Broj postova : 48 Godina imam : 38 Prebivalište : Jastrebarsko Vozim : Suzuki gsx 550 Na forumu od : 22.01.2009
Naslov: Kemijanje s Venoxom! uto 20 oľu 2012, 22:17
...ovak zanima me da li je moguce ugurati neki drugi V2 motor u šasiju Kymco Venoxa, i da li je vec netko to pokusao napraviti?? Jer imao sam jednoga prije i jos me hvata nostalgija za samim dizajnom tog motora, a s obzirom da znam kakva je cijena dijelova za taj motor,a frend ga ima i prodao bi ga jeftino jer je njemu zaribao motor , htio bih probati staviti drugi motor na njega i doraditi ga za svoj ukus! ...pa bih molio nekog da mi da neku sugestiju i savjet o tome!
hvala
Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
Naslov: Re: Kemijanje s Venoxom! sri 21 oľu 2012, 16:47
besni007 je napisao/la:
...ovak zanima me da li je moguce ugurati neki drugi V2 motor u šasiju Kymco Venoxa, i da li je vec netko to pokusao napraviti?? Jer imao sam jednoga prije i jos me hvata nostalgija za samim dizajnom tog motora, a s obzirom da znam kakva je cijena dijelova za taj motor,a frend ga ima i prodao bi ga jeftino jer je njemu zaribao motor , htio bih probati staviti drugi motor na njega i doraditi ga za svoj ukus! ...pa bih molio nekog da mi da neku sugestiju i savjet o tome!
hvala
Brijem da se sve može uz dovoljno varenja i mesarenja. Po zapremini ti odgovara 250 s recimo aquile ili tak neš, samo nosači, getriba... Nisam baš ziher koliko ti se s venoxom isplati kemijati....