Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 07:54
Bit ću kratak, jer je sve već rečeno:
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 09:59
lukylipik je napisao/la:
... pitanje: koliko najkraće i najduže traje intervju s osobom koja daje podatke za izradu foto-robota!?
Hvala na zapažanjima, realna su....nažalost, film o stripu i ostalom rade ljudi koji o tom nemaju puno pojma, ali ne žele dozvoliti da im se sugerira, dok istovremeno prihvaćaju sugeriranje istih takvih osoba kakvi su i oni sa strane, tako da izostane puno toga.
Odgovor na pitanje: intervju traje mininimalno pola sata, normala je do 2 sata maksimalno. Jednom sam ispitivao i crtao najduže 3 dana sa prekidima, u bolnici, osoba je bila teško ranjena pa sam sa medicinskim sekama morao čekati svaki put da se osoba osvijesti, doktor je pregleda i meni dopusti po jedno do dva pitanja, nakon čega je osoba opet padala u nesvijest...
Vezani odgovor na nepostavljeno pitanje: inače crtanje fotorobota nije moj posao u policiji, radim jedan drugi dio posla u kriminalističkoj policiji, puno dinamičniji, opasniji i odgovorniji...a fotorobote radim jer nisam znao reći "NE".
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 10:25
Znao sam da ne moram dugo čekati :
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 11:41
magna je napisao/la:
gledali ja, žena i djeca. vidili sliku tatinog motora okačenu na zidu samo nam nije jasno kako to da žena i djeca nisu ništa rekli kako im je živiti s takvim tatom. valjda je i žena zaslužila koju minutu
Nije htjela ništa govoriti, a djecu nisu ni pitali...
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 12:12
Ovakva svestranost i ljudske kvalitete se ne viđaju svaki dan.
Osobno mi se ipak najviše svidio dio s varalicama i "blinkeranjem" šteta što nije nešta zaletilo
Čast je imati Nenada na forumu...Još jednom :queen:
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 13:45
[quote="nenad barinić"]
lukylipik je napisao/la:
... Vezani odgovor na nepostavljeno pitanje: inače crtanje fotorobota nije moj posao u policiji, radim jedan drugi dio posla u kriminalističkoj policiji, puno dinamičniji, opasniji i odgovorniji...a fotorobote radim jer nisam znao reći "NE".
... mislim da sam sa Žacom jednom o tome, ali nisam ovdje htio o tome ... ... i tu svaka čast !
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 13:46
nenad barinić je napisao/la:
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 13:49
lukylipik je napisao/la:
...pa da bude dostupno na youtube
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 13:50
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 14:18
...ma "yubito" je zakon, a jel to "presnimljeno" po zakonu da te ne zvrcnu s Pantovčaka !?
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 15:06
nije moje....a vidim da ima HRT u ćošku...
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 15:44
nije moje....a vidim da ima HRT u ćošku...
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 15:47
htjela sam pogledat do kraja, vec je maknuto s jubitoa,
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 16:11
ni ja nisam stigao pogledati
svejedno Neno moje cestitke i na clancima i na svemu, drago mi je da je napokon dosla do izrazaja tvoja kreativnost i silne godine rada
sada bi proslavili uz *par* Vukovarskih da smo blize
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 16:25
Vjerujem da će za par dana biti dostupno za pogledat na jednom mjestu na netu, legalno. )
Inače, predlažem majstoru promjenu nicka u Multipraktik.
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 16:27
Kicho je napisao/la:
Vjerujem da će za par dana biti dostupno za pogledat na jednom mjestu na netu, legalno. )
hahahahhahahahahah.....
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 16:28
necchi je napisao/la:
htjela sam pogledat do kraja, vec je maknuto s jubitoa,
Ma prijatelj se nešto usfrkao pa ga maknuo....osvanut će, javim čim saznam
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 16:31
Bosqeto je napisao/la:
svejedno Neno moje cestitke i na clancima i na svemu, drago mi je da je napokon dosla do izrazaja tvoja kreativnost i silne godine rada
Ufff...sada još i ti...idem na posao i vozim se iza šlepera Ožujskog piva...nestane mi sline u ustima i počnem razmišljati o tome da bih tresnuo pivo sada takvom brzinom niz grlo da bi mu otpala etiketa... zaobiđem taj šleper i ispred šleper Jelen piva...pogledam na forum, a ti spominješ Vukovarsko pivo! E, sada sam stvarno žedan
A film? Ma pojavit će se on uskoro opet valjda, javim u temi, ne napuštajte je
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću pet 14 ruj 2012, 16:40
Kicho je napisao/la:
hahahahhahahahahah.....
