tice pripasivanja na ramu (tokarenje,varenje i takve stvari). Okvirno, od kojeg motora bi to bilo najbolje uzeti? | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Zamjena zadnje vilice pet 24 kol 2012, 06:58 | |
| ZXR-750: dovoljno mršava i felga je 5,5 cola , bandit još mršavija i čelićna ali felga je 4,5 na kraju izbor je tvoj | |
| | | besni007 man
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zamjena zadnje vilice | |
| |
| | | | Zamjena zadnje vilice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|