|
|
| Felga Drag Star 1100 Classic | |
|
+8maxart mrljo#2 Kicho Safet(y) pinky klesoo zanotti i_godz 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
LenaXP man
Broj postova : 77 Godina imam : 56 Prebivalište : ŽEPČE BiH Vozim : XV 1600 Na forumu od : 06.08.2010
| Naslov: Re: Felga Drag Star 1100 Classic čet 22 oľu 2012, 23:11 | |
| Čovjek od koga je taj prekupac kupio felne nije razbio motor nego je radio preradu ,a taj tip je bio iz hercegovine tako da bi felne trebale biti ok.Kažem znam im porijeklo.A sad da su fest nove nisu,polovne su. Znači tip je skinuo orginalne dijelove sa motora i stavljao po svojoj volji,a iste stavio na PIK.ba i čovo iz sarajeva sve to kupio za nekih 700 KM.u tome paketu su bili .kotači sa gumama ležajevima i diskovima bez osovina.zadnje sjedalo sa sisi barom,dodatne maglenke ,zadnji blatobran ,žmigavci,nogare plastične kutije(bisage)na zaključavanje i neznam sta još,mislim ručice upravljač i far.Nešto od toga je prodano.Ah da auspusi su isto bili te ogledala. | |
| | | i_godz man
Broj postova : 21 Godina imam : 43 Prebivalište : Rab Vozim : Suzuki Intruder c1800r Na forumu od : 02.04.2008
| Naslov: Re: Felga Drag Star 1100 Classic čet 29 oľu 2012, 21:08 | |
| - LenaXP je napisao/la:
- ako treba felna za drag star 1100 znam gdje imahttp://www.pik.ba/artikal/1452897/felga-zadnja-zicana-za-choppera/
felga kupljena i montirana 10000000 puta hvala ako te ikad put dovede na Rab...javi se vodim te na čevape i pivo | |
| | | LenaXP man
Broj postova : 77 Godina imam : 56 Prebivalište : ŽEPČE BiH Vozim : XV 1600 Na forumu od : 06.08.2010
| Naslov: Re: Felga Drag Star 1100 Classic sub 31 oľu 2012, 12:17 | |
| Drago mi je da si uspjeo rijesiti problem i da si zadovoljan,ako ne na Rabu sresti cemo se vec negdje na putu i popiti koju u to ime.A ako te put nanese prema Žepču pitaj za Lenu ja castim.pozdrav.Ako si slucajno na facebok evo moj profil. https://www.facebook.com/branko.budimir?ref=tn_tnmn | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Felga Drag Star 1100 Classic sub 31 oľu 2012, 12:34 | |
| - LenaXP je napisao/la:
- Čovjek od koga je taj prekupac kupio felne nije razbio motor nego je radio preradu ,a taj tip je bio iz hercegovine
tako da bi felne trebale biti ok.Kažem znam im porijeklo.A sad da su fest nove nisu,polovne su. Znači tip je skinuo orginalne dijelove sa motora i stavljao po svojoj volji,a iste stavio na PIK.ba i čovo iz sarajeva sve to kupio za nekih 700 KM.u tome paketu su bili .kotači sa gumama ležajevima i diskovima bez osovina.zadnje sjedalo sa sisi barom,dodatne maglenke ,zadnji blatobran ,žmigavci,nogare plastične kutije(bisage)na zaključavanje i neznam sta još,mislim ručice upravljač i far.Nešto od toga je prodano.Ah da auspusi su isto bili te ogledala. ovo je sve ovako jer ja znam momka koji je to prodao ovom iz Sarajeva, momak je iz Gruda,preradu je radio negdje u Srbiji, ja sam sve ovo gledao prije nego je otislo za Sa, sve je bilo ok, misli da je otislo za nesto manje od 700 km,ali nebitno | |
| | | Amir90 man
Broj postova : 14 Godina imam : 34 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.11.2012
| Naslov: Re: Felga Drag Star 1100 Classic sri 30 sij 2013, 20:39 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Felga Drag Star 1100 Classic | |
| |
| | | | Felga Drag Star 1100 Classic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|