Početna stranicaPretraľnikPutovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 610RegistracijaLogin

Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom

Go down 
+13
buba
Jack
Slavonac
lunaroid
Bosqeto
pinky
nikomil1
Zlac
Acyd
lukylipik
Safet(y)
necchi
mbasi
17 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
mbasi
man
man
mbasi

Broj postova : 105
Godina imam : 60
Prebivalište : osijek
Vozim : venox 250/ Suzuki Marauder 800
Na forumu od : 05.01.2011

Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Empty
PostajNaslov: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimeuto 14 kol 2012, 22:27

Kako vremena u kojima živimo diktiraju kako ćemo provesti slobodno vrijeme i godišnji odmor, a tu prvenstveno mislim na novac, tako sam ovo ljeto pokušao iskoristiti svoj godišnji odmor putujući u zemlje u kojima jedan euro vrijedi više nego na zapadu. Odluku sam donio već negdje u veljači kada je snijeg napadao nekih metar i pol. Tada sam znao da putovanje mora uključiti more, toplo more. Gledajući na kartu, i države u okruženju, shvatio sam da je Crno more idealno za provesti neko vrijeme u njemu. Rumunjska je zemlja koja nije pretjerano omiljena u turističkim agencijama, ali boravak u njoj pokazao je da je zapostavljena bez razloga.
Petak, ali ne 13. dočekao sam nestrpljivo, jer polazak na daleki put kod bikera uvijek izaziva povećani adrenalin. Izlazak iz Hrvatske uveselio je stari biker Tibor koji me je ispratio sa granice. Kratko stajanje u Novom Sadu i Vršcu.

Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 94215056 [/img][img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 85564875 [/img]

Ulazak u Rumunjsku i pokušaj da prvi dan dođem do Sibiua ipak se pokazao kao malo prevelik zalogaj. Ulazim u mali gradić Hateg, smješten u slikovitom krajoliku koji se nalazi u krajnjem jugozapadnom djelu povijesne pokrajine Transilvanije. Smještaj pronalazim uz pomoć ljubaznog prolaznika koji me svojim autom dovodi pred pansion. Problem koji se pokazao cijelim putem, bio je neznanje engleskog jezika, naravno ne mojeg već dobrog dijela turističkih djelatnika.

[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 74795613 [/img][img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 41202161 [/img]

Ujutro, nakon jutarnje kave u centru grada, krećem prema unutrašnjosti Rumunjske. Kratko zaustavljanje u Sibiu da popijem kavu i napravim nekoliko snimaka.

[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 87405749 [/img]
Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 11026725 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 46713320 [/img][img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 26581640 [/img]

Dalje prolazim kroz Bukurest. Moja je sreća da je subota popodne i da je grad uspavan jer su kao i kod nas njeni građani negdje na odmoru na obali mora. Dugo prolazim velikim avenijama i kako promet nije prevelik, imam vremena i fotkati. Po zadnjem popisu stanovništva grad ima milijun i 600 tisuća stanovnika.

