|
|
| Vodonepropusnost touring odijela | |
|
+7Bosqeto maxart zed12 Jastreb emirharley palomas Kicho 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Vodonepropusnost touring odijela sub 31 oľu 2012, 00:39 | |
| - Kicho je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- ja ne dajem garanciju na taj proizvod i da sluzi svrsi!!!!!
Jedino ti mogu savjetovati da prvo isprobas s unutarnje strane nekog sava, pa kad se uvjeris kako to funkcionira i kako poslije izgleda - onda raspali!
Primljeno na znanje.
Prvo trebam na vlastitoj koži skužit kako se uopće moja jeftinjara odnosi prema kiši, jer ako cijele hlače budu problem, a ne samo šavovi, onda ne bih puno napravio ni s tim.
"Kol'ko para - tolko muzike" je uvijek vrijedilo. U ovom slučaju je jasno... Ovo nije simfonijski orkestar. kupi u pevecu zuto sljakersko kisno odijelo (50 - 99kn) i sakrij da nitko ne vidi. Kad zatreba laganini izvuci, provezi 20, 30, 100 km i ostani suh, a ovi sto ce ti se smijati nek' sjede mokri u prvoj birtiji. Uz to kupi i gumene rukavice i dvije vece najlon vrecice za cizme. Za kacigu nema spasa!!!! Ne zahebavam se, ili kisni ili budi suh. Sad na koji nacin ces sto odraditi je tvoja osobna stvar. | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Vodonepropusnost touring odijela sub 31 oľu 2012, 01:12 | |
| - klesoo je napisao/la:
- Kicho je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- ja ne dajem garanciju na taj proizvod i da sluzi svrsi!!!!!
Jedino ti mogu savjetovati da prvo isprobas s unutarnje strane nekog sava, pa kad se uvjeris kako to funkcionira i kako poslije izgleda - onda raspali!
Primljeno na znanje.
Prvo trebam na vlastitoj koži skužit kako se uopće moja jeftinjara odnosi prema kiši, jer ako cijele hlače budu problem, a ne samo šavovi, onda ne bih puno napravio ni s tim.
"Kol'ko para - tolko muzike" je uvijek vrijedilo. U ovom slučaju je jasno... Ovo nije simfonijski orkestar. kupi u pevecu zuto sljakersko kisno odijelo (50 - 99kn) i sakrij da nitko ne vidi. Kad zatreba laganini izvuci, provezi 20, 30, 100 km i ostani suh, a ovi sto ce ti se smijati nek' sjede mokri u prvoj birtiji. Uz to kupi i gumene rukavice i dvije vece najlon vrecice za cizme. Za kacigu nema spasa!!!!
Ne zahebavam se, ili kisni ili budi suh. Sad na koji nacin ces sto odraditi je tvoja osobna stvar. ovaj post me podsjetio.... kad sam išao na prvu turneju sa ekipom, rekli su mi: OBAVEZNA oprema su gumene čizme i gumene rukavice. jedino to neće propustiti po pljusku... (a naš klub je poznat po tome da na svakoj godišnjoj turneji, od 9 dana vožnje - 7 dana pada kiša... ) | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Vodonepropusnost touring odijela sub 31 oľu 2012, 01:14 | |
| za gumene cizme treba dosta prostora. Kod mene ne stanu... | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| | | | Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: Vodonepropusnost touring odijela sub 31 oľu 2012, 07:54 | |
| - merla je napisao/la:
ovaj post me podsjetio.... kad sam išao na prvu turneju sa ekipom, rekli su mi: OBAVEZNA oprema su gumene čizme i gumene rukavice. jedino to neće propustiti po pljusku... (a naš klub je poznat po tome da na svakoj godišnjoj turneji, od 9 dana vožnje - 7 dana pada kiša... ) Ja sam sasvim pristojno prolazio (suh k'o barut) i s jednodjelnim kišnjakom i navlakama za cipele. Rukavice bile obične za motor. Doduše, ni jednom to nije bio neki pljusak svih pljuskova, ono - kad se nebo sruči na zemlju (tad je valjda bolje parkirat negdje dok ne prođe, bez obzira na kišnu opremu). | |
| | | Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: Vodonepropusnost touring odijela pon 14 svi 2012, 21:16 | |
| Odgovor samom sebi (a i vama) na topic-starter:
Išlo se iz Broda, po kiši, za Vinkovce preko Osijeka, dakle - cca 120 km. Pokisli k'o miševi.
"Cycle-spirit" touring odijelo pustilo samo na guzici. Veći problem bile skroz plivajuće mokre cokule na nogama. Mogao sam bar one navlake za cipele ponijeti, ne zauzimaju puno mjesta.
Od sad nigdje bez kišnjaka. Sve drugo je manje sigurno.
problem su mi premale bisage za sve što u njih treba stati. Ove sezone će tako i ostati, na žalost. | |
| | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Vodonepropusnost touring odijela sub 19 svi 2012, 23:40 | |
| - emirharley je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- Za to postoji Tip-Top premaz.... jednostavno ih zalijepis.
Daj nam molim te reci sta je ovo, kako izgleda, gdje se moze nabaviti, da li je zaista efikasno i ostalo sto bi nas moglo interesirati za ovaj proizvod.....thanks.... Raspitaj se u ribolovnim trgovinama, takvu stvar koriste i mušičari za svoje goretex i druge vodonepropusne hlače za ribolov. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vodonepropusnost touring odijela | |
| |
| | | | Vodonepropusnost touring odijela | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|