|
|
| Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) sub 17 svi 2008, 20:46 | |
| | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) sub 17 svi 2008, 20:50 | |
| Nosac se nalazi s unutarnje strane lajsne tako da kada se skinu bisage lajsne i dalje ostaju a nosac izgledao kao da je sastavni dio lajsne. Malo se vidi na zadnjoj slici. Jos mi fali neki ukras od iza. Namjerno sam stavio tanku spuzvicu i odostrag da mi ona pera i ukras koji ce doci izgledaju kao da su lagano utonula u naslon.
Jedino me je malo krojac zajebo pa mi je sav stavio gore umjesto na jedno od ovih donjih stranica, ali nije to tako strasno pa ga nisam htio ponovo daviti. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) sub 17 svi 2008, 21:02 | |
| Sve je ok još jedino bih ja stavio sa prednje strane ono dugme odnosno veliki tapetarski ekser sa ukrasnom glavom popravio bi izgled sa prenje strane . Za odzada imaš u Luisu razno zarne motive koje mošež postaviti ljepljenjem ili ušarafiti ukrasnim vicima. |
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) sub 17 svi 2008, 21:11 | |
| Razmisljao sam i o tom dugmetu. Ustvari imao sam jastuk sa tim dugmetom u ruci prije nego sam poceo praviti sissy. Nije to bilo dobro. Jednostavno je odudaralo od cijelog motora. Pogotovo od sjedala koji su ravni i imaju ostre linije. To dugme ipak vise odgovara calssicnijim motorima. I ono originala za Venox sto se moze naci preko bare takodjer nemaju to dugme. Na tvom motoru je to sasvim druga prica i tamo bi to bilo jako dobro. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) sub 17 svi 2008, 21:25 | |
| Sad kad malo bolje pogledam ovako se uklapa u sic u pravu si . sve je glatko na sicu bez naglašenih šavova i priznajem da sam površno procijenio |
| | | Remba man
Broj postova : 381 Godina imam : 36 Prebivalište : Osijek Vozim : sebe Na forumu od : 22.03.2008
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) sub 17 svi 2008, 21:26 | |
| | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) ned 18 svi 2008, 01:40 | |
| na onoj prvoj slici zbog sjene mi se ucinilo da je naslon nepravilnog oblika, i bas sam pomislio kako guba izgleda | |
| | | KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) ned 18 svi 2008, 06:32 | |
| sada mi puno bolje izgleda ,,nekako potpunije.. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) ned 18 svi 2008, 09:04 | |
| Odlično ukomponiran naslon! | |
| | | zida man
Broj postova : 462 Godina imam : 45 Prebivalište : Volavje (do pariza) Vozim : vn 800 Na forumu od : 23.11.2007
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) ned 18 svi 2008, 09:14 | |
| dobro izgleda, a koliko je čvrst? | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) ned 18 svi 2008, 10:18 | |
| Sissy ti je odličan, lipo se uklopija. Samo dali je rigeta od koje je izrađen naslon dovoljno čvrsta kad se neko nasloni, tj. dali se uvija. Možda je malo pre tanka ili samo izgleda na slici! | |
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) ned 18 svi 2008, 10:58 | |
| Sto se uvijanja tice.... pri naslanjanju ne radi. Mozda malo,a da ja to nisam primjetio. To sam provjeravao tako da sam na trzaje rukama vukao i gurao naslon. Tada sam primjetio da radi vrh oko 1 cm (kada ga vucem unazad i prema dolje. Ne uvija se naslon nego rade nosaci jer nisu okomiti na tlo nego su pod malim kutem. Kada vrh naslona radi 1 cm onda ti nosaci rade 1 mm. Nista strasno.
Lijevo desno radi puno manje. Barem ja rukama ne mogu toliko pomaknuti. To je zbog onog gepeka koji svojom konstrukcijom ne dozvoljava izvijanje lijevo-desno. Dok njega nije bilo radilo je do 1 cm.
Trenutno nista od toga ne predstavlja problem. Medjutim, ukoliko se netko odluci na nesto ovako i uvijanja mu predstave veci problem evo vrlo jednostavnog nacina kako to rijesiti:
Na mestu gdje se spajaju nosaci, naslon i gepek (gdje su ona 2 vijka sa svake strane) zavariti jedan poprecni flah koji spaja lijevu i desnu stranu. Iz njega spustiti jos jedno pero sa rupomn te ga zasarafiti vijkom od sjedala. Na taj nacin cete sve to fiksirati i lijevo-desno i naprijed-nazad.
Materijal od kojeg sam to radio je Inox 3mm. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) | |
| |
| | | | Sissy bar na Venoxu!!! (napokon) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|