[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 23922219 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 68436291 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 32948925 [/img]
Nastavljam dalje i večer me zatiče u malom mjestu Lehliu-Gara. Pronalazim motel i uz neizbježno cjenkanje dobivam sobu. Ujutro nastavljam put prema obali mora. Naravno da ne slušam sto mi navigacija pokazuje i pravim nekih 100km nepotrebnog puta. Unatoč dužoj vožnji dolazim u Constanzu, jedan od najznačajnijih gradova i najveća rumunjska luka na Crnom moru. Na ulasku u grad dočekuje me brod sa natpisom imena grada. Kasnije sam vidio da na svakom od ulaza u grad je postavljen jedan takav. Ovdje je za razliku od Bukuresta, gužva poprilična. Vozim se prema Mamaiu, najpoznatijem ljetovalištu, pokušavajući pronaći neki smještaj sa prihvatljivom cijenom. Svaki pokušaj u hostelima i pansionima završavaju sa riječima da su puni. Čudi me, pa početak je kolovoza. Izgubivši nadu da ću išta pronaći, nastavljam vožnju prema bugarskoj granici. Zapravo to se svelo samo na slijedeće turističko mjesto iza Constanze. Ulazim u Eforie i kao i u Mamaiu, mnogi stoje pored ceste i mašu ključevima. Netko bi pomislio da je to jedna od obrtničkih djelatnosti kojima se bave u mjestu, ali naravno da je riječ o zimmer frei poslu. Stajem kraj jedne žene i dogovaram cijenu . Nakon uspješnog cjenkanja, shvativši da žena nema prijevoz do sobe, sjeda iza mene i vozim ju u novoizgrađenu zgradu sa apartmanima. Postarija vlasnica je turskog porijekla i naravno da ne zna engleski. Cijelo vrijeme boravka nježno smo se gledali, jer ja nisam uspio naučiti niti jedne riječi na rumunjskom jeziku, a uvijek sam mislio da imam talent za jezike. Ostavljam stvari i bacam se u razgled mjesta. Eforie, grad na obali mora poznato je vikend-ljetovalište Constanze. Ovdje ostajem četiri dana. Nakon sto sam prešao preko 1000km odlučujem da slijedeći dan posvetim odmoru i kupanju. Plaže su pješčane i osobito su pogodne za obitelji sa manjom djecom. U principu, cijela obala Crnog mora je pješčana, more je izrazito toplo, za razliku od Jadranskog, te kad uđete da se osvježite, ostajete u njemu duže nego što bi bili u svojoj kadi doma.

[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 66860717 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 22480159 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 26662939 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 51247598 Uploaded with
ImageShack.us[/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 37298015 [/img]

Slijedeći dan odlučujem se za mali izlet do Bugarske. Najpoznatije ljetovalište u bugara su Zlatni pjesci ili u prijevodu Zlatni pijesak. Boravio sam tamo prije 3 godine, ali dobar dojam i moja želja za vožnjom uvjetovali su ovaj izlet. Užareni pijesak me dočekao na plaži na kojoj oko podneva kada sam stigao nije bilo puno gostiju. Kako i bi, kad je temperatura pokazivala nekih 37C. Nakon kupanja i odmora, vraćam se u „bazu“ Eforie.

[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 27477656 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 29928810 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 18297520 [/img]
Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 82654423 [/img]

Ostale dane provodim u odmoru, te se četvrtog dana opraštam sa gospođom vlasnicom, opet uz osmijeh. Krećem prema Brasovu, koji se nalazi u središnjem djelu zemlje, u povijesnoj pokrajini Transilvanija. Ona je i moj slijedeći cilj ovog putovanja. Ono po čemu je zapravo ova rumunjska pokrajina poznata je Vlad Tepeš, koji je za vrijeme svoje vladavine, učinio mnoge zločine i zvjerstva, tako dobijajući reputaciju surovog i jezivog vladara. Godine 1462. odlučuje da je vrijeme da napadne Turke koji pokušavaju da osvoje Balkan. Napadi kreću niz Dunav, a vojna sila turskog cara Mehmeda Drugog je ogromna. Tepeš se povlači u grad Trgovište, spaljujući sva sela za sobom i trujući sve bunare, da turska vojska ne bi imala mjesta i vremena za odmor. Zatim čini jezive stvari: 20.000 turskih zarobljenika nabija na kolac, postavljajući ih uz put kojim Turci nadiru. Ovaj užas, u povijesti poznat kao Šuma nabijenih, utjeruje strah u kosti i srca turskih napadača, i car Mehmed Drugi priznaje poraz i povlači se. Ostajem u Brasovu dva dana i posjećujem Bran, iako ne postoji nikakav dokaz da je Vlad Tepeš ikada kročio nogom u Bran, ovaj zamak se reklamira i kao „Drakulin zamak“, pod izgovorom da je upravo Bran poslužio kao inspiracija Bramu Stokeru za pisanje romana Drakula, te da je ovaj zamak opisan u romanu kao dom fiktivnog grofa vampira. Velika gužva me dočekuje na ulazu i sve je podređeno Draculi i marketingu. Ovdje se zarađuje veliki novac na mitu i očitoj legendi, ali koga to opterećuje, važno je kupiti neki suvenir ili obići dvorac, za koji usput rečeno morate izdvojiti nekih 40-50 kuna.

