|
|
| Ljetna jakna | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
freddie cro chopper forum
Broj postova : 1076 Godina imam : 62 Prebivalište : Ne tamo di bi htio Vozim : Vozim Na forumu od : 07.07.2008
| Naslov: Ljetna jakna pet 01 srp 2011, 15:38 | |
| Kak sam u potrazi za laganom ljetnom jaknom ( vozim yamahu dr. ) svaki dobronamjerni savjet bi mi dobro došal.Na kaj da obratim pažnju, di mi je najbolje pogledati i koliko uopće dođu takove jakne, i to. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Ljetna jakna pet 01 srp 2011, 15:48 | |
| ...ja sam dugo trazio ljetnu jaknu koja ima i sve protektore, a da i ujedno lici na nesto normalno... i konacno uspio pronaci lani u Osijeku... ne znam sada tocno ni model, a niti kakva je za voziti, jer je vec bila kasna jesen... ali javim slijedeci tjedan kava je... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Ljetna jakna pet 01 srp 2011, 16:34 | |
| Trazi. Pod pojmom mesh. To su jakete od supljikavog materijala. Po suncu je ladnije sa njima nego bez njih. Ja imam neku sa ebay cca 500 kuna ali sam vidio jednu suomi za 1300 kuna i stvarno je za tu razliku i bolja. Naravno da imaju sve protektore Btw drager ima takvu yamaha i isto je dobra cijnu neznam | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Ljetna jakna pet 01 srp 2011, 22:07 | |
| - magna je napisao/la:
- Trazi. Pod pojmom mesh. To su jakete od supljikavog materijala. Po suncu je ladnije sa njima nego bez njih. Ja imam neku sa ebay cca 500 kuna ali sam vidio jednu suomi za 1300 kuna i stvarno je za tu razliku i bolja. Naravno da imaju sve protektore
Btw drager ima takvu yamaha i isto je dobra cijnu neznam ....119€ Yamaha Krško.... Vrijedi svake kune.. | |
| | | freddie cro chopper forum
Broj postova : 1076 Godina imam : 62 Prebivalište : Ne tamo di bi htio Vozim : Vozim Na forumu od : 07.07.2008
| Naslov: Re: Ljetna jakna pet 01 srp 2011, 22:37 | |
| - dragger je napisao/la:
- magna je napisao/la:
- Trazi. Pod pojmom mesh. To su jakete od supljikavog materijala. Po suncu je ladnije sa njima nego bez njih. Ja imam neku sa ebay cca 500 kuna ali sam vidio jednu suomi za 1300 kuna i stvarno je za tu razliku i bolja. Naravno da imaju sve protektore
Btw drager ima takvu yamaha i isto je dobra cijnu neznam ....119€ Yamaha Krško.... Vrijedi svake kune.. koji model dragger, iščem al nemerem nać....... | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Ljetna jakna ned 03 srp 2011, 11:49 | |
| - freddie je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- magna je napisao/la:
Btw drager ima takvu yamaha i isto je dobra cijnu neznam ....119€ Yamaha Krško.... Vrijedi svake kune..
koji model dragger, iščem al nemerem nać....... ....stranica im je ....ako ti je blizu salon ymaha, možeš je viditi u katalogu "star yamaha".....probaću naći sliku...... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljetna jakna | |
| |
| | | | Ljetna jakna | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|