|
|
| Kupujem motor! | |
|
+10lignja mparac pinky mbani83 Dukes of hazzard Karlo Hedo Jack zed12 Kizo1986 14 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Kizo1986 man
Broj postova : 11 Godina imam : 38 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : Aprilia RS 50 Na forumu od : 30.06.2011
| Naslov: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 17:04 | |
| Vec duže vrijeme razmišljam o kupnji motora,pa trebam savjet neki,pošto vozim skuter,vec dugi niz godina,i to namjeravam bratu ostaviti,i sebi kupiti neki lijep,kvalitetan motor,za putovanja i druzenja,mislim ako uzmem 250 ccm,da cu ga brzo kako se kaze prerast,da mi nece biiti dovoljan i da cu ubrzo nijime biti nezadovoljan.Stoga ako mi neko moze dati bilo kakav savjet,gdje kupiti,na sto obratiti pozornost!Priznajem totalni sam laik,glede chopper motora,ali su mi se uvijek svidali!svaki savjet ili komentar da upoznam ili saznam ista,unapred bi bio zahvalan!jos jednom hvala p.s. uzeo bi novi motor,...ako to ista znaci,cijene su mi sada nebitne,kao sto rekao upoznajem se i sa modeli i sa svime,hvala | |
| | | zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 17:08 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=ewMpy3hH6q0 https://www.youtube.com/watch?v=MGf5jBszRvE https://www.youtube.com/watch?v=cZzVyk5LpmM itd,itd,itd
http://www.motorcycle.com/ - svi motori usporedbe, specifikacije , komentari | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 18:26 | |
| ma, moram napisati...
ima masu takovih tema... pročitaj po forumu...
uglavnom se svodi na :
- Hyosung gv 250 - Kymco Venox - Jinlun...
| |
| | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 19:06 | |
| - Jack je napisao/la:
- ma, moram napisati...
uglavnom se svodi na :
rekao je da bi nešto jače od 250... što naravno podržavam jer i ja sam svog prerastao.. pogledaj si kawu en 500 i viraga 535...to su klasici ali opet možeš nać samo polovne... | |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 19:17 | |
| - Kizo1986 je napisao/la:
- ,cijene su mi sada nebitne,
Onda ti nije problem izabrati motor . | |
| | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 19:25 | |
| i prije nego što uzmeš bajk uzmi u obzir registraciju, održavanje i ostale troškove...sve raste sukladno s kubikažom... | |
| | | Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 20:46 | |
| - Hedo je napisao/la:
- Jack je napisao/la:
- ma, moram napisati...
uglavnom se svodi na :
rekao je da bi nešto jače od 250... što naravno podržavam jer i ja sam svog prerastao..
pogledaj si kawu en 500 i viraga 535...to su klasici ali opet možeš nać samo polovne... S Viragom je pizdarija tih 35 kubika, niš ne znače, a rega dosta veća. | |
| | | mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 21:04 | |
| - Dukes of hazzard je napisao/la:
S Viragom je pizdarija tih 35 kubika, niš ne znače, a rega dosta veća. Točno je da se odlučiš za kubikažu radi rege i onda prema tome i biraš motor ... | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! uto 05 srp 2011, 21:10 | |
| | |
| | | mparac man
Broj postova : 45 Godina imam : 47 Prebivalište : Solin Vozim : Keeway Landcruiser 250 Na forumu od : 18.08.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! sri 06 srp 2011, 14:26 | |
| Kupujem i ja pa se ne kurčim ! | |
| | | lignja cro chopper forum
Broj postova : 5 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : tek se spremam kupiti Na forumu od : 05.07.2011
| Naslov: Re: Kupujem motor! sub 09 srp 2011, 22:01 | |
| volio bi cuti misljenje o Hyoisung 250 Aquila. obzirom da sam pocetnik i ne zanima me brzina vec gustanje. unaprijed hvala na savjetima. | |
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! ned 10 srp 2011, 23:03 | |
| Da ima 499 ccm bio bi prezadovoljan s njom ovako prvih par god. taman da se ušemiš u motore i onda ... da mi je nešto jače ... Inače koliko sam čitao ovdije o njoj motor je sam vrh i mislim da nećeš požalit ako je uzmeš ... | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! pon 11 srp 2011, 16:49 | |
| - mbani83 je napisao/la:
- Da ima 499 ccm bio bi prezadovoljan s njom ovako prvih par god. taman da se ušemiš u motore i onda ... da mi je nešto jače ...Inače koliko sam čitao ovdije o njoj motor je sam vrh i mislim da nećeš požalit ako je uzmeš ...