[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 20246396 [/img]
Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 44941940 Uploaded with
ImageShack.us[/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 14220050 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 54252100 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 33797630 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 24377425 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 68830284 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 15124954 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 96786415 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 23870683 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 51778221 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 91589813 [/img]

Povratak u Brasov i sutradan pokret prema Temisoaru, koji je najveći grad Banata, a leži na rijeci Begej i središte je Županije Tamiš. Zanimljivo je da je Temišvar bio prvi grad u Evropi koji je imao uličnu električnu rasvjetu 1884. godine.

[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 30536029 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 27336948 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 60888825 [/img]
Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 58472215 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 72901164 [/img]
[img]Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 75024002 [/img]

Sutradan krećem prema Osijeku. Sve u svemu nakon 10 dana i prijeđenih 3100km mogu reći da sam prezadovoljan viđenim . Cijene su umjerene i prilagođene željama. Smještaj se pronalazi već za 10eura, a cijene hrane također su prihvatljive ovisno o dijelu zemlje u kojem boravite. Prometnice po kojima sam vozio kreću se od super odličnih do vrlo loših na kojima lako možete izgubiti poneki dio prtljage. Problem komunikacije nadoknađujete rukovnim znakovljem koji prolazi u svakom dijelu svijeta pa i u Rumunjskoj. Da zaključim, preporučam putovanje u ovu prelijepu zemlju bilo kojim vrstom prijevoza, ja sam se odlučio motorom.
[Vrh] Go down
http://mkpannonians.freshcreator.com
necchi
cro chopper forum
cro chopper forum
necchi

Broj postova : 2778
Prebivalište : New York
Vozim : metlu u warp pogonu
Na forumu od : 02.05.2008

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 01:30

Nisam mogla a da ne primjetim Borata! dobar
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 02:21

..jako dobro dobar ..jos samo da uspijes zamijeniti tog BenQ-a necim malo kvalitetnijim, gdje bi ti bio kraj?.. dobar3
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 09:19

... lijepo, ne zamarajuće; združio si dobre fotke i dobar tekst sa svojim doživljajem uz povijesno-zemljopisnu noticu ...
dobar
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 09:46

hvala na komentarima Smile samo nisam siguran da li mislis na fotoaparat ili motor Wink) pa da Borat me odusevio, morao sam ga fotkati Very Happy
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

Broj postova : 1429
Godina imam : 49
Prebivalište : Našice
Vozim : Triumph Rocket 3r
Na forumu od : 24.04.2010

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 10:32

Symba care!!! svaka cast na tvojim neumornim "putešestvijama" ! Uvijek me oduševi što mogu tvoj motor i tvoja volja za putovanjima! svaka cast Više detalja uz cuga molim! dobar
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 11:05

mbasi je napisao/la:
... nisam siguran da li mislis na fotoaparat ili motor Wink)..

..a sto bi mijenjao motor?.. pa on te dobro sluzi.. dobar3 ...a mogli bi te GS ili TZ sponzorirati s nekim kvalitetnijim foticem Twisted Evil
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 13:29

haha Alene za pivo uvijek spreman Smile motor moram mijenjati jer nagodinu planiram duze putovanje, a fotic cemo vidjeti, ako bude para Very Happy
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 15:16

odlično Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom 943962
[Vrh] Go down
nikomil1
man
man
nikomil1

Broj postova : 326
Godina imam : 45
Prebivalište : Skopje
Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6
Na forumu od : 18.01.2011

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 15:31

Super putopis, odlicne fotke. Samo jedna mala primedba.

mbasi je napisao/la:
Plaže su pješčane i osobito su pogodne za obitelji sa manjom djecom. U principu, cijela obala Crnog mora je pješčana, more je izrazito toplo, za razliku od Jadranskog, te kad uđete da se osvježite, ostajete u njemu duže nego što bi bili u svojoj kadi doma

Crno more (bar mi juznjaci) smatramo za hladno. Puno hladnije od Egejskog u Grckoj. Sad sam radoznal koliko je hladan Jadran ako ti se Crno more videlo toplo?

