|
|
| Probne vožnje novih motocikala | |
|
+3stain One Night Stand Disko Nindza 7 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 15:31 | |
| Ne znam da li sam temu postavio u dobar pod forum, ako ne štima, molim moderatore da je premjeste tamo gdje misle da joj je mjesto Mene zanima da li se kod nas u Hrvatskoj igdje može prije kupnje motocikla dotični isprobati? Ono, probna vožnja, ko za auto... Ja sam nedavno prodao motor, razmišljam o novome, imam stotine želja i ideja a niti sam još ne znam kaj mi najbolje odgovara. A kako ću i znati kad nemam di probati??! Malo prije tražim di u Hrvatskoj ima za kupiti novi Triumph! I nađem generalnog zastupnika, ali ne nalazim sajt. Zovem, nemaju sajt, ali nemaju niti jedan jedini Triumph na lageru! Generalno volim manje više sve vrste motocikala (osim R-ova) i meni se više neda kupovati skup motor sa srcem, nego želim isprobati sve što se može isprobati pa vidjeti kaj mi najbolje paše. Pa ako ito od vas zna da li kod nas postoji takva praksa, i ako znaju kod kojeg prodavača i kojih marki vozila, pišite | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| | | | Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 15:40 | |
| | |
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 16:13 | |
| Evo ja ti dam probnu vožnju na svom marauderu 250! | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 17:14 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- Evo ja ti dam probnu vožnju na svom marauderu 250!
...a možda ninđa baš želi kupit HD ultra sonic classic electra mother fucker glide.... | |
| | | regal man
Broj postova : 299 Godina imam : 42 Prebivalište : kaštel stari Vozim : Yamaha diversion xj600s 600 Na forumu od : 27.02.2009
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 17:23 | |
| ...a možda ninđa baš želi kupit HD ultra sonic classic electra mother fucker glide.... Stain ja mislin da si ti u pravu | |
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 17:46 | |
| | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 18:01 | |
| - Disko Nindža je napisao/la:
- Ne znam da li sam temu postavio u dobar pod forum, ako ne štima, molim moderatore da je premjeste tamo gdje misle da joj je mjesto
Mene zanima da li se kod nas u Hrvatskoj igdje može prije kupnje motocikla dotični isprobati? Ono, probna vožnja, ko za auto... Ja sam nedavno prodao motor, razmišljam o novome, imam stotine želja i ideja a niti sam još ne znam kaj mi najbolje odgovara. A kako ću i znati kad nemam di probati??! Malo prije tražim di u Hrvatskoj ima za kupiti novi Triumph! I nađem generalnog zastupnika, ali ne nalazim sajt. Zovem, nemaju sajt, ali nemaju niti jedan jedini Triumph na lageru! Generalno volim manje više sve vrste motocikala (osim R-ova) i meni se više neda kupovati skup motor sa srcem, nego želim isprobati sve što se može isprobati pa vidjeti kaj mi najbolje paše.
Pa ako ito od vas zna da li kod nas postoji takva praksa, i ako znaju kod kojeg prodavača i kojih marki vozila, pišite
.......toga nema kod nas, i ne samo to, nemaju niti osnovne modele koje možeš pogledati.....nažalost.....neznam za druge države EU, a u USA ima....na koj način daju, neznam, ali sigurno imaju isprobanu metodu........... | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 19:08 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- Evo ja ti dam probnu vožnju na svom marauderu 250!
Hvala, vozio Aquilu 250 do prije par dana. | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 19:14 | |
| [quote="dragger".......toga nema kod nas, i ne samo to, nemaju niti osnovne modele koje možeš pogledati.....nažalost.....neznam za druge države EU, a u USA ima....na koj način daju, neznam, ali sigurno imaju isprobanu metodu...........[/quote]
U Ducatiu imaju jedan Hypermotorad koji se može probati, u ApriliJi se može isprobati Dorsoduro, koji ima isti agregat kao i Shyver pa možda se može usporediti. Honda 0 bodova, kod njih radi sranja u Japanu se neki modeli opće niti ne mogu dobiti. Ne znam kakvo je stanje sa Yamahom i Kawasakiem radi Japana... Sve u svemu... tako je kako je! | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 19:19 | |
| @One Night Stand, regal i Stain: Ja ne znam kaj se vi čudite... Pa po meni bi to trebala biti naj normalnija praksa.. Cura i ja smo dve godine probavali aute dok nismo našli ono što želimo. Mogli smo otići u Kiu ili Hyundai i za te pare kupiti duplo veći auto od ovog kaj imamo, ali kad smo sve isprobali skužili smo što nam najviše paše. Aquilu sam kupio razmišljajući sa srcem, totalno mi se sviđao motor, a i sjajan je uvod u svijet cruisera. Izguštao sam se do mile volje, napravio skoro 7000km s njom, bio na moru itd... Sad razmišljam neki drugi tip motora, a kako ću znati što mi najbolje odgovara ako ne probam. A glupo mi je ići ljudima koji po oglasnicima prodavaju motore samo da probam, jer kad ću kupovati, kupit ću novi. | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 19:25 | |
| Ninđa, ne cudim se ja ni malo.... Malo zezam ONS-a, kad već nudi što ne ponudi HD-a na probu... NHF
Inaće kad sam ja kupovao VN-a nisam ga imao gdje niti pogledat uživo a kamo li probat. Tako da te razumijem u potpunosti. | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 19:29 | |
| - stain je napisao/la:
- Ninđa, ne cudim se ja ni malo.... Malo zezam ONS-a, kad već nudi što ne ponudi HD-a na probu... NHF
Inaće kad sam ja kupovao VN-a nisam ga imao gdje niti pogledat uživo a kamo li probat. Tako da te razumijem u potpunosti. Ma sve 5 Tako sam ja i Aquilu kupio... Prije sam ju dogovorio i platio, a onda ju tek dan kasnije pokupio. Potpuno na slijepo. Ne govorim da mi je to bila greška, samo bih htio probati nešto što nije cruiser Ili što je malo veći cruiser. | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala uto 24 svi 2011, 22:04 | |
| ....budući da si zainteresiran za novi motor, možda ti možemo skratiti muke... .... napiši što očekuješ od svog budućeg bikea; kratke, srednje ili duže vožnje, sa ili bez suvozača i sl......
