|
|
| koferi (plastika) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: koferi (plastika) uto 15 ruj 2009, 21:21 | |
| e ovako, hoću kofere prepilit napola i s nekim flahom ,plastikom,ili sl proširiti za 7-8 cm. Ima li netko kakva iskustva S PLASTIKOM (abs) .Kako to izvesti ?ž | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: koferi (plastika) uto 15 ruj 2009, 21:26 | |
| Pitaj one koji vare plastiku oni imaju fenove za to Medo |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: koferi (plastika) uto 15 ruj 2009, 23:14 | |
| ... pitaj Icu! ... ili čekaj da pročita tvoje pitanje.... | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: koferi (plastika) sri 16 ruj 2009, 00:17 | |
| ...teško izvedivo, a da je kvalitetno. Kad bi našao nekog tko se bavi plastikom morao bi ih raspilat i nadovarit za tih 7-8 cm indentične plastike, bilo da se radi o ABS-u, PP-u ili nečem trećem, problem je prilikom termoobrade plastika gubi svoja svojstva pa bi postojala mogućnost da na autoputu ostaneš bez stvari. Postoje 2-K ljepila i armaturne mrežice za takve stvari, ali su skupe. Osim toga malo ljudi u nas je upoznato sa tom tehnologijom i čisto sumljam da bi bili u stanju takav posao odradit kvalitetno. ...a zašto jednostavno nebi kupija kožne bisage većih gabarita i rješija problem, po meni to je naj jednostavnije i naj jeftinije... | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: koferi (plastika) sri 16 ruj 2009, 19:57 | |
| kolko sam ja upoznat u danashnje vrijeme velika vecina malo jachih autolimarskih kuca ima opremu za varenje plastike poshto novije generacije autiju ima plasticnu limariju. Po meni je veci problem di cesh nac adekvatni komad plastike koji bi trebalo ubacit, odnosno s kojim bi proshirio kofere. | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: koferi (plastika) sri 16 ruj 2009, 20:02 | |
| - buba je napisao/la:
- kolko sam ja upoznat u danashnje vrijeme velika vecina malo jachih autolimarskih kuca ima opremu za varenje plastike poshto novije generacije autiju ima plasticnu limariju. Po meni je veci problem di cesh nac adekvatni komad plastike koji bi trebalo ubacit, odnosno s kojim bi proshirio kofere.
...na svakom tipu plastike bi trebalo pisat ABS,PP,EPT i tako dalje one koje nemaju uglavnom su porjeklom iz Kine. ....limari se nebave varenjem plastike iz razloga što se puno gubi vremena na samo varenje i nije im isplativo, to obično prepuste drugima.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: koferi (plastika) sri 16 ruj 2009, 20:35 | |
| Pitao sam jednoga koji se bavi s plastikom veli da se metne armatura od metala i da se onda poljepi ali je ovaj ful skup Medo pa ga neču preporučiti |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: koferi (plastika) sri 16 ruj 2009, 20:36 | |
| - ica je napisao/la:
- buba je napisao/la:
- kolko sam ja upoznat u danashnje vrijeme velika vecina malo jachih autolimarskih kuca ima opremu za varenje plastike poshto novije generacije autiju ima plasticnu limariju. Po meni je veci problem di cesh nac adekvatni komad plastike koji bi trebalo ubacit, odnosno s kojim bi proshirio kofere.
...na svakom tipu plastike bi trebalo pisat ABS,PP,EPT i tako dalje one koje nemaju uglavnom su porjeklom iz Kine. ....limari se nebave varenjem plastike iz razloga što se puno gubi vremena na samo varenje i nije im isplativo, to obično prepuste drugima.... mozda si u pravu ali napisao sam to zato jel znam limara koji ima opremu i radi to samo bi vjerojatno trebalo nac adekvatni komad plastike za ubacit da se ne dogodi onaj gubitak stvari kao shta si napisao | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: koferi (plastika) čet 17 ruj 2009, 11:21 | |
| | |
| | | necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: koferi (plastika) čet 17 ruj 2009, 11:46 | |
| medo, a da ipak razmisliš o koferima u "harmonika" verziji priča se po gajnicama o tvojim koferima | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: koferi (plastika) | |
| |
| | | | koferi (plastika) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|