Početna stranicaPretraľnikZna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  610RegistracijaLogin

Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??

Go down 
+8
palomas
One Night Stand
maxart
ica
Vladek
magna
merla
nino_zg
12 posters
Autor/icaPoruka
nino_zg
cro chopper forum
cro chopper forum
nino_zg

Broj postova : 4
Godina imam : 35
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Honda Shadow
Na forumu od : 23.02.2012

Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Empty
PostajNaslov: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 15:52

Zanima me dali u Zagrebu ima neko ko popravlja struju na motorima?? Question Vozim Hondu Shadow vt 125 i jucer mi je odjednom prestalo raditi zadnje svjetlo, stop svjetlo, kilometar sat a prednje svjetlo mi i dalje normalno radi, normalno se pali motor... neznam sta da radim, zvao sam vec 10 auto električara i ni jedan ne radi motocikle... u rutingu imaju cijene za poludit.. Hvala.
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 16:13

jesi provjerio osigurače?
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 16:45

nu me
još da san iz zagreba

vidi s kamikazom
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 18:24

merla je napisao/la:

osim ovog imam ja jedno blesavo pitanje: jesi provjerio da žaruljica nije izgorila? Zna se desiti da dvopolnim balonkama da izgori samo jedna nit, i to pozicije a stop radi.
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 18:37

Vladek je napisao/la:
merla je napisao/la:

osim ovog imam ja jedno blesavo pitanje: jesi provjerio da žaruljica nije izgorila? Zna se desiti da dvopolnim balonkama da izgori samo jedna nit, i to pozicije a stop radi.

...ni km sat mu neradi, ovo me asocira na osigurače...
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 19:12

prvo provjeri osiguraće pa nda traži električare Twisted Evil jer ne radi pozicia a ona ti je i osvjetljenje na satu
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
nino_zg
cro chopper forum
cro chopper forum
nino_zg

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 19:43

Prvo sta sam napravio, promijenio osigurac... E sada, osigurac koji sam stavio je dosta star i možda neispravan pa zato nema promjena. Sutra cu pokušati ponovo sa skroz novim osiguracem... U svakom slucaju pisat cu kako je proslo.
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 07 oľu 2012, 20:37

nino_zg je napisao/la:
Prvo sta sam napravio, promijenio osigurac... E sada, osigurac koji sam stavio je dosta star i možda neispravan pa zato nema promjena. Sutra cu pokušati ponovo sa skroz novim osiguracem... U svakom slucaju pisat cu kako je proslo.
Zašto si ga promjenio? Usput, samo jedan si promjenio? Ako je bio riknuo, onda je očito u njemu problem, tj. u ovom starom kojeg si stavio!
Pa na osiguračima se bar lijepo vidi dal je puknuta žica ili nije! dobar
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimečet 08 oľu 2012, 09:08

ica je napisao/la:
Vladek je napisao/la:
merla je napisao/la:

...ni km sat mu neradi, ovo me asocira na osigurače...

Ja uvijek krećem od najjednostavnijeg pa prema složenijim teorijama...vjerovatno je osigurač, ali može biti da su porikavale žaruljice uslijed vibracija ili prenategnutih žica....
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimečet 08 oľu 2012, 09:55

Osigurač jako rijetko pregori "sam od sebe" ili zbog starosti, najčešće postoji razlog zbog kojeg je pregorio. Prvo treba provjeriti žaruljice, pa iza toga kontakte, moguće je da je nešto istegnulo neki dio instalacije, na pr. žice koje vode prema upravljaču.

