|
|
| V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 | |
|
+10Bosqeto Vladek maximiliandeangelis freshman maxart zed12 Beatnik emirharley merla cro.chopper 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 sri 24 kol 2011, 20:52 | |
| - maxart je napisao/la:
- One Night Stand je napisao/la:
- merla je napisao/la:
- onaj crveni dyna switchback - isti medin jinlun
Ne mogu vjerovati... upravo to sam pomislio kad sam ga prvi put vidio! Malo mi je previše dosadan i sterilan taj model, al pričekat ću da ga uživo vidim jer su sve Dyna na slikama vrlo slične, a uživo potpuno različite! Dragi bikeri i bikerice kad će te svatiti da nov motor je samo poluprozvod koji vlasnik mora doraditi po svojoj želji bio to i MZ ili H-D .Sterilan i dosadan mi je svaki motor koji i nakon dužeg vremena izgleda kao kad je bio odvezen iz trgovine ćak ni okvir tablice nije zamjenjen Vjeruj mi da tako, i samo tako, gledam na motore! Recimo moj bivši M800, onda V-Rod, Dyna Street Bob, Iron 883, Intruder 1400... su mi prekrasni upravo zato jer imam viziju kako bi izgledali da su moji! I na svakom svom motoru ću nešto dodati i nešto skinuti, al s nekim modelima jednostavno ne znam šta bi napravio (a nisu mi sami po sebi lijepi)! Stavimo to u kategoriju ukusa, ne može nam se sviđati svaki model! | |
| | | Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 čet 25 kol 2011, 00:02 | |
| Ljudi oko čega se prepucavate... neko voli žene a neko jbg... zastranio Tako je i po ovom pitanju nekome se svidja a nekome izaziva povračanje! Meni su dobra oba dva modela, al ipak mi je moj najdraži Svako svoga konja fali | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 čet 25 kol 2011, 07:34 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- maxart je napisao/la:
- One Night Stand je napisao/la:
- merla je napisao/la:
- onaj crveni dyna switchback - isti medin jinlun
Ne mogu vjerovati... upravo to sam pomislio kad sam ga prvi put vidio! Malo mi je previše dosadan i sterilan taj model, al pričekat ću da ga uživo vidim jer su sve Dyna na slikama vrlo slične, a uživo potpuno različite! Dragi bikeri i bikerice kad će te svatiti da nov motor je samo poluprozvod koji vlasnik mora doraditi po svojoj želji bio to i MZ ili H-D .Sterilan i dosadan mi je svaki motor koji i nakon dužeg vremena izgleda kao kad je bio odvezen iz trgovine ćak ni okvir tablice nije zamjenjen Vjeruj mi da tako, i samo tako, gledam na motore! Recimo moj bivši M800, onda V-Rod, Dyna Street Bob, Iron 883, Intruder 1400... su mi prekrasni upravo zato jer imam viziju kako bi izgledali da su moji! I na svakom svom motoru ću nešto dodati i nešto skinuti, al s nekim modelima jednostavno ne znam šta bi napravio (a nisu mi sami po sebi lijepi)! Stavimo to u kategoriju ukusa, ne može nam se sviđati svaki model! svaki motor je ljep ako baš nije po ukusu ondapila i metar u ruku i opleti | |
| | | maximiliandeangelis man
Broj postova : 134 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : Harley Davidson V Rod Na forumu od : 28.06.2011
| Naslov: Re: V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 pet 26 kol 2011, 16:19 | |
| | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 pon 19 ruj 2011, 13:41 | |
| Ma meni je V-rod jedan od nailjepših motora ,nije čista klasika,malo ima modernog štiha al ne pretjerano | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 | |
| |
| | | | V-Rod 10th Anniversary i Dyna Switchback 2012 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|