|
|
| Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac | |
|
+8emirharley Zlac nikomil1 Hedo Rocker-C pinky Free Spirit Bosqeto 12 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac ned 25 pro 2011, 19:56 | |
| evo mali Bozicni dar za kolege *kontinentalce*,koji nisu toliko blizu mora, a i dar za ostale kolege koji nisu odavno bili u ovom kraju , prosle nedjelje bio je jako fin dan i po dobrom starom obicaju krenuh do obale, ko sto bi Emir reko nase *Californie* prva stanica je odmoriste iznad Bacinskih jezera, krasna jezera koja od mora dijeli nepunih 10-ak kilometara,a zracne linije i mnogo manje, zbog blizine mora specifican je i sastav vode u ovim jezerima,tako sam bar cuo [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] druga stanica Gradac,a slike su od kraja plaze iz smjera Makarske, fascinantne su masline i sa gornjeg i donjeg dijela ceste, a boja mora je bila u nekom cudnom tonu jer je noc prije bila strasna nevera,rece mi konobar [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] treca stanica je moja omiljena birtija u Gradcu,tu uvijek pijem cugu i ljeti i zimi, tu ja imam svoj ritual kada su u pitanju nedjeljni djirevi,cim me vidi,konobar upali radio Dalmaciju, i u tom nekom periodu bude klapska mjuza,a pije se nekad piva,nekad vino,a ovaj dan je bio caj ovdje se vidi ta karakteristicna boja mora poslije nevere,bar sam je ja tako percipirao [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] nakon cajeva i gustanja od sat-dva uz klape,miris mora i mir te ugasen mobitel doslo vrijeme da se krene Sunce je bilo u opasnom padu,a i neki se oblaci poceli navlaciti, u putu nazad stadoh na vidikovac da bacim par slika jer se poslije toga vise ne vidi more, i uhvatim kisu *preko puta* [img] [/img] a tu je i restoran koji bi bio u konkurenciji za jedan od onih sa najljepsim i najmocnijim pogledom a i hrana nije losa-provjereno [img] [/img] i zadnja slika za ispis [img] [/img] nadam se da ste uzivali, jos jednom veliki pozdrav od El Bosqeta te Sretan i blagoslovljen Bozic i predstojeci blagdani
Zadnja promjena: Bosqeto; sri 04 tra 2012, 09:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| | | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| | | | Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac ned 25 pro 2011, 23:36 | |
| Bravo Baš lipo si to sve dočara... Lipi kraj za điradu i uživanje. Također sretan Božić i tebi | |
| | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac ned 25 pro 2011, 23:50 | |
| slike su ti odlične | |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac pon 26 pro 2011, 00:49 | |
| zavidim! voznja u decembru kraj mora i palme ... majko moja mislio sam da toga ima samo na tv.
kod nas smo se smrzli ... danju jedva dodje preko 0 a nocu padne do -8 celzijevih | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac pon 26 pro 2011, 08:22 | |
| Ma šta reč nego | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac pon 26 pro 2011, 08:34 | |
| Kao i svaki put, i ovaj put cu ti NAJISKRENIJE cestitati na ovoj voznji. Koliko sam samo puta prosao ovom rutom, mora biti barem sto ijada puta, ali nikada, za svetog nikada mi nece biti dosta nagledavanja lipota Dalmacije! Hvala puno sto si ovo podijelio sa nama. Sto se ticve Bacinskih jezera, ona su ISPOD nivoa mora i po tome su posebna. | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac pon 26 pro 2011, 09:05 | |
| ... e moj Bosqi; platićeš ti jednom za svu ovu "zimsku muku" koju nam roštiljaš!
... opet ti čestitajući zavidim na lijepoj vožnjici! | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac pon 26 pro 2011, 09:58 | |
| hvala drage moje kolege, jos mi je draze da ste uzivali i da vam se dopalo, kao sto Emir rece,ni ja se ne mogu zasititi Dalmacije koliko god puta kroz nju prosao, obisao sam mnoga mjesta,ali se uvijek iznova vracam,ko da te nesto vuce, neka cudna gravitacija znam da sam blagoslovljen blizinom mora i mogucnoscu da uopce odem da to sve vidim, na tome *Onom gore* HVALA kolege veliki pozdrav,a bit ce jos slika,ako Bog da | |
| | | webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac pon 26 pro 2011, 11:18 | |
| Lijepa vožnja i lijepe slike! | |
| | | Sos man
Broj postova : 268 Godina imam : 52 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 16.06.2011
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac uto 27 pro 2011, 13:04 | |
| moreeee moreeee...prekrasno..hvala ti | |
| | | Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac uto 27 pro 2011, 20:31 | |
| Konstantno nam "vadi mast", to bi trebalo zakonom zabraniti, za kaznu neka plati gajbu znate već čega, | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac | |
| |
| | | | Slike iz djira prosle nedjelje,Ljubuski-Gradac | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|