|
|
| poluga mjenjaca Yamaha Dragstar | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar pon 12 ruj 2011, 20:03 | |
| postoji li kod mjenjaca ovog motora mogucnost reguliranja visine? stavio sam custom nogare,a dosada su bile floorboards,pa imam osjecaj kao da mi je mjenjac malo visoko! volio bih ga spustiti ako se to moze izvesti! pa ako neko ima info bio bih zahvalan | |
| | | Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar pon 12 ruj 2011, 20:29 | |
| | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar pon 12 ruj 2011, 22:52 | |
| Poluga mjenjača ti je spojena sa šipkom (navojna) na mjenjač. Na navojnoj šipci imaš vijak (dva kom.) koje je potrebno pomolati i namjestiti visinu. nakon toga stegnuti ta dva vijka. Neda mi se tražiti sliku je r mislim da nema potrebe za to, sve je vidljivo i jednostavno. | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar uto 13 ruj 2011, 09:03 | |
| - dragger je napisao/la:
- Poluga mjenjača ti je spojena sa šipkom (navojna) na mjenjač. Na navojnoj šipci imaš vijak (dva kom.) koje je potrebno pomolati i namjestiti visinu. nakon toga stegnuti ta dva vijka. Neda mi se tražiti sliku je r mislim da nema potrebe za to, sve je vidljivo i jednostavno.
cekao sam da mi neko tu nadu potvrdi polugica ima navoje na obe strane,a i matice! znaci odvrnem obe matice podesim visinu i tada zategnem! danas mi stize jos opreme koju cu instalirati pa i to,pa cu prijaviti uspijesnost | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar uto 13 ruj 2011, 17:30 | |
| | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
| Naslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar sri 14 ruj 2011, 12:17 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar | |
| |
| | | | poluga mjenjaca Yamaha Dragstar | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|