|
|
| Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Harry man
Broj postova : 60 Godina imam : 44 Prebivalište : Dugo Selo Vozim : pametno Na forumu od : 07.05.2010
| Naslov: Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... uto 01 svi 2012, 22:08 | |
| Ovaj put idemo u Turopplje, tko želi može s nama; OKUPLJANJE MOTORISTA U NEDJELJU 6. SVIBNJA ISPRED VILLAGE PUBA U DUGOM SELU - U 9 SATI IDEMO ZA OBOROVO U POSJET SEOSKOM DOMAĆINSTVU ŠKARIKA - PRELAZAK SAVE SKELOM TE ODLAZAK U BUKEVJE I OBILAZAK SEOSKOG GOSPODARSTVA PETKO - RUČAK U BISTRO GRILLU PASTUH U VELIKOJ GORICI. ODLAZAK U LUKAVEC I OBILAZAK STAROG GRADA UZ VODIČA - KRATKI ODMOR U PIZZERIJI STARI MLIN U ČIČU - ODLAZAK U ČIČKU POLJANU PREKO STAROG DRVENOG MOSTA - POSJET IZLETIŠTU ODRANSKI RIBIČ U ČIČKOJ POLJANI. POVRATAK U DUGO SELO SKELOM PREKO SAVE (ili nastavljenje svojim smjerom) CIJENA IZLETA 60 KUNA (uključena karta za skelu, ručak, degustacije, obilazak seoskih domaćinstava i Starog grada Lukavca uz stručnog vodiča) PRIJAVE NA : info@kamonaizlet.hr NAJKASNIJE DO PETKA, 4.SVIBNJA U 20 SATI ili 095-913 72 19 | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... uto 01 svi 2012, 22:17 | |
| ovo je jako zanimljivo, šteta kaj mi je nedjelja zauzeta već..... ali sljedeća fura možeš računati. ovo je fakat jeftino i lijepi đir | |
| | | Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... sri 02 svi 2012, 07:45 | |
| Joooj, bicikl mi je na servisu... Drugi put svakako.... | |
| | | Harry man
Broj postova : 60 Godina imam : 44 Prebivalište : Dugo Selo Vozim : pametno Na forumu od : 07.05.2010
| Naslov: Re: Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... sub 05 svi 2012, 01:03 | |
| Za sada nema neke posebne opasnosti od nevremena, osim mogućnosti pljuska tek navečer...Trebao bi bit ugodan dan za vožnju, razgledavanje i druženje, pa se nemojte uništit u Karlovcu ako planirate s nama! U svakom slučaju, za sad je sigurno cca 15 motora, i još ima mjesta. I, da ne bi bilo kakve zabune, MKDS u ovim izletima sudjeluje kao potpora, bez ikakve zarade - dapače, plaćamo vodiču poput svih ostalih, jedino s željom za dobrim društvom. | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... sub 05 svi 2012, 07:21 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... | |
| |
| | | | Za sve one koji ne znaju di bi se vozili ove nedjelje... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|