|
|
| Premješteno: Pomoc! | |
|
+8freshman Jack klesoo nikomil1 Vampirella mustra Cube Chibs 12 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Chibs cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 29 Prebivalište : Pula Vozim : još niš 8) Na forumu od : 05.07.2011
| Naslov: Premješteno: Pomoc! sri 14 ruj 2011, 17:37 | |
| Pozdrav chopperaši! Ovako malo o meni vec sam se predstavio al manira nikad dosta luka, 16 godina iz pule prije dva tjedna polozio kategoriju a1. obozavam choppere, cruisere al za mene tu postoji jedan problemčić: moji gabariti. sa 193cm i 86 kila neznam koji chopper od 125 mogu pronaci a da mi paše velicinom. ako znate pomagajte dobri ljudi | |
| | | Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! sri 14 ruj 2011, 18:06 | |
| - Chibs je napisao/la:
- Pozdrav chopperaši! Ovako malo o meni vec sam se predstavio al manira nikad dosta luka, 16 godina iz pule prije dva tjedna polozio kategoriju a1. obozavam choppere, cruisere al za mene tu postoji jedan problemčić: moji gabariti. sa 193cm i 86 kila neznam koji chopper od 125 mogu pronaci a da mi paše velicinom. ako znate pomagajte dobri ljudi
Jedino kaj mi pada na pamet da je dovoljno dugačko je regal raptor spyder, ali o kvaliteti ćeš morati pitati vlasnike jer ja s njim nemam iskustva. Mislim da ti je to najduža 125-ica koja postoji trenutno, a i cijena mu nije neka s obzirom da ćeš se učit na njemu. Košta ko malo bolji skuter. http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=25 | |
| | | mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! sri 14 ruj 2011, 21:25 | |
| | |
| | | Vampirella girl
Broj postova : 15 Godina imam : 42 Prebivalište : Rijeka Vozim : Virago 535 - beshtyu ;) Na forumu od : 01.09.2011
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! sri 14 ruj 2011, 22:15 | |
| Ono sto meni pada na pamet kad je ovakva tema u pitanju je slicno kao i kad ja sa svojih 165 pitam koja bi mi skakalica ili naked pasao Postoje motori koje se moze spustiti (za mene recimo) ili u tvom slucaju, "produziti" Ako me dobro sluzi mozak mislim da bi ti, ako se uzme u obzir i snaga dozvoljena sa a1 dozvolom, pasao prakticki svaki custom koji ima mogucnost da sa malo para produzis nozne komande Znaci definitivno ti ne bi pasala moja viragica recimo, ali sa nekim manjim dragstarom, shadowicom ili tim "duljim" motorom ne bi trebao imati problema.... a ima ih i manjih kubikaza Ono sto mene fascinira kod customa je cinjenica da svi volimo sjediti jaaako blizu asfalta, i da sama visina postaje problem jedino kod tvornickih, serijskih "kariola" volana, i kod serijskih noznih komandi.... Hyosung mi se cini dosta dugacak, pogledaj njih malo, ali kazem da nije problem koji god motor kupio, ako se tebi svidja i ako se ugodno na njemu osjecas A za sve drugo postoji kasica-prasica i stednja za novi volan, risere, komande, pegove i slicno Evo sad mi je pala na pamet honda fury.... ali one su jako skupe i ako ih se uopce uvozi kod nas Moram priznati da ne poznam keeway, kymco, zing i hyosung koliko bi trebala da o njima kazem sto.... evo, toliko od mene | |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 00:11 | |
| - Chibs je napisao/la:
- sa 193cm i 86 kila neznam koji chopper od 125 mogu pronaci a da mi paše velicinom. ako znate pomagajte dobri ljudi
Za te gabarite jedino ti PAUK pashe ... taman ces da ispruzis noge posteno. Samo sto ima tvrdu voznju i sto dobro prodrma tokom iste. ako ti to ne smeta onda je super motor. Ide solidnih 140 na sat bez problema ... mada iskreno naj prijatnija je voznja oko 100. Povuce dobro i kad je pretovaren (ja i cura smo zajedno 170 kila i vuce bez muke) e dobro sad ja imam 320cc masinu ali ti i 125 nece biti slaba za sam, isto imam mopeda (manjeg brata od spydera) koji sa bednih 50cc vuce mojih 100 kila bez problema brzinom od 60 na sat a ide do 70 maksimalno. tako da jos jednom kazem... ako ti ne smeta tvrda voznja i vobracije uzmi spyder i ne brini | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 00:22 | |
| - Vampirella je napisao/la:
- Ono sto meni pada na pamet kad je ovakva tema u pitanju je slicno kao i kad ja sa svojih 165 pitam koja bi mi skakalica ili naked pasao