Postoji ti na stranici HRT-a rubrika "Dokumentarci", pogledaj ju sljedećih dana, možda i tvoj filmić osvane tamo.
http://www.hrt.hr/index.php?id=dokumentarci
Ne znam po kojim je kriterijima ažuriraju.
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću sub 15 ruj 2012, 15:55
Evo, ovaj radi:
crocopzmaj cro chopper forum
Broj postova : 946 Godina imam : 42 Prebivalište : matulji Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar Na forumu od : 08.12.2011
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću sub 15 ruj 2012, 17:49
Vezani odgovor na nepostavljeno pitanje: inače crtanje fotorobota nije moj posao u policiji, radim jedan drugi dio posla u kriminalističkoj policiji, puno dinamičniji, opasniji i odgovorniji...a fotorobote radim jer nisam znao reći "NE".
ili kako se kod nas točnije kaže: Pokazao si da znaš...
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću sub 15 ruj 2012, 19:23
crocopzmaj je napisao/la:
ili kako se kod nas točnije kaže: Pokazao si da znaš...
Točno to.... i od tada sam navikao da me zivkaju malo-malo. Iako to nije moj posao i nisam obavezan, iako nikada nisam dobio ni papir ni olovku od njih, niti mi je plaćeno nekako, makar prekovremenim satima - radio sam. Kada sam prvi put odbio, "slučajno" sam u pola zime završio na granici uz Savu 12 dana.
Nije mi bilo krivo taj prvi put kada sam pokazao da znam... moji prvi crteži su tada razriješili kaznena djela višestrukih ubojstava i teških ranjavanja (mislim da je počinitelj ubio 7 ljudi među kojima i bebu od 5 mjeseci i pokušao ubiti još nekoliko kroz nekih godinu dana - vatrenim oružjem,klanjem, eksplozivnim napravama i ručnim bombama). Po svom crtežu čak sam i ja saznao koga sam nacrtao, jer sam se kao klinac igrao kod njega u susjedstvu, uhićen je nakon 2 dana. Proglašen je neubrojivim nakon godinu dana suđenja, viđali smo se ponekad na ulicama grada i on je znao tko ga je nacrtao, jednom me čak i zaustavio i čestitao mi na dobro obavljenom poslu. Gadan doživljaj.
Nakon toga sam još puno puta pokazao da "znam" i dokazao da poslovica "udri konja koji hoće vuči" vuče korijenje iz istinitih situacija. I nikada nisam dobio ni jedno priznanje od MUP-a za to, iako mi to nije posao već to radim "dobrovoljno". Ne da sam sve do sada napravio da bih dobio nekakav papir na zid ureda, već iz čiste kurtoazije, da se izrazim
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću sub 15 ruj 2012, 20:56
Bosqeto je napisao/la:
Ufff...sada još i ti...idem na posao i vozim se iza šlepera Ožujskog piva...nestane mi sline u ustima i počnem razmišljati o tome da bih tresnuo pivo sada takvom brzinom niz grlo da bi mu otpala etiketa... zaobiđem taj šleper i ispred šleper Jelen piva...pogledam na forum, a ti spominješ Vukovarsko pivo! E, sada sam stvarno žedan
A film? Ma pojavit će se on uskoro opet valjda, javim u temi, ne napuštajte je
nije ti bilo lako kada odgledam film,postam komentar
crocopzmaj cro chopper forum
Broj postova : 946 Godina imam : 42 Prebivalište : matulji Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar Na forumu od : 08.12.2011
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću sub 15 ruj 2012, 21:10
neno kada vidim da nisi dobio nikakvu pohvalnicu, poštujem te još više, a ti znaš zašto
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću ned 16 ruj 2012, 01:16
crocopzmaj je napisao/la:
neno kada vidim da nisi dobio nikakvu pohvalnicu, poštujem te još više, a ti znaš zašto
hvala....01.10. punim uvjete za mirovinu
Sponsored content
Naslov: Re: Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću
Dokumentarni film "Život sa slikama" o Nenadu Bariniću