kao što piše u naslovu, ajmo dogovorit neku ccf vožnjicu, upoznavanje,kavica,sendvić i tako. ništa specijalno,nikakvi moto susreti, već čisto uživanje u vožnjici do nekamo. predlažem 1.svibanj praznik rada (utorak). Sendviće i sokiće u bisage i bacimo "đirič". jel ima zainteresiranih? imamo vremena posložiti kockice,termine,obaveze i dogovoriti sve detalje. samo kažem
zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
Ja podržavam ideju za zajedničku vožnju, također sam i sam više puta predložio nešto slično! "Odgovorno tvrdim" da bi takvih stvari tj. vožnji trebalo biti čim više, i što ćešće! Nikakve velike pripreme i komplikacije - nađemo se TU, i vozimo se TAMO..
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
I još samo ako smijem dodati (nadam se da me nećete zamjeriti)... Sad već postoji puno manjih foruma, koji su uglavnom posvećeni samo određenim vrstama ili modelima motora. Vrlo često je broj forumaša na takvim forumima mali, svega nekoliko desetaka ljudi.
I oni se dogovaraju za zajedničke vožnje, izlete i putovanja na tjednoj bazi, stalno se za vikende nekuda voze. A mi, teško nas je s puškama natjerati na tako nešto..
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
u pravu si palomas, ali evo, možda se nešto ove godine i promjeni na ccf-u. valjda se ljudi srame . kao što sam ranije napisao , nije uopće bitno kuda idemo, već samo da sjednemo i vozimo. namjerno sam stavio 1 svibanj, jer to je praznik i nema nikakvih moto događanja, već možemo lijepo nekamo u prirodu jednostavno, popit kavicu i druženje i upoznavanje..... da malo pregledamo pile
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
ali evo, zato je otvorena tema da vidimo jel ima zainteresiranih. imamo vremena.
freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
odlično...apsolutno podržavam ideju...jer smisao motora i ovog foruma i je vožnja i druženje.... i stvar je jednostavna..ko može ide..a ko ne ide drugom zgodom i prilikom
Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
odlično...apsolutno podržavam ideju...jer smisao motora i ovog foruma i je vožnja i druženje.... i stvar je jednostavna..ko može ide..a ko ne ide drugom zgodom i prilikom
Samo brate.... Odabrali ste datum u pm.... Mogli smo se i za jesen dogovarati..... No ok, generalno sam za ako bude sreće - vremena - para - zdravlja....
Ne kužim kaj fali ovoj suboti..... Temp će biti +20°C ..... Možemo i za sad dogovorit neko druženje kolonu.... A i susret je.....
Just sayin'
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Zainteresiran. Ako završim motor na vrijeme, što nije 100% sigurno.
Pa možda da se desetak dana prije tog datuma konkretno, 100% izjasnimo i onda nađemo neku točku na pol puta (to mislim na pola u odnosu na nas sa sjeveroistočnog i jugoistočnog kraka HR, a svi ovi ostali su ionako puno bliže toj sredini, pa bi im trebalo biti svejedno)...
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
Samo brate.... Odabrali ste datum u pm.... Mogli smo se i za jesen dogovarati..... No ok, generalno sam za ako bude sreće - vremena - para - zdravlja....
Ne kužim kaj fali ovoj suboti..... Temp će biti +20°C ..... Možemo i za sad dogovorit neko druženje kolonu.... A i susret je.....
Šefova ideja je više nego za pohvalu, ali to je tek za mjesec i pol dana. Najmanje 6 vikenda bit će prije toga, a mi nemamo puške za tjerati forumaše na zajedničke vožnje.
Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
Samo brate.... Odabrali ste datum ..... Mogli smo se i za jesen dogovarati.....
Datum je biran zbog:
Kicho je napisao/la:
Zainteresiran. Ako završim motor na vrijeme, što nije 100% sigurno. .
Kako je krenuo možemo dogovarat za 05.08. možda završi motor.
Šalim se
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
evo prijedlog za ovu subotu,poslije ručka fino na zagorske brege,nađemo se u oroslavju,odemo do moje kleti u stubake,gemišti osigurani,a ideja za dalje se bude rodila,ja sam se mislil do desinca odpeljati.....
Kicho cro chopper forum
Just sayin'
Karlovac popodne, mali djiric pa u Desinec?
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
evo prijedlog za ovu subotu,poslije ručka fino na zagorske brege,nađemo se u oroslavju,odemo do moje kleti u stubake,gemišti osigurani,a ideja za dalje se bude rodila,ja sam se mislil do desinca odpeljati.....
ili take
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008