Početna stranicaPretraľnikAIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 610RegistracijaLogin

AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !

Go down 
+11
mayco
magna
pinky
arcty
pozarart
Ash
Felix
Sheva
nenad barinić
maxart
airsekus
15 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
pozarart
man
man
pozarart

Broj postova : 100
Godina imam : 55
Prebivalište : Opatija
Vozim : Daelim Daystar
Na forumu od : 16.10.2011

AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimesub 21 srp 2012, 15:16

Jep, puno je to lakše radit u fušu. Morat ću i je nać neki posao kraj ovog za radit u fušu!!! pljuga
[Vrh] Go down
http://www.pozarart.com
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

Broj postova : 1270
Godina imam : 50
Prebivalište : požarevac,srbija
Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs
Na forumu od : 12.01.2010

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimesub 21 srp 2012, 15:28

.... veoma je teško biti kreativan i od tog' živeti, na ''našim'' prostorima ...... svojom kretivnošću odgovoriti i zadovoljiti tuđe ideje koje su došle s' nekim novim trendovima i ''sazrevanjem'' razmišljanja i ukusa JOŠ TEŽE ........ ima ovde dosta kretivnih ljudi koji se bore sa nama svakidašnjim problemima koji su za one ''PREKO'' nepojmivi i tim istim meštrima, umetnicima i vizionarima svoje sredine RESPEKT i nek imaju snage da istraju ......tol'ko od mene za sve vas dobar ....
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Godina imam : 52
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimesub 21 srp 2012, 15:45

pozarart je napisao/la:
Jep, puno je to lakše radit u fušu. Morat ću i je nać neki posao kraj ovog za radit u fušu!!! pljuga

Nađi neki za živce odmarat'.... ja radim dosta njih radi problema sa psihom, opuštaju me... a pravi posao me ubija...
[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimened 22 srp 2012, 08:53

pozarart je napisao/la:
lovit cura bolje nego pecanje a ujedno ti cura služe kao inspiracia glup drž se teme da dečku ne gadimo temu Twisted Evil
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
arcty
man
man
arcty

Broj postova : 162
Godina imam : 56
Prebivalište : Zadar
Vozim : aquila
Na forumu od : 07.09.2010

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimened 22 srp 2012, 11:14

Čestitke, samo to imam reći...
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimened 22 srp 2012, 12:11

Samo da kažem da su mi svi radovi perfekcija, umjetnost nema šta! Ja se ne bavim takvom vrstom posla i stoga svaka čast.
Meni gledajući ove fotke i inače druge radove, Nenadove i drugih, postavljam sam sebi pitanje da li je uopšte moguće da to čovjek oslika...

Svaaka čast dobar dobar i samo naprijed želim ti puno uspjeha u daljem radu dobar dobar cuga
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimened 22 srp 2012, 12:34

radove ovog tipa volim viditi na slikama po zidu. susreo sam se s tim davnih `90ih po svijetu te ih par donio sobom kući.
rad na m om motoru su već svi vidjeli, rezultat je to kad umjetnik ima slobodne ruke. motiv zadan. na rad nisam želio utjecati ni u jednom trenutuku.
gledajući radove raznih airbrush majstora, skužio sam da sveki od njih ima nešto dručačije od ostalih, a izbor majstora po meni ovisi o motivu koji se radi.
airsekusovi radovi su stvarno vrhunski u ovom žanru , kao što su nenin, maxovii i požarovi vrhunski u njihovim žanrovima i motivima.
dakle, svaki majstor u svojim motivima

samo moje 2 lipe
[Vrh] Go down
mayco
man
man
mayco

Broj postova : 58
Godina imam : 45
Prebivalište : cca BJ
Vozim : HD xl1200 old school chopper
Na forumu od : 08.09.2008

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimepon 23 srp 2012, 14:46

Da prokomentiram ovaj dio sa slikama sa neta, potpuno se slažem sa tobom i Požarom što se tiče nemogućnosti naplate originalnog rješenja i da, ovo je brži put...Također jednim dijelom shvaćam i Nenada koji jako kuži i pazi na copyright (to je prof. deformacija onih koji su se probili autorskim radom Smile ), inače, što se tiče dogovora o dizajnu sa vlasnikom, i samom mi je pun k**** crnih i mat crnih motora Evil or Very Mad ..

