|
|
| Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| Naslov: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan uto 05 srp 2011, 10:08 | |
| Prije 20-tak dana procurio mi je benzin u ulje. Majstor mi je servisirao pipu za otvaranje i zatvaranje goriva (promjenio membranu) i bilo je dobro nekoliko dana, ali sam prije par dana ponovo primjetio da mi je nivo ulja veči od normale, majstor veli da su otišli zatvarači ne karburatoru i da bi u buduće trebao zatvarati dovod goriva kod zaustavljanja. Molim savjet vlasnika Vulcana 90-tih g. da li je potrebno zatvaranje goriva kod zaustavljanja ili ne. | |
| | | Deckardcain man
Broj postova : 192 Godina imam : 56 Prebivalište : Split Vozim : Eliminator 250, Kawasaki ER5 Na forumu od : 18.09.2009
| Naslov: Re: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan uto 05 srp 2011, 20:24 | |
| Evo da ti ja kažem, nisam veliki stručnjak, ali na početku sam imao problem s prelijevanjem karburatora, nakon servisa dobio sam preporuku s više adresa da je uputno malo prije zaustavljanja zatvorit pipu , da karbovi popiju, i da je tako manji pritisak na membrane, itd, itd.... Uglavnom , kad mislim stat, držim se savjeta, mrvu prije zatvorim, i nikad problema...... Eto, ako će pomoć, neznam, motori su nam slične, odnosno iste koncepcije, samo je moj duplo manji | |
| | | krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| Naslov: Re: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan sri 06 srp 2011, 09:42 | |
| hvala na savjetu, jedino me muči kaj ja to redovno zaboravljam ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan | |
| |
| | | | Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|