|
|
| Brzinomjer i farbanje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Brzinomjer i farbanje pon 12 svi 2008, 20:49 | |
| Dakle ovako imam dva pitanja: 1. Kod pada s motora došlo je do oštećenja (grebanja) kučišta kilometar sata. On je u biti plastičan i presvučen s slojem kroma. Htio bih skinuti taj sloj kroma i ofarbati kučište crnom bojom. S čime i kako da skinem taj krom? Slika: Oštećenje je ispod naljepnice. 2. Kazaljka kilometar sata mi počinje plesati (+/- 5km/h) kada pređem brzinu od 80km/h (ne uvijek,ali dosta često). Mehaničar veli da je problem u sajli. Mene sad zanima da li mogu negdje dati napraviti sajlu bez da kupujem komplet? Orginal me dođe 335kn (sajla i bužir). | |
| | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje pon 12 svi 2008, 21:02 | |
| hm...imam sličan problem s oštećenjem na bzinomjeru... 300 tinjak kn mi se ne čini tako strašno ako ti rješava drugi problem | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje pon 12 svi 2008, 21:06 | |
| Sajlu izvuci i namaži kolomasti ili ulij malo mehaničkog ulja ( onog za mašine za šivanje ), a što se tiče poklopca, napravi ka i ja meni pukla oba pri padu, svaki novi košta 280 kn, otiša do robota kupio dva potića (lončića) za čaj i prekrojio ih | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje pon 12 svi 2008, 21:14 | |
| 2 Saba: Nauljio sam sajlu da je kapalo van i nije rješilo problem. Novi orginalni sat me dođe nešto više od 2000kn (kupuje se u kompletu, nemogu uzeti samo čašicu). | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje pon 12 svi 2008, 22:03 | |
| 560 kn, stavio na magnu, doduše od kiwija je ali mislim da su isti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje uto 13 svi 2008, 08:46 | |
| Ako mazanje sajle nije urodilo plodom ,onda traži kvar u pinjonu (pužu na točku ).U većini slučajeva zatrzavanje predhodi pucanju sajle . pa da ti se to ne dogodi skini pinjon dobro ga operi -odmasti u benzinu i ponovo namaži i montiraj . Nakupi se na totmast prašina i to zna zapinjati . |
| | | Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje uto 13 svi 2008, 14:04 | |
| - deep je napisao/la:
- Ako mazanje sajle nije urodilo plodom ,onda traži kvar u pinjonu (pužu na točku ).U većini slučajeva zatrzavanje predhodi pucanju sajle . pa da ti se to ne dogodi skini pinjon dobro ga operi -odmasti u benzinu i ponovo namaži i montiraj . Nakupi se na totmast prašina i to zna zapinjati .
Fala, budem probao pa javim rezultate. | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje uto 13 svi 2008, 18:25 | |
| Ak ti paše sajla od Viraga, dođi do mene i dobiš je... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Brzinomjer i farbanje | |
| |
| | | | Brzinomjer i farbanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|