Početna stranicaPretraľnikmalo statistike - Page 5 610RegistracijaLogin

malo statistike

Go down 
+28
mala bestija
asy
Quirin
Kum
freshman
firejack
sef-sale
huš
scorpion
Mačak
Vitorio
calc69
dragstarPU
Free Spirit
klesoo
austrijanac
merla
Dragec07
dstranjg
tata
Safet(y)
Munja
magna
lukylipik
ssaallee
Yzzy
Vladek
cro.chopper
32 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
Autor/icaPoruka
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

malo statistike - Page 5 Empty
PostajNaslov: Re: malo statistike   malo statistike - Page 5 Icon_minitimesri 12 kol 2009, 10:54

na današnji dan je registrirano 1365 članova i do sad su napisali 151255 postova tj cca 110 postova po glavi.
od toga je 34397 postova (ili oko 23%) napravilo deset najjačih, a dvadeset najjačih je napravili 56485 posova (ili 37 %)
571 član nije nikad postao, 824 člana je postalo 5 ili manje puta a 900 članova je napisalo 10 ili manje postova, što bi značilo da ima 465 članova koji su relativno aktivni .
ti su članovi ispostali 150672 posta, (prosjek 324 posta)
samo 196 članova ima 100 i više postova
neznam ali mislim da brojke nisu na našoj strani tj upućuju da veliki broj ljudi zna za forum ali jako mali broj ljudi nalazi neki interes za sudjelovanje
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: malo statistike   malo statistike - Page 5 Icon_minitimesri 12 kol 2009, 12:02

... pa po meni i jest kvaliteta foruma u ovih dvjestotinjak članova, pa čak i malo manje, meni je to sasvim dovoljno za kvalitetna druženja po paralelama na kojima se nalazim... dobar
... ali nalazim respektabilnost i u cjelovitom broju registriranih koji barem ponekad zirnu forum, ponekome za njega prišapnu ili u uhu drže naše ime pa tko zna... affraid
... ma ustvari sam i sam nekoliko puta postao sličnu statistiku... i uvijek bi mi bilo draže da jednom barem trećinu ukupnog članstva primjećujem s minimalno 20-30 postova godišnje...
... ah snovi...... confused
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
ivand92
man
man
ivand92

Broj postova : 91
Godina imam : 32
Prebivalište : Konjsko
Vozim : Fiću
Na forumu od : 30.07.2009

PostajNaslov: s   malo statistike - Page 5 Icon_minitimesri 12 kol 2009, 16:07

Samo naprijed,
[Vrh] Go down
učo_sb
man
man
učo_sb

Broj postova : 235
Godina imam : 44
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : Kymco Venox 250
Na forumu od : 13.03.2009

PostajNaslov: Re: malo statistike   malo statistike - Page 5 Icon_minitimesri 12 kol 2009, 16:10

lijepe brojkice...
[Vrh] Go down
phoenix_dreamer
man
man
phoenix_dreamer

Broj postova : 487
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Honda Shadow VT750C
Na forumu od : 28.04.2008

PostajNaslov: Re: malo statistike   malo statistike - Page 5 Icon_minitimesri 12 kol 2009, 20:03

magna je napisao/la:
na današnji dan je registrirano 1365 članova i do sad su napisali 151255 postova tj cca 110 postova po glavi.
od toga je 34397 postova (ili oko 23%) napravilo deset najjačih, a dvadeset najjačih je napravili 56485 posova (ili 37 %)
571 član nije nikad postao, 824 člana je postalo 5 ili manje puta a 900 članova je napisalo 10 ili manje postova, što bi značilo da ima 465 članova koji su relativno aktivni .
ti su članovi ispostali 150672 posta, (prosjek 324 posta)
samo 196 članova ima 100 i više postova
neznam ali mislim da brojke nisu na našoj strani tj upućuju da veliki broj ljudi zna za forum ali jako mali broj ljudi nalazi neki interes za sudjelovanje

Ja na to gledam ipak nešto drugačije. Ljudi su najčešće ovdje da se informiraju, tj. zbog nekakve informacije koja im treba. Posttaviš pitanje i onda desetak ljudi odgovara i raspravlja, a nerijetko se i svađa oko toga tko ima pravo. Na taj način ljudi imaju jako mali broj postova iako je tema koju otvaraju "vrelo" postova za one koji znaju ili imaju mišljenje o tome.
Pa u krajnjem slučaju i veliki broj pitanja ima odgovore u arhivi.
[Vrh] Go down
kec1982
man
man

Broj postova : 213
Godina imam : 42
Prebivalište : zagorje
Vozim : raptor spyder
Na forumu od : 26.08.2008

PostajNaslov: Re: malo statistike   malo statistike - Page 5 Icon_minitimesri 12 kol 2009, 20:14

Oduzmte postove u kojima se nalaze samo smajlici pa ce statstika(nekim clanovima) biti puno drugacija.
Ja sam na forumu svaki dan i po par puta ali nemam potrebe bezveze nabijati postove vec u vecini slucajeva pisem kad mislim da imam nesto "pametno" za reci pa po tome ispada da nisam bas preaktivan clan.
Najvise mi je drago sto na ovom forumu gotovo da i nema međusobnih prepucavanja koja su prisutna na mnogim drugim forumima, a to je ponajvise zasluga dobrog rada moderatora.
Tolko od mene za sad.
[Vrh] Go down
phoenix_dreamer
man
man
phoenix_dreamer

Broj postova : 487
Prebivalište : Rijeka
Vozim : Honda Shadow VT750C
Na forumu od : 28.04.2008

PostajNaslov: Re: malo statistike   malo statistike - Page 5 Icon_minitimesri 12 kol 2009, 20:26

kec1982 je napisao/la:
Najvise mi je drago sto na ovom forumu gotovo da i nema međusobnih prepucavanja koja su prisutna na mnogim drugim forumima, a to je ponajvise zasluga dobrog rada moderatora.

O ovome sam razgovarao na susretima sa ljudima na drugim forumima. Po pričanju uvijek ima nekih ljudi koji pričaju gluposti i prepucavaju se i svađaju. Nakon nekog vremena bivaju izbačeni ali se vraćaju sa novim nickom i nastavljaju širenje nervoze. Zbog takvih su neki i odustali od foruma...
Stvarno ima svega!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: malo statistike   malo statistike - Page 5 Icon_minitime

[Vrh] Go down

malo statistike
[Vrh] 
Stranica 5 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita...
» a sad malo ja..
» Eto malo ja sad :)
» MALO REDA!!!!
» odo' ja malo na Jadran