Početna stranicaPretraľnikPopravak podstave kacige 610RegistracijaLogin

Popravak podstave kacige

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

Popravak podstave kacige Empty
PostajNaslov: Popravak podstave kacige   Popravak podstave kacige Icon_minitimepet 01 tra 2011, 17:15

Da li postoji netko ko se bavi promjenom podstave na kacigi? Question Question Question
Radi se o kacigi SHARK RSF2 iz 2003.godine na kojoj se ne može mijenjati i prati podstava a koja mi se sad počela derati.Obzirom da je kaciga izvana u jako dobrom stanju nije pretrpjela padove ni udare, htio bi ju obnoviti ako je to moguće i isplativo.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Popravak podstave kacige   Popravak podstave kacige Icon_minitimesub 02 tra 2011, 00:06

krampus13 je napisao/la:
Da li postoji netko ko se bavi promjenom podstave na kacigi? Question Question Question
Radi se o kacigi SHARK RSF2 iz 2003.godine na kojoj se ne može mijenjati i prati podstava a koja mi se sad počela derati.Obzirom da je kaciga izvana u jako dobrom stanju nije pretrpjela padove ni udare, htio bi ju obnoviti ako je to moguće i isplativo.

sigurno je moguce, ali je pitanje ulozenog truda.... i novaca. Nisam cuo da to netko radi.
Treba napraviti nove stiropore (jer i oni ISHLAPE!), novu tkaninu (ne znam gdje bi toga bilo za kupiti), spuzve i eventualno jos pokoja sitnica... (?)
Trebalo bi neko ljepilo koje ne nagriza plastiku i ne otapa stiropor, a treba ga jaaaako malo....

Gotovo sam siguran da ce tvoja kaciga na klin! Za 1000kn vec imas odlican izbor novih, modernih, lijepih, kahl..., kaciga.
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Popravak podstave kacige   Popravak podstave kacige Icon_minitimesub 02 tra 2011, 09:02

ma za 60 europljana u louisa je integralna nolanica
[Vrh] Go down
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

PostajNaslov: Re: Popravak podstave kacige   Popravak podstave kacige Icon_minitimesub 02 tra 2011, 09:28

OK dečk,i ali kaciga čuva glavu a za tu lovu kacige su od policarbonata, ne bi li trebala biti bar od fiber-karbon-kevlara, itd
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Popravak podstave kacige   Popravak podstave kacige Icon_minitime

[Vrh] Go down

Popravak podstave kacige
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Popravak crashbara