1. koliko para misliš iskeširati, 2. koliko ccm bi te zadovoljilo,
....a mi ćemo ti dati neke prijedloge i suziti izbor.....a možda se nađe i netko tko bi ti dao kratki đir.....
btw možda ti se svidi, vn900, DS1100.., ili neki kojeg možeš rentati, pa pići do mile volje--------- | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala sri 25 svi 2011, 10:54 | |
| - dragger je napisao/la:
- ....budući da si zainteresiran za novi motor, možda ti možemo skratiti muke...
.... napiši što očekuješ od svog budućeg bikea; kratke, srednje ili duže vožnje, sa ili bez suvozača i sl......
1. koliko para misliš iskeširati, 2. koliko ccm bi te zadovoljilo,
....a mi ćemo ti dati neke prijedloge i suziti izbor.....a možda se nađe i netko tko bi ti dao kratki đir.....
btw možda ti se svidi, vn900, DS1100.., ili neki kojeg možeš rentati, pa pići do mile volje--------- Tek sam prodao stari motor, poceo planirati kupnju i lagano skupljati kes... Do realizacije ne bi trebalo doci uskoro. Cak ne niti ove sezone, ali se pripremam jer volim imati osjecaj da nista nije ostalo "visiti u zraku". Kada cu kupovati, planiram uzeti nesto do max 10000€, do max 750ccm tako da na zalost dragica i vn otpadaju, makar bi ih htio probati, nikad ne znas... Sto se tice putovanja, kad nismo imali auto motor smo opcenito koristili za sve - od odlaska po speceraj do putovanja na more. Sada bi ga koristio za povremene voznjice i mozda koji "spontani" odlazak preko vikenda na more. Manje vise uvijek sa suvozacicom! To mi je jako bitno, jer da mi nije bitno uzeo bi Ducati Monster bez razmisljanja Cruiser je zakon, to je vise nacin zivota nego motor. Medjutim ja se ponekad volim cvrsce voziti a na cruiseru sam ko jedro. Kontaktirao sam jednu firmu kaj ekipa pise da rentaju motore, medjutim vise nemaju u ponudi... :/ | |
| | | Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala sri 25 svi 2011, 12:28 | |
| Glupo mi je sad uletavavti u topic s poluinformacijama, no moj je rođak iz Šibenika dobio probnu vožnju na nekakvom VN-u i to uz pomoć nekog časopisa prošle godine...detalja se ne sjećam, mada mi je objašnjavao. Eto, samo htjedoh reći da je ipak nekako moguće, treba se raspitati kod koga i kako. | |
| | | Disko Nindza man
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala sri 25 svi 2011, 12:36 | |
| Ma moguce je, samo treba pitati.
Treba ici po ducanima pa vidjeti ko kaj nudi. Neki imaju odredjeni model koji daju na probu ali to cesto nije bas ono kaj netko zeli. I to jednu sezonu imaju ejdan, drugu neki drugi. S tim da u nekim ducanima sam dobio ponudu ako zelim da se mozemo dogovoriti da probam njihove privatne itd... Ima ljudi koji su voljni potruditi se da prodaju nesto. | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala sri 25 svi 2011, 13:11 | |
| ...eto prodam ti ja svog Intrudera za 10 000 i smatraj da si dobro proša ... ...u ZG ima renta-chopper firma, malo pogledaj koji ti se sviđa rantaj ga na jedan dan i imat ćeš odprilike sliku sta tražit i na šta fokusitar.. ...u ostalom imas dosta vrimena za razgledavanje i potragu......sretno!!!... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Probne vožnje novih motocikala | |
| |
| | | | Probne vožnje novih motocikala | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|