Početna stranicaPretraľnikZatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan 610RegistracijaLogin

Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan Empty
PostajNaslov: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan   Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan Icon_minitimeuto 05 srp 2011, 10:08

Prije 20-tak dana procurio mi je benzin u ulje. Majstor mi je servisirao pipu za otvaranje i zatvaranje goriva (promjenio membranu) i bilo je dobro nekoliko dana, ali sam prije par dana ponovo primjetio da mi je nivo ulja veči od normale, majstor veli da su otišli zatvarači ne karburatoru i da bi u buduće trebao zatvarati dovod goriva kod zaustavljanja.
Molim savjet vlasnika Vulcana 90-tih g. da li je potrebno zatvaranje goriva kod zaustavljanja ili ne.
[Vrh] Go down
Deckardcain
man
man
Deckardcain

Broj postova : 192
Godina imam : 56
Prebivalište : Split
Vozim : Eliminator 250, Kawasaki ER5
Na forumu od : 18.09.2009

PostajNaslov: Re: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan   Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan Icon_minitimeuto 05 srp 2011, 20:24

Evo da ti ja kažem, nisam veliki stručnjak, ali na početku sam imao problem s prelijevanjem karburatora, nakon servisa dobio sam preporuku s više adresa da je uputno malo prije zaustavljanja zatvorit pipu , da karbovi popiju, i da je tako manji pritisak na membrane, itd, itd....
Uglavnom , kad mislim stat, držim se savjeta, mrvu prije zatvorim, i nikad problema......
Eto, ako će pomoć, neznam, motori su nam slične, odnosno iste koncepcije, samo je moj duplo manji lol!
[Vrh] Go down
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

PostajNaslov: Re: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan   Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan Icon_minitimesri 06 srp 2011, 09:42

hvala na savjetu, jedino me muči kaj ja to redovno zaboravljam ... dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan   Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zatvaranje goriva na Kawasakiju EN-500 Vulcan
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» zatvaranje vilica
» Kad je blagoslov i zatvaranje sezone - spojene tema