..ili bar pocetak ostvarenja..
vise neznam dali je ova tema trebala doci tu ili pod prerade.
kako me dugo nije bilo dugo niti na forumu, a i tako ni na susretima jer sam bio bez motora,samo sam gledao kako ljudi kupuju i preradjuju svoje metalne konje, i pitah se kad cu ja tako...?
cekao sam na jedan motor kojeg nema bas puno, gledao svoju priliku i izvan hrvatske(italija,njemacka..) da ce se pojaviti moj buduci za neku razumnu cijenu i da bude u nekim mojim okvirima koje sam zamislio..ali rijetko su takvi se nalazili.
taj famozni "sestak" kojeg sam sanjao mjesecima mi je pobjegao za dlaku, pomirih se sa time da necu voziti rednjaka 6 cilindara, naidjoh na moj buduci bike!
!honda CB 900 F boldor!
nasao sam ga preko oglasa za neku razumnu cijenu, covjek je poceo raditi na njoj, ali je odustao i odlucio prodati.
i tad uljecem ja(sad dali sam se zaletio ili...?neznam.)
a jos bolja prica je kako sam dosao do njega !
kako sam gledao po oglasima motore, naletim na njega i kazem taj je moj
zovem vlasnika, u kakvom je stanju, koja cijena itd itd, sve u redu.
taman smo imali neku utakmicu u osjeku, od kud je i motor, otisli ga pogledati, dogovorio se sa gazdom uzimam ga.
i sad pocinje murphy da se uplice
posudili smo kombi od susjeda, koji se ispostavio da nije tako dobar kako izgleda iz vana,ali prica slijedi.
iz V.Gorice krenusmo u 7:00 ujutro, put prema Osijeku cca 280km
sav sretan,dosao i taj dan da i ja nesto pocnem slagati i voziti, mislim si nemoze bolje
i tako, vidjeli mi da nemozemo preko 90 sa ovim cudom sto zovu kombi,nego polako i valjda ce nas dovesti do cilja... do nove gradiske
kod nove gradiske pocinju problemi. pukne remen na kombiju! temperatura se digla na max. kazaljka lupa preko crvenog,rkugove pravi.
stanemo na zaustavnoj,ugasimo ga, cujemo kako voda "bucka" od vrucine i leti nam iznad glava trosak koji ide uz to "veselje"
izadjemo van, vidimo remen visi dole, od vrucine nemozes stajati pokraj haube
a vucne sluzbe ko lesinari prate di ce ko stati, i tako on nakon nepune minute sto smo stali,eto njega, pita dali treba slepa.
900 kn za vucu! "ljepo" mu nabrojimo brojalicu i pozdravimo, a on nece nego ajde 100 eura,pa 500 kn,pa 400 i na kraju se dogovorimo za 350 kn da ce nas odvuci do
nekog mestra, koji je ispao krajnje fer i korektan sto nas nije oderao, valjda je vidio koliko sam jadan i da nemam kune vise nego za motor i gorivo
sreca je bila sto smo odma stali, pa se nije nista opasnije desilo.krecemo dalje
nakon 4 i pol sata stajanja, valja nam krenuti prema zadanoj destinaciji.
kombi trosi "uobicajenih" 20ak litara, i tako mi dosli za 3 sata od gradiske do osijeka.
ukrcamo motor unutra, kazaljka pokazuje 5 sati, vrijeme je da se krene doma.
i tako, jurimo svih 80 kmh do gorice i dolazimo u 23:00 doma.
prekrizim se i zahvalim tome na nebu sto smo sretno i stigli doma.
put od 560 km smo presli za 16 sati, ko moze bolje!?
nego ajmo na motor
motor je u voznom stanju, samo da se sve pristeka gore i stave ostatak djelova, ali kao sto se vidi, treba puuno posla oko njega
odluceno je da sve ide dole, i korak po korak sve provjeriti i napraviti kako spada.
od djelova je naruceno zracni ovjes
narucena je remenica, tako da se mjenja pogon sa lanca na remen.
uskoro i
18''x10.5'' 80 zicna felga
rama ide na plastificiranje,plastike na metalizaciju, neke stvari na kromiranje i to je to odprilike
ima jos mnogo toga sto mi ceka na red da narucim, samo da poslozim sve kockice u glavi pa cemo vidjeti.
mislim da ima puno potencijala i nadam se da ce se ovaj moj san naci na cesti do sljedece sezone
temu cu osvijezavati kako se bude radilo na njemu