|
|
| početnik - pitanje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
peregrinus cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : nonr Na forumu od : 29.12.2011
| Naslov: početnik - pitanje sub 07 sij 2012, 22:58 | |
| Ljudi pomagajte... Yamaha sr 250 - kakva su stanja po oglasnicima i dali je preporučate početniku. Koliko je isplativo ulaganje ?
| |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: početnik - pitanje sub 07 sij 2012, 23:06 | |
| - peregrinus je napisao/la:
- Ljudi pomagajte...
Yamaha sr 250 - kakva su stanja po oglasnicima i dali je preporučate početniku. Koliko je isplativo ulaganje ?
... za stanje po oglasnicima ćeš morati sam odvojiti vrijeme; preporučam je početniku, isplativost ulaganja ovisi o stanju rabljenog/kupljenog motora!? ... pođi s nekim iskusnijim u inspekciju motora prije keširanja love. ... ako bude izbor narečeni model, javi ako ćeš trebati preporuku za servisiranja! | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: početnik - pitanje ned 08 sij 2012, 11:15 | |
| Za početnika ti je super motor al si uzmi nekog ko se kuži u motore da ga pregleda ,za servis je lako. | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: početnik - pitanje ned 08 sij 2012, 13:07 | |
| Ako ih i nađeš po oglasnicima, velika je šansa da nađeš uradak složen od 5 masakriranih sr-ova (otpis iz )! Eto, prije kojih mjesec dva ih se na dražbi u TRCZ prodavalo 20-30 komada za nikakve pare, al za to treba imati dobru vezu! Netko to kupi, od tri složi jednog, a takvom je definitivno u interesu da bude ispravna bar 50 km! A mislim da i kod nas na forumu pod oglasima imaš jedan SR već duže vrijeme, povoljan, a pretpostavljam da nije iz MUP-a! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: početnik - pitanje | |
| |
| | | | početnik - pitanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|