ovako zanima me sve o tom motoru tipa dali se kvari,dali je istina da je max brzina 80kmh,i kakv je to uopce motor.....molim vas pomozite mi sa svojim iskustvima....
Dr.Tin man
Broj postova : 38 Godina imam : 35 Prebivalište : Turopolje Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 14.03.2008
To je rijedak motor na našim cestama, tako da ne očekuj da netko zna nešto o njemu. O kvaliteti se eventualno mogu javiti ljudi koji voze Cruisere 250. U principu ti je to isti motor kao i Kymco Zing koji već voziš. Ne bi se čudio da ide samo 80 km/h. možda ima limitator na tu brzinu kao i Virago 125 koji se radio za njemačko tržište.
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
Pozdrav druže, ako razmišljaš o kupovini Keewaya onda kupi 250 kao što je moj i većine koji ga voze na Forumu, nećeš se pokajati ja ti odgovorno tvrdim i u to te mogu uvjeriti ,a što ti mogu potrditi i svi sa kojima sam se vozio, inače moj ide110-120 km/h a što se tiče potrošnje ne prelazi 3lit/100km. Slobodno pitaj ako te još šta interesuje. pozz.....