Oprosti mi mbani83 ovo se ne odnosi na tebe ali je pojam 'prerasti motor' čest termin koji se uporabljuje u savijetima upućenim mladim odnosno neiskusnim bajkerima pa sam se samo nadovezao na tvoj post,možda sam malkice i off ali moram ovo napisati te neka mi i uvaženi 'plavci'ne zamijere. Što to znači 'prerasti motor' meni nikada nije bilo jasno,vozim 250-icu pa mi je slaba,kupim 500-tku opet kroz izvjesno vrijeme slaba i tako sve do 1800ccm, e sad što dalje kad i ona postane slaba a jačega nema,po nekoj logici napuštam nešto što volim toliko da mi je gotovo postalo dio krvne slike jer nema više izazova i prelazim na recimo F1.Vozio sam ja skoro godinu Goldwinga 1500,sila jedna i strašna mrcina koja pruža neponovljiv doživljaj ali neki dan sam kod jednog majstora provozao Jawu 350 sport , malo govno me je tako bacilo ' što bi mi Bosanci rekli, u sevdah da mi je u trenutku vratila svu onu strast i želju od prije 35 godina ,dva različita motora koja se ne mogu porediti ni u čemu ali strast ista. Dragi moji prijatelji motori se ne mogu 'prerasti', postoji jedna ljudska osobina koja se zove znatiželja i koja pogoni čovjeka da proba nešto novo,nešto jače nešto sofisticiranije i to je dobro ali za svakog pravog ljubitelja motora postoji mjesto u srcu i za 'male' i za 'velike' motore. Ja bih bio najsretnija osoba na svijetu kada bih mogao imati paletu motora u garaži od 125 do 1800 ccm i ni na jednom od njih ne bih našao niti jednu lošu stranu. Mislim da je jako jako pogrešno služiti se terminom'' brzo ćeš ti prerasti taj motor ''. | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Kupujem motor! pon 11 srp 2011, 17:17 | |
| - lignja je napisao/la:
- volio bi cuti misljenje o Hyoisung 250 Aquila. obzirom da sam pocetnik i ne zanima me brzina vec gustanje. unaprijed hvala na savjetima.
Više nego odličan motor za početnika, koji će ti garantirano pružiti puno više užitka u vožnji, nego što ti uopće i očekuješ! Lagan je za voziti, a možeš s njim bez problema putovati na dugačke ture.. Jedna od bitnijih stavki danas je i registracija, tj. cijena police osiguranja. Pošto ti krećeš bez bonusa, trebat će ti 9 godina dok ne sakupiš 50% bonusa. Razlika u cijenama osiguranja po kategorijama je tolika, da pušiš nekoliko tisuća eura u tih 9 godina. A taj motor po snazi i performansama ne zaostaje puno za starijim klasama 500, koje imaju svega par konja više. | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| | | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! pon 11 srp 2011, 17:52 | |
| - freshman je napisao/la:
- istinu zboriš rocky...sve je to u glavi..ak se hočeš voziti s guštom, na chopperu,snaga i kubikaža nisu presudne..za tu vrstu motora je i onak bitnije da imaju "ono nekaj" a ne krajnju brzinu,snagu,okretni moment...bemu..i danas kad se sjetim 89. i vožnje tomosovog automatika iz zadra u zagreb...ehhhh....ma i sad bi to ponovil ..skroz drukčiji dojam okoline,vožnje,doživljaja putovanja....a opet..po mom stilu vožnje,nebi mi bil dosta ni bike sa 62000ks ....kak je prije par godina yzzy rekel: fresh,ti si u duši R-ovac..samo kaj si zapel na chopperima
i ništ mi ne fali kaj se vozim na spyderu...osim još malo konjiča i kubika Svi smo mi u duši ponekad i pomalo R-ovci ja volim čoper i laganu vožnju ali uvijek kažem , ako si mi prijatelj ne nudi mi R-a ni na probu jer mogu ja pametovati ovako ili onako se vozi sve do trenutka dok ne sjednem na njega a onda nešto kvrcne u glavi , kočnice popuste , adrenalin počne da guši ( ja to kažem 'uzjaho me vrag ) i dok trepneš na satu 200 a onda može da se desi svašta | |
| Naslov: Re: Kupujem motor! pon 11 srp 2011, 23:28 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- mbani83 je napisao/la:
- Da ima 499 ccm bio bi prezadovoljan s njom ovako prvih par god. taman da se ušemiš u motore i onda ... da mi je nešto jače ...Inače koliko sam čitao ovdije o njoj motor je sam vrh i mislim da nećeš požalit ako je uzmeš ...
