|
|
| Popravak podstave kacige | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| | | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Popravak podstave kacige sub 02 tra 2011, 00:06 | |
| - krampus13 je napisao/la:
- Da li postoji netko ko se bavi promjenom podstave na kacigi?
Radi se o kacigi SHARK RSF2 iz 2003.godine na kojoj se ne može mijenjati i prati podstava a koja mi se sad počela derati.Obzirom da je kaciga izvana u jako dobrom stanju nije pretrpjela padove ni udare, htio bi ju obnoviti ako je to moguće i isplativo. sigurno je moguce, ali je pitanje ulozenog truda.... i novaca. Nisam cuo da to netko radi. Treba napraviti nove stiropore (jer i oni ISHLAPE!), novu tkaninu (ne znam gdje bi toga bilo za kupiti), spuzve i eventualno jos pokoja sitnica... (?) Trebalo bi neko ljepilo koje ne nagriza plastiku i ne otapa stiropor, a treba ga jaaaako malo.... Gotovo sam siguran da ce tvoja kaciga na klin! Za 1000kn vec imas odlican izbor novih, modernih, lijepih, kahl..., kaciga. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Popravak podstave kacige sub 02 tra 2011, 09:02 | |
| ma za 60 europljana u louisa je integralna nolanica | |
| | | krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| Naslov: Re: Popravak podstave kacige sub 02 tra 2011, 09:28 | |
| OK dečk,i ali kaciga čuva glavu a za tu lovu kacige su od policarbonata, ne bi li trebala biti bar od fiber-karbon-kevlara, itd | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Popravak podstave kacige | |
| |
| | | | Popravak podstave kacige | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|