Dovoljno je i malo korozije, tj. loših kontakata na mjestu gdje spojnice spajaju kabelske snopove. Sve je ispravno, a nešto ne radi, ili ne svijetli. Kontakt sprej - čarobna riječ.
[Vrh] Go down
nino_zg
cro chopper forum
cro chopper forum
nino_zg

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimečet 08 oľu 2012, 16:30

Žice od pozicije se su se izvukle i spojile pa je zbog toga s prestalo raditi, riješio problem sa zicama, spojem, stavio novi osigurac i sada sve normalno radi! Hvala vam puno, stvarno ste mi pomogli! Motor je 99-o godiste i stvarno do sada nisam imao nikakvih problema sa njim, pa nemam bas iskustva sa popravcima! Hvala vam svima još jedan put! dobar
[Vrh] Go down
kost_u_grlu
man
man

Broj postova : 16
Prebivalište : Crna Gora
Vozim : Qingqi Vista 150cc
Na forumu od : 12.03.2013

PostajNaslov: prekidac za vistu . .    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimepon 20 svi 2013, 12:58

pozdrav!

da ne otvaram novu temu stavio sam pitanje odje..

naime, zanima me dje mogu naci nov prekidac za svjetla za kineskog copera qingqi vista?
[Vrh] Go down
badhead10
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3
Godina imam : 45
Vozim : tramvaj
Na forumu od : 16.08.2011

PostajNaslov: i ja trebam HITNO elektricara...   Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 13 svi 2015, 10:51

Ja više neznam jel me struja ili "majstor" više živciraju... ma nemaju vise sta ni živcirati pojeli su me...
nisam treniro 10 dana, trcim s jedne na drugu stranu grada jel je "mozda ov" pola struje sam nove
kupio a motor stoji, mehanicar nema grama volje... maaa...

U 1 idem po motor kombijem pa ako ima koji elektricar koji bi htjeo staviti koju kunu nabrzinu u đep...
/BtW. dobro ču platiti/... Nije ništa strašno, nemože biti, cdi - novi, bobina, nova,
namotaj evo novi kod mene treba ga staviti samo...

ako je netko za molio bi do 1 da mi SMSom /obavezno/ posalje svoj broj pa ga trznem cim mogu, ruke i to...
...moj broj; 092 335 84 31 ...
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 13 svi 2015, 11:00

badhead10 je napisao/la:
Ja više neznam jel me struja ili "majstor" više živciraju... ma nemaju vise sta ni živcirati pojeli su me...
nisam treniro 10 dana, trcim s jedne na drugu stranu grada jel je "mozda ov" pola struje sam nove

U 1 idem po motor kombijem pa ako ima koji elektricar koji bi htjeo staviti koju kunu nabrzinu u đep...
/BtW. dobro ču platiti/... Nije ništa strašno, nemože biti, cdi - novi, bobina, nova,

ako je netko za molio bi do 1 da mi SMSom /obavezno/ posalje svoj broj pa ga trznem cim mogu, ruke i to...

koji motor? gdje si sve bio ?
[Vrh] Go down
badhead10
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3
Godina imam : 45
Vozim : tramvaj
Na forumu od : 16.08.2011

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 13 svi 2015, 11:06

cro.chopper je napisao/la:
badhead10 je napisao/la:

kupio sam motor bez iskre i otisao najblizem motomehanicaru..,. nebi ime ovako iz čiste kulture, jel je to
samo moje subjektivno (nervozno) misljenje o njemu, možda... Ali eto u pola 2 je motor u kombiu samo trebam naci gdje na koju adresu da ga dostavim da se slozi...
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 13 svi 2015, 11:16

Berač Ivica ( servis motocikala) , godinama radio u Zagrebu ,planinska ulica, nedavno otvorio radionicu u Klinča selu ( kod Jastrebarskog), karlovačka cesta
broj telefona : 091 5200 383
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 13 svi 2015, 15:00

cro.chopper je napisao/la:
badhead10 je napisao/la:

..ne bi bilo zgorega da se kao sto to i Pravila nalazu predstavis Smile study knjiga članova
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitimesri 13 svi 2015, 23:02

Tako je, i javi kaj si obavil?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??    Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??  Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zna li netko gdje u Zagrebu ima električar za motor??
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Gdje kupiti motor
» Moto caffe bar- gdje?