Oprosti mi mbani83 ovo se ne odnosi na tebe ali je pojam 'prerasti motor' čest termin koji se uporabljuje u savijetima upućenim mladim odnosno neiskusnim bajkerima Mislim da je jako jako pogrešno služiti se terminom'' brzo ćeš ti prerasti taj motor ''.
Moje mišljenje preraštanja motora nije radi brzine (bar ja tako mislim) nego radi bržeg i sigurnijeg pretjecanja ... Moja brzina vožnje aquile i kymca nije se promjenila nego se samo poboljšala brzina i elegantnost pretjecanja (to mi je bila ujedno jedina zamjerka kymcu)... Ja sam prvi motor u kuću doveo s 19 god.(jawa 250) i nikad nisam na njoj promjenio gume i nije mi ni trebalo obzirom na moju vožnju... stoga i sada preferiram da je za početnika idealno nešto od 250 ccm ... ali uvjek postoji preraštanje ... | |
| | | Kizo1986 man
Broj postova : 11 Godina imam : 38 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : Aprilia RS 50 Na forumu od : 30.06.2011
| Naslov: Re: Kupujem motor! pet 29 srp 2011, 12:17 | |
| Ma kad sam rekao,da novci nisu bitni,nisam mislio da ih imam na bacanje,ili jos bolje da ih uopce imam,htio sam reci ,da bih htio cuti samo mislčjenja ljudi,sto misle o tome da prvi put razmisljam o kupnji,sta da gledam,kako da se postavim kod kupnje,opceniti sto bi bilo dobro,a ako mi se svidi neki motor skupljat cu pare sve dok neskupim,da si kupim nesto kvalitetno.meni se harly sportstet svida,znam da zvuci malo pre ambiciozno,ali takav izgled motora me privlaci.registracija,osiguranje,servisi,vjerujem da je tesko naci zamjenu ili slican motor,uz harlya ali sta da radim kad mi se svida,a nemogu nigdje naci bar slican izgledom,zvukom itd. Unapred hvala! P.S: Para jedan dan imas,drugi nemas,ali kvalitetan motor,uz kvalitetnu brigu,uvijek ostaje,pozdrav narode | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Kupujem motor! sub 30 srp 2011, 08:04 | |
| - Kizo1986 je napisao/la:
- Ma kad sam rekao,da novci nisu bitni,nisam mislio da ih imam na bacanje,ili jos bolje da ih uopce imam,htio sam reci ,da bih htio cuti samo mislčjenja ljudi,sto misle o tome da prvi put razmisljam o kupnji,sta da gledam,kako da se postavim kod kupnje,opceniti sto bi bilo dobro,a ako mi se svidi neki motor skupljat cu pare sve dok neskupim,da si kupim nesto kvalitetno.meni se harly sportstet svida,znam da zvuci malo pre ambiciozno,ali takav izgled motora me privlaci.registracija,osiguranje,servisi,vjerujem da je tesko naci zamjenu ili slican motor,uz harlya ali sta da radim kad mi se svida,a nemogu nigdje naci bar slican izgledom,zvukom itd. Unapred hvala!
P.S: Para jedan dan imas,drugi nemas,ali kvalitetan motor,uz kvalitetnu brigu,uvijek ostaje,pozdrav narode evo izbor gotov,šta god uzmeš zamjensko nećeš biti zadovoljan | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kupujem motor! | |
| |
| | | | Kupujem motor! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|