|
|
| Ovako je moj Virago izgledao | |
|
+7maxart Vladek swileni klesoo Zmija nikomil1 emirharley 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao uto 11 lis 2011, 13:32 | |
| vidim Emir je opet uspio zakuhati ovaj put ću se složiti sa Klessom Ako se svjesno idu utrkivati vrhunski vozač na Viragu i jako dobar vozač na R1, na cesti koja ima bar malo pravaca (100 - 150 m) virago nema šanse. Zašto sam podvukao svjesno? Skoro svaki dan viđam vozače na motorima tipa er5 koji na semaforu stisnu gas i odjure, i vjerojatno, bar neki od njih misle "neka ovaj čoperaš/resičar vidi kako ide pravi motor"... kad bi se išao utrkivati s njim, (na warrioru) ga semafor-semafor ostavljam par dužina motora... znači za utrku je potrebno (bar) dvojica. | |
| | | swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao uto 11 lis 2011, 13:51 | |
| kakvi ste vi likovi,o cem vi brijete..?meni je smijesno uopce usporedivat ta 2 motora,R1 ima i bolji ovjes,ciklistiku,kocnice,okretni moment,snagu,ma sve...sa viragom ces u zavoju vrlo brzo dosegnut svoj limit,dok je ulazak u zavoje sa R-om obicna zajebancija...ne kazem da je virago los motor,to nitko ovdje nije rekao,nego je jednostavno besmisleno usporedivat chopper sa R-om...chopper ima svojih prednosti nad R-om,al to nikako nije brzina i vozne osobine...uostalom,netko je spomenuo okladu,ja se zelim kladit i da,neki dan se vracam ja iz Siska,autom,vozim iza tipa sa R-om 600ccm,neki suzuki...tip vozi trebu,laganini 50,meni se kosa dize na glavi ,al ajde,naseljeno je,mozda se boji ...izmedu 53nje i Siska ima jedna fina ravnica di mozes pricepit i 200 ak os,no tip se i dalje vozi 50,ja gledam i ne vjerujem,laganini zmigavac i po plinu...kasnije cujem da je decko kupio motor prije dan-dva i da se tek uci vozit,jos nema ni vozacku ...sad,takvoga bi ja i sa Venox-om oprao a di sa viragom...no nisu svi takvi,u 53nji najvise i ima R-ova i Naked-a,najaktualniji su koliko sam skuzio,i ima tipova koji se stvarno voze,tako da R nije samo za od kuce do birtije ,kako za koga | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao uto 11 lis 2011, 13:52 | |
| Ne znam sta ste se uhvatili ovoga k'o pijani plota, od nevazne teme ispade esej, nisam isao dokazivati da je Virago brzi od R1, samo sam zelio naglasiti pokretljivost, ciklistiku i kvalitetu ovoga motora u odnosu na neke druge prosjecne. A u rukama dobrog vozaca, los motor svakako ne daje dobar odaziv, jer - ne moze, a u rukama dobrog vozaca, dobar motor moze nesto i da ponudi, a zelio sam naglasiti da je Virago dobar motor. Nista senzacionalno. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao uto 11 lis 2011, 13:56 | |
| Emire, tko je shvatio, shvatio je od prve - ko nije, taj ni neće. | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| | | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| | | | swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao uto 11 lis 2011, 14:44 | |
| btw emire,Yamaha je lijepa,samo,mogao si stavit jos koju sliku,s prednje strane da se ako imas | |
| | | viba man
Broj postova : 11 Godina imam : 72 Prebivalište : BiH Tuzla Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 06.10.2011
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao čet 13 lis 2011, 22:06 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- Virago------"ipak je to Yamaha",rekla bi jedna nasa forumska legenda
sta ste se uhvatili covjeka,on je nostalgican,sjeca se stare masine i naravno da ce ga pohvaliti,a vi nagarili
Konačno, smanjiste gas, , već ste svi bili u crvenom ili ja dok sam čitao.Nije mi jasno, zašto poredite nešto što nema smisla, eRa-pilu i Chopera-cruisera-nikeda. Razlika između njih je očita, kao i između nas koji ih vozima. Brzaneri "kako ih nazivate već" su ok momci, ali znam i da smo i mi koji nismo "brzaneri", sasvim OK momci "il starci-kako nas neki nazivaju" Jedna je stvar ćinjenica od 2008 su moji prodali 15 pila (eRova) Suzuki 1 x 750, 1x 600 i 13 x 1000. Vjerovali ili ne, samo jedna GSX R 1000 se nije vratila , kako vratila.Pa svi su došli po: oklope, ručke. plastike, vilice,rezervare itd......... Isto tako prodano 12 Bking-ova, do danas se jedan (1) razbio..../ velika šteta 3000€ Intrudera, nemam pojima do ove sezone 12-15 kom i samo je jedan polupan, bubno ga "Golf dvojka". /štete 1000€ cca. V-strom, ni jedan još nema pad, GSR ni jedan još nema pad, Burgman isto ni jedan itd.......br. prodanih je ne bitan. Eto možda Vam ovo nešto govori. "ja nemam pojima što neki lete, a neki ne lete" Da su skuteri i pile jedini na cesti, moja raja ne bi bili motoristi.viba | |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao sri 19 lis 2011, 20:30 | |
| - swileni je napisao/la:
- btw emire,Yamaha je lijepa,samo,mogao si stavit jos koju sliku,s prednje strane da se ako imas
Evo je jos jedna slicica, ovaj put bez "tovara": P.S. Nagradno pitanje: da li netko prepoznaje lokaciju gdje je ovo snimljeno (ovo je jedna zaista sentimentalna lokacija za sve bikere iz regije), pa ako prepozna, a uz to zna i serijski broj CD-a koji upravo slusam, ima besplatno nagradno putovanje za dvoje u London! | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao sri 19 lis 2011, 21:19 | |
| | |
| | | merla cro chopper forum
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao sri 19 lis 2011, 21:37 | |
| - emirharley je napisao/la:
P.S. Nagradno pitanje: da li netko prepoznaje lokaciju gdje je ovo snimljeno (ovo je jedna zaista sentimentalna lokacija za sve bikere iz regije), pa ako prepozna, a uz to zna i serijski broj CD-a koji upravo slusam, ima besplatno nagradno putovanje za dvoje u London! Bosna! jel idem u London? pliz pliz pliz!!!!!!!! | |
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao sri 19 lis 2011, 21:39 | |
| | |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao čet 20 lis 2011, 00:01 | |
| - emirharley je napisao/la:
svidja mi se sofersajbna. windshield ili kako vec. jel to original od jamahe ili si napasirao neki XY... kako da ga trazim i koliko bi takvo nesto kostalo? stavio bi to na spydera ako je finansiski i tehnicki moguce | |
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao čet 20 lis 2011, 09:41 | |
| Prijatelju, ovo je motocikl i vjetrobran iz proslog stoljeca, a taj vjetrobran sam kupio - sjecam se - u jednoj maloj prodavnici u jednom selu pokraj Frankfurta (M) u Njemackoj, pa samim time, ovaj podatak ti nista ne znaci. Danas na trzistu postoji veliki broj aftermarket vjetrobrana, pa vjerujem da ne bi trebalo biti problem nabaviti jedan za tvoj motor, ako ne preko Louisa ili Hein Gericke, onda svakako putem e-Baya.
Sretno. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ovako je moj Virago izgledao | |
| |
| | | | Ovako je moj Virago izgledao | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|