|
|
| bočni koferi i nosači | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
drabotic cro chopper forum
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: bočni koferi i nosači sri 18 svi 2011, 12:33 | |
| ok, znam da su na chopperima bisage ali možda je netko naletio pa zna gdje kupiti ili netko može sam izraditi...
našao sam sve i svašta ali ništa previše za moj model motora... dosad sam koristio platnene bisage no za sljedeće putovanje mi trebaju koferi s mogučnošću zaključavanja...
svaka info dobrodošla...
motor je Z750S (piše ispod avatara) | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači sri 18 svi 2011, 15:26 | |
| http://www.givi.it/My-motorcycle/?ma=KAWASAKI&mo=Z-750-07--11
...ovo je na GIVI-evim stranicama... ....ima par modela Z 750 ovisno o godini proizvodnje pa malo pročačkaj... | |
| | | Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači sri 18 svi 2011, 17:24 | |
| Moraš kupit bočne nosače točno za svoj motor.. nisi baš pojasnio kaj točno imaš a kaj ne. Jel imaš topcase(stražnji kofer)? Ako imaš, koja je marka, da li je monolock ili monokey,....?
| |
| | | drabotic cro chopper forum
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači sri 18 svi 2011, 19:22 | |
| - ica je napisao/la:
- http://www.givi.it/My-motorcycle/?ma=KAWASAKI&mo=Z-750-07--11
...ovo je na GIVI-evim stranicama... ....ima par modela Z 750 ovisno o godini proizvodnje pa malo pročačkaj... za moj (S model) ima samo topcase... hvala | |
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači sri 18 svi 2011, 19:26 | |
| - Kingman je napisao/la:
Moraš kupit bočne nosače točno za svoj motor.. nisi baš pojasnio kaj točno imaš a kaj ne. Jel imaš topcase(stražnji kofer)? Ako imaš, koja je marka, da li je monolock ili monokey,....? znam za nosače, zato i pitam jer za svoj model vrlo malo toga nalazim... imam monokey topcase, no name marka | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači sri 18 svi 2011, 20:52 | |
| drabotic, nadam se da se nećeš ljutiti što i ja upadam u tvoju temu! Na Versysu (kojeg sam kupio prije nekoliko dana) imam montirani stražnji nosač i ploču za monokey top case...
Kakva su iskustva ostalih po tom pitanju, što bi bilo najbolje odabrati od kofera? Novi koferi Giivi prilično su skupi, a meni bi ustvari trebala dva takva kofera. Jedan manji za svakodnevnu upotrebu, i jedan veliki za putovanja.
E sad, Kappa je dosta jeftinija, ali uz nju idu (najčešće) monolock ploče. Ploču nije problem zamijeniti na nosaču, ali izgleda da je monokey noviji i pouzdaniji sistem kopčanja? | |
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači čet 19 svi 2011, 19:13 | |
| - drabotic je napisao/la:
- Kingman je napisao/la:
Moraš kupit bočne nosače točno za svoj motor.. nisi baš pojasnio kaj točno imaš a kaj ne. Jel imaš topcase(stražnji kofer)? Ako imaš, koja je marka, da li je monolock ili monokey,....?
znam za nosače, zato i pitam jer za svoj model vrlo malo toga nalazim... imam monokey topcase, no name marka A jel ti i nosač kofera no name? | |
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači pet 20 svi 2011, 07:46 | |
- drabotic je napisao/la:
- Kingman je napisao/la:
Moraš kupit bočne nosače točno za svoj motor.. nisi baš pojasnio kaj točno imaš a kaj ne. Jel imaš topcase(stražnji kofer)? Ako imaš, koja je marka, da li je monolock ili monokey,....?
znam za nosače, zato i pitam jer za svoj model vrlo malo toga nalazim... imam monokey topcase, no name marka A jel ti i nosač kofera no name?
pojma nemam koji je, dobio sam ga s motorom a na njemu niš ne piše... | |
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači pet 20 svi 2011, 08:27 | |
| - drabotic je napisao/la:
- Kingman je napisao/la:
- Kingman je napisao/la:
znam za nosače, zato i pitam jer za svoj model vrlo malo toga nalazim... imam monokey topcase, no name marka A jel ti i nosač kofera no name?
pojma nemam koji je, dobio sam ga s motorom a na njemu niš ne piše... Uff...onda možda najisplativije da daš raditi bočne nosače koje će ti majstor pripasati na ovaj postojeći "no name" nosač topcase-a....ali opet ovisi koje bočne kofere misliš staviti. Trebao bi prvo nabaviti kofere, pa da ti po mjeri napravi nosače. Navodno Kucelj radi i to. Ili da odeš do http://www.forticar.hr/ pa vidiš i za kofere i za bočne nosače....da li bi možda nešto mogao pripasati na postojeći nosač.. Ja sam kod njih kupio Kappa nosač stražnjeg kofera i na njega stavio Givi Maxia kofer. Pošalji mail s upitom, čovjek je ažuran i profesionalan (bar sam tak stekao dojam, kada sam se ja raspitivao kod njih) i dati će ti vjerovatno i popust ak plaćaš u cash-u. A kaj se tiče tvog motora, mislim da su nosači za S i običan Z750 (naked) identični, pa možda zato nije konkretno naveden tvoj model.. | |
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači pet 20 svi 2011, 10:41 | |
- Kingman je napisao/la:
- Kingman je napisao/la:
pojma nemam koji je, dobio sam ga s motorom a na njemu niš ne piše... Uff...onda možda najisplativije da daš raditi bočne nosače koje će ti majstor pripasati na ovaj postojeći "no name" nosač topcase-a....ali opet ovisi koje bočne kofere misliš staviti. Trebao bi prvo nabaviti kofere, pa da ti po mjeri napravi nosače. Navodno Kucelj radi i to.
Ili da odeš do http://www.forticar.hr/ pa vidiš i za kofere i za bočne nosače....da li bi možda nešto mogao pripasati na postojeći nosač.. Ja sam kod njih kupio Kappa nosač stražnjeg kofera i na njega stavio Givi Maxia kofer. Pošalji mail s upitom, čovjek je ažuran i profesionalan (bar sam tak stekao dojam, kada sam se ja raspitivao kod njih) i dati će ti vjerovatno i popust ak plaćaš u cash-u.
A kaj se tiče tvog motora, mislim da su nosači za S i običan Z750 (naked) identični, pa možda zato nije konkretno naveden tvoj model.. hvala na info, evo poslao sam upit... ako niš ne nađem, onda se bacam na handmade... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: bočni koferi i nosači | |
| |
| | | | bočni koferi i nosači | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|