Postoje motori koje se moze spustiti (za mene recimo) ili u tvom slucaju, "produziti" Ako me dobro sluzi mozak mislim da bi ti, ako se uzme u obzir i snaga dozvoljena sa a1 dozvolom, pasao prakticki svaki custom koji ima mogucnost da sa malo para produzis nozne komande Znaci definitivno ti ne bi pasala moja viragica recimo, ali sa nekim manjim dragstarom, shadowicom ili tim "duljim" motorom ne bi trebao imati problema.... a ima ih i manjih kubikaza Ono sto mene fascinira kod customa je cinjenica da svi volimo sjediti jaaako blizu asfalta, i da sama visina postaje problem jedino kod tvornickih, serijskih "kariola" volana, i kod serijskih noznih komandi.... Hyosung mi se cini dosta dugacak, pogledaj njih malo, ali kazem da nije problem koji god motor kupio, ako se tebi svidja i ako se ugodno na njemu osjecas A za sve drugo postoji kasica-prasica i stednja za novi volan, risere, komande, pegove i slicno Evo sad mi je pala na pamet honda fury.... ali one su jako skupe i ako ih se uopce uvozi kod nas Moram priznati da ne poznam keeway, kymco, zing i hyosung koliko bi trebala da o njima kazem sto.... evo, toliko od mene alooo, Luka, 16 god, dva tjedna A1.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 07:42 | |
| Luuuuuuuuuuuuka, Booooooorna... Definitivno Regal raptor ili produžene komande na Hyosung GV125 ccm ( koji na sebi ima agregat od 250 ) |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 09:13 | |
| da, ajmo malo biti realni...
dečko je tek položio... i od vrlo malo 16-ogodišnjaka se može očekivati da će na prvom motoru produživati komande, stavljati raisere i slično...
pogledaj oglase na njuškalu, i traži Spyder 125 ( ako kod nas postoji ), ili Hyosung GV 125...
| |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 15:18 | |
| i odi probaj sjest na koji od motora..da vidiš kak ti odgovara položaj tijela...ako ne drukčije onda po salonima s novim motorima...a to ti je i najjeftinija varijanta..malo finoče i kulture i sve buš saznal u par dana ;-)
| |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 15:32 | |
| - Jack je napisao/la:
- da, ajmo malo biti realni...
dečko je tek položio... i od vrlo malo 16-ogodišnjaka se može očekivati da će na prvom motoru produživati komande, stavljati raisere i slično...
pogledaj oglase na njuškalu, i traži Spyder 125 ( ako kod nas postoji ), ili Hyosung GV 125...
a sto ne bi postojali? kad ih kod nas ima (a mi smo sto se tice auto-moto industrije crna rupa sveta) onda bi trebalo da ih kod vas bude bez problema :-) | |
| | | Chibs cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 29 Prebivalište : Pula Vozim : još niš 8) Na forumu od : 05.07.2011
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 17:25 | |
| da spyder izgleda ovak dosta mocno, probat cu malo potrazit | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 19:50 | |
| Ma nači če se uvijek nešto samo strpljenja | |
| | | chipo man
Broj postova : 444 Godina imam : 46 Prebivalište : Slavonija Vozim : Suzuki Intruder M800 Na forumu od : 18.08.2009
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 22:11 | |
| ...definitivno aguila gv125 | |
| | | mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! čet 15 ruj 2011, 23:35 | |
| samo ćeš hyosung gv 125 jakooo teško naću, prije buš našao 250 nego 125 ali isplati se probati, ja ga imao i meni je bio zvjerski | |
| | | klint.istvud man
Broj postova : 46 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamahu Virago XV535S Na forumu od : 31.12.2009
| | | | Vampirella girl
Broj postova : 15 Godina imam : 42 Prebivalište : Rijeka Vozim : Virago 535 - beshtyu ;) Na forumu od : 01.09.2011
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! ned 20 stu 2011, 08:20 | |
| - klesoo je napisao/la:
alooo, Luka, 16 god, dva tjedna A1....
uh, evo tek sam sad vidjela... da, sad sam skuzila kad sam ponovno isla citati s razumijevanjem... Ali eto, makar fizicki mu pase jer je visok OK, sto je na kraju bilo? Koji se motor kupio/kupuje? | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! ned 20 stu 2011, 09:13 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Premješteno: Pomoc! | |
| |
| | | | Premješteno: Pomoc! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|