Eto toliko o prethodno izrečenom, a što se tiče tehnike nema se tu što puno pričati, ovo je sve vrhunski airbrush, svaka čast majstore ! dobar roker
[Vrh] Go down
http://www.majco-colorart-airbrush.webs.com/
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimepon 23 srp 2012, 16:32

magna je napisao/la:
airsekusovi radovi su stvarno vrhunski u ovom žanru , kao što su nenin, maxovii i požarovi vrhunski u njihovim žanrovima i motivima.
dakle, svaki majstor u svojim motivima

Svaka cast momci,apsolutno se slazem sa Magnom dobar svaka cast
[Vrh] Go down
lunaroid
cro chopper forum
cro chopper forum
lunaroid

Broj postova : 547
Prebivalište : Zagabria
Vozim : Harley Davidson
Na forumu od : 29.08.2009

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimepon 23 srp 2012, 18:38

mayco je napisao/la:
... i samom mi je pun k**** crnih i mat crnih motora Evil or Very Mad ..

Buahahahahahahahaha!

nemoj me glup dobar
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimepon 23 srp 2012, 21:08

..vidim da se ova tema pretvorila u puno vise nego puko predstavljanje radova, koji su btw vise nego dobri.. dobar

..a vi majstori, samo raspalite i nastavite s ovom svojom raspravom iz koje i mi ostali mozemo jako puno nauciti.. dobar
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimepon 23 srp 2012, 22:41

lunaroid je napisao/la:
mayco je napisao/la:
... i samom mi je pun k**** crnih i mat crnih motora Evil or Very Mad ..

Buahahahahahahahaha!

nemoj me glup dobar
a ja ponovo ofarbao motor u crno točno nakon 31 godine scratch i sad nisam cool nemoj me glup
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
mayco
man
man
mayco

Broj postova : 58
Godina imam : 45
Prebivalište : cca BJ
Vozim : HD xl1200 old school chopper
Na forumu od : 08.09.2008

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimeuto 24 srp 2012, 09:42

Ma i moj je crni Smile... al ne da mi se više crtat po crnoj podlozi, ne kazem da nije lijepo, al je svaki put! Postoje i druge boje koje mogu u kombinaciji sa airbrushem biti opako cool
[Vrh] Go down
http://www.majco-colorart-airbrush.webs.com/
lunaroid
cro chopper forum
cro chopper forum
lunaroid

Broj postova : 547
Prebivalište : Zagabria
Vozim : Harley Davidson
Na forumu od : 29.08.2009

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimeuto 24 srp 2012, 18:28

Black is black. Full stop.
[Vrh] Go down
Sitni
man
man
Sitni

Broj postova : 113
Godina imam : 46
Prebivalište : Garešnica
Vozim : Cipelzug momentalno :(
Na forumu od : 14.03.2008

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitimesri 25 srp 2012, 19:20

Kao prvo respect za radove !
Što se tiče korištenja slika sa neta. Svi to radimo jer je brže i jednostavnije nego izrada skice i cijelog motiva iz glave. Nekad se i sam uhvatim kako mi prođe pola dana dok ja špekuliram šta bi nacrto Crying or Very sad
Uglavnom se koristi slika sa neta sa manjim ili većim izmjenama ako je to ikako moguće.
Kopiranje radova drugih je u ovom poslu big no,no ali mislim da se nitko neće praviše ljutit ako se njegov rad koristi kao podložak za inspiraciju ili eventualno izvadi neki dio određenog rada.
Orginalnosti svaka čast ali se to nemre naplatit. Osim naravno kad si radimo svoje stvari pa nam ne sjedi nitko za vratom sa rokovima itd. Wink
Crna......hhmmmm nažalost to je najkorištenija podloga zbog one dobro poznate ( Nacrtaj mi nešto da nebude preupadljivo da je cool, da se vidi da je airbrushali ne iz daleka itd Crying or Very sad )
Dok sam radio indijanera na Intruderu gazda htio indijanca na motor koji se ne vidi ..... skoro mi došlo da nacrtam veliki kamen i perce koje strši iza kamena. pa bi bilo ( Gdje ja indijanac? Eno ga sakrio se iza kamena. ) Very Happy
Još par dana posla imam na svom Venoxu (naravno na crnoj podlozi hehehe) pa pokušavam bit orginalan ali taško je to kad mi se po glavi vrte radovi sa neta lol!
Požaru svaka čast koji od ovog mora živit . Meni je ab opuštanje poslje posla u firmi koji me totalno ubija u pojam ali je stalan posao pa nema tu puno biranja jbg.
idem dalje crtat opet će mi proletit dan lol!
pozzz!
[Vrh] Go down
http://www.s-airbrush.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !   AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" ! - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

AIRSEKUS Airbrush ...or "Keep it Unique" !
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» AIRSEKUS -Airbrush
» S-airbrush
» airbrush na vn 900
» PIN UP AIRBRUSH?