Početna stranicaPretraľnikpoluga mjenjaca Yamaha Dragstar 610RegistracijaLogin

poluga mjenjaca Yamaha Dragstar

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Empty
PostajNaslov: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar   poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 20:03

postoji li kod mjenjaca ovog motora mogucnost reguliranja visine?

stavio sam custom nogare,a dosada su bile floorboards,pa imam osjecaj kao da mi je mjenjac malo visoko!

volio bih ga spustiti ako se to moze izvesti!

pa ako neko ima info bio bih zahvalan dobar
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

Broj postova : 1429
Godina imam : 49
Prebivalište : Našice
Vozim : Triumph Rocket 3r
Na forumu od : 24.04.2010

PostajNaslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar   poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 20:29

[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar   poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 22:52

Poluga mjenjača ti je spojena sa šipkom (navojna) na mjenjač. Na navojnoj šipci imaš vijak (dva kom.) koje je potrebno pomolati i namjestiti visinu. nakon toga stegnuti ta dva vijka. Neda mi se tražiti sliku je r mislim da nema potrebe za to, sve je vidljivo i jednostavno.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar   poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 09:03

dragger je napisao/la:
Poluga mjenjača ti je spojena sa šipkom (navojna) na mjenjač. Na navojnoj šipci imaš vijak (dva kom.) koje je potrebno pomolati i namjestiti visinu. nakon toga stegnuti ta dva vijka. Neda mi se tražiti sliku je r mislim da nema potrebe za to, sve je vidljivo i jednostavno.

cekao sam da mi neko tu nadu potvrdi Very Happy

polugica ima navoje na obe strane,a i matice!

znaci odvrnem obe matice podesim visinu i tada zategnem!

danas mi stize jos opreme koju cu instalirati pa i to,pa cu prijaviti uspijesnost Very Happy
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar   poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Icon_minitimeuto 13 ruj 2011, 17:30

Bosqeto je napisao/la:
dragger je napisao/la:

danas mi stize jos opreme koju cu instalirati pa i to,pa cu prijaviti uspijesnost Very Happy

.....ne, kad namjestiš visinu, matice zavariš....... guza pa naravno da ih stegneš.....počeja sam brojiti, ovo ti 39 cuga
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar   poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Icon_minitimesri 14 ruj 2011, 12:17

dragger je napisao/la:
Bosqeto je napisao/la:
dragger je napisao/la:

.....ne, kad namjestiš visinu, matice zavariš....... guza pa naravno da ih stegneš.....počeja sam brojiti, ovo ti 39 cuga

sa kamatom ili bez? Very Happy cuga
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: poluga mjenjaca Yamaha Dragstar   poluga mjenjaca Yamaha Dragstar Icon_minitime

[Vrh] Go down

poluga mjenjaca Yamaha Dragstar
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Yamaha XVS 125 dragstar
» yamaha xvs 125 dragstar
» Yamaha Dragstar 650
» yamaha dragstar 125