I jos jedna korekcija ... ime zlatnih peskova ili kako se kaze nije u jedniu nego mnozina ... dakle nije zlatni pesak nego zlatni peskovi

drž se teme Smile
[Vrh] Go down
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 15:38

prihvacam primjedbe Smile dobro, nije svima isto kad udju u vodu , ali meni je recimo Crno more ipak puno toplije nego Jadransko, a kupao sam se i u Egejskom koje je meni takodjer toplije nego Jadransko..tako da mozemo reci da sam svoje skromno misljenje samo podijelio sa vama Smile
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 18:59

dobar Svaka čast, lijepi detalji, prekrasne fotke a nadam se i uživanje kako u vožnji tako i u trenucima odmora, sretno iu narednim vožnjama Laughing cuga
[Vrh] Go down
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 20:23

hvala ti Pinky Smile
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 20:26

mbasi je napisao/la:
hvala ti Pinky Smile

dobar Živio ! rendeer
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 21:17

predobar putopis,

svaka cast,uzivao sam dobar
[Vrh] Go down
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 21:29

hvala ti Smile
[Vrh] Go down
lunaroid
cro chopper forum
cro chopper forum
lunaroid

Broj postova : 547
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagabria
Vozim : Harley Davidson
Na forumu od : 29.08.2009

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 22:11

Odlično! Hvala ti na fotkama i super putopisu!
[Vrh] Go down
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesri 15 kol 2012, 22:14

hvala tebi na komentaru..steta bi bilo ne podijeliti to sa vama Smile
[Vrh] Go down
Slavonac
man
man
Slavonac

Broj postova : 133
Godina imam : 35
Prebivalište : zagreb
Vozim : jinlun250
Na forumu od : 10.07.2011

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimečet 16 kol 2012, 13:57

svaka čast majstore! ako se ikad odvažim na neku putopisnu avanturu znam koga ću pozvati! svaka cast dancingbanana
[Vrh] Go down
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimečet 16 kol 2012, 14:02

vrlo rado Very Happy hvala ti dobar
[Vrh] Go down
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Prebivalište : Zagreb
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesub 18 kol 2012, 03:42

lijepi putopis Very Happy

i drago mi je da je motor bio ' sve pet ' Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimesub 18 kol 2012, 13:24

hvala Smile i neka netko samo kaze kako Venox nije dobar motor Smile
[Vrh] Go down
buba
cro chopper forum
cro chopper forum
buba

Broj postova : 2353
Godina imam : 47
Prebivalište : Ozalj
Vozim : Shadow VT 750
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimened 26 kol 2012, 08:55

Ocito jako lijepa tura za obic dobar
mene zanima jesi li radio međunarodnu vozacku dozvolu, posto je ista
potrebna za Rumunjsku i Bugarsku, izmedju ostalih Question Question
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/mogilamk/
regal
man
man
regal

Broj postova : 299
Godina imam : 42
Prebivalište : kaštel stari
Vozim : Yamaha diversion xj600s 600
Na forumu od : 27.02.2009

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimened 26 kol 2012, 09:48

Svaka ti čast,super putopis i fotke i naravno sve pohvale i željeznom konju(venoxu) biker2
[Vrh] Go down
mbasi
man
man
mbasi

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitimened 26 kol 2012, 13:37

hvala Smile nisam vadio medjunarodnu dozvolu i iskreno na svim putovanjima koje sam vozio, nikada nisam niti vadio..na srecu nisu me trazili niti na granici,a nijednom me nije policija zaustavila..
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom   Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom Icon_minitime

[Vrh] Go down

Putovanje Rumunjskom, a pomalo i Bugarskom
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Putovanje HD-om po SAD-a
» ...putovanje 4B
» planovi za putovanje u 2011
» Putovanje Italija i Francuska!