| je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? | |
|
+78dkulas zeleni zub frutkejk ljubo100 Deno dado El Nino debokte Sime grejp4 criiistian Zmija TommyZG rifireman učo_sb nikomljet vedranst darko68 freddie mrljo#2 pinetree.rg custom rider Easy rider martinx Medevelin Gogach mihagor1 izigoing Ivan-Shadow crocopzmaj boris rikitumba Tarze GIBO56 nikomil1 besmrtni merla dadmad Drifter Vilko Lars_Viking Shantung palomas Genesis051 gaso999 asy magna Tomo-vz Zlac HP_fan geronimo vt mavo Scratchy1 lukylipik i.k.b lunaroid wragec33 zed12 freebee Kicho Bart vroc-bobi Karlo DavorS ica Free Spirit Dukes of hazzard Safet(y) Hedo buba nyll pinky dragger Beatnik cro.chopper medo harly Bosqeto 82 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gogach man
Broj postova : 21 Godina imam : 62 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila GV 250 EFI Na forumu od : 10.01.2014
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sub 11 sij 2014, 23:01 | |
| U srijedu 8.1.14.prekrasno sunčano jutro izmamilo mi osmijeh,a pošto sam trenutno na slobodnim danima, brzo je pala odluka o jednoj vožnjici uz ženino odobrenje (buš došel do ručka ?).S obzirom na ograničeno vrijeme -odlučio sam se za rundu po Hrvatskom Zagorju.Starom zagorskom magistralom do Zaboka,pa Začretje,Lepoglava i nazad preko Mača,Bedekovčine,Oroslavja Bistre natrag u Zagreb.Nakon vožnjice konstatirao sam sam za sebe kako bi bilo neoprostivo da nisam iskoristio ovo prekrasno jutro. | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| |
| |
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? ned 12 sij 2014, 13:17 | |
| - mihagor1 je napisao/la:
- Za nepovjerovati. Kakav lijep i sunčan dan. Već jutro bez magle sa suncem koje se probijelo kroz slabe oblake, dalo je naslutiti da će biti prekrasno poslijepodne sa suhom cestom. U dvije minute riješio sam sa motora u podrumskoj garaži skinuti ceradu, spojiti akumulator, dopumpati gume i nakon skoro mjesec dana napraviti manji đir, na koji je supruga spremno pristala. Od Dalja, bez nekog cilja prema Vukovaru gdje sam se nakratko vidio sa N. Barinić, nastavio sam prkeo Bogdanovaca i Nuštra u Vinkovce, gdje sam se provozao ispred caffe bara Hang Lossa (valjda sam dobro napisao) ne bih li sreo Kichu, ali ćorak.U Vinkovcima sam stao ispred caffe bara Deja Vu jer sam vidio nekoliko motora. Ispred sretoh poznato lice (ne i ime), upoznah ga na nedavnim VU moto-mrazovima iz MK Gladijatori, te sam s istim uz ugodni razgovor na stojećki naslonjen na ogradni šank popio kavu. Poslije kave istim putem uputio sam se kući, gdje me ispred iste dočekla starija kći s kacigom u ruci, (čeka i ona đir). Smijenivši suputnicu napravih još 30-ak km prema Erdutu i blago zavojitim putem preko "planine" do Aljmaša i nazad. S danas prijeđenih nešto više od 120 km, napunio sam baterije te se nadam da se neće dugo prazniti. Od silne želje za vožnjom u brzini da uhvatim lijepo vrijeme, na put nisam ponio ni mobitel ni sat, ni fotoaparat a i ne žalim. Uf, ovoliko nisam pisao od OŠ (a da nisam morao).
poeticno si ovo docarao samo nek se djira i ja bi danas da nisam sinoc zaglavio,pa mamuram | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? ned 12 sij 2014, 17:53 | |
| Ja juče napravio jedan manji đir 50-tak km, okolica BL, planirao i danas ali se nešto vrijeme, oko 12, uzjogunilo, naoblačilo, pa sam ostao.... kasnije ponovo sunce progrijalo ali jbg.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? ned 12 sij 2014, 18:07 | |
| e pa da pinky, mogao si ,,,,,,,,,, ali nisi.......... |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? ned 12 sij 2014, 18:12 | |
| - intruderprofa je napisao/la:
- e pa da pinky,
mogao si ,,,,,,,,,, ali nisi.......... Da znaš da sam baš danas planirao prema tebi, ali se nisu neke kockice posložile, ali uvjijek ima dana Profoooo! | |
|
| |
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 16 sij 2014, 19:36 | |
| danas pala djirada da se probaju nove tole cirka 140 km i 7.4 l gorriva Ljubuski-Siroki Brijeg-Mostar pa dolinom Neretve do Citluka i ponovo Ljubuski ekipa | |
|
| |
Scratchy1 man
Broj postova : 285 Godina imam : 40 Prebivalište : Vukovar Vozim : XVS950 Midnight Star Na forumu od : 22.10.2012
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 16 sij 2014, 20:34 | |
| - mihagor1 je napisao/la:
- Za nepovjerovati. Kakav lijep i sunčan dan. Već jutro bez magle sa suncem koje se probijelo kroz slabe oblake, dalo je naslutiti da će biti prekrasno poslijepodne sa suhom cestom. U dvije minute riješio sam sa motora u podrumskoj garaži skinuti ceradu, spojiti akumulator, dopumpati gume i nakon skoro mjesec dana napraviti manji đir, na koji je supruga spremno pristala. Od Dalja, bez nekog cilja prema Vukovaru gdje sam se nakratko vidio sa N. Barinić, nastavio sam prkeo Bogdanovaca i Nuštra u Vinkovce, gdje sam se provozao ispred caffe bara Hang Lossa (valjda sam dobro napisao) ne bih li sreo Kichu, ali ćorak.U Vinkovcima sam stao ispred caffe bara Deja Vu jer sam vidio nekoliko motora. Ispred sretoh poznato lice (ne i ime), upoznah ga na nedavnim VU moto-mrazovima iz MK Gladijatori, te sam s istim uz ugodni razgovor na stojećki naslonjen na ogradni šank popio kavu. Poslije kave istim putem uputio sam se kući, gdje me ispred iste dočekla starija kći s kacigom u ruci, (čeka i ona đir). Smijenivši suputnicu napravih još 30-ak km prema Erdutu i blago zavojitim putem preko "planine" do Aljmaša i nazad. S danas prijeđenih nešto više od 120 km, napunio sam baterije te se nadam da se neće dugo prazniti. Od silne želje za vožnjom u brzini da uhvatim lijepo vrijeme, na put nisam ponio ni mobitel ni sat, ni fotoaparat a i ne žalim. Uf, ovoliko nisam pisao od OŠ (a da nisam morao).
Odličan đir, a i odlično napisano! | |
|
| |
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pet 17 sij 2014, 12:19 | |
| Ja se skroz malo vozim u zadnje vrijeme mada realno mogu najviše jer je u Dalmaciji većinom dobra vremenska prognoza ali 'vamo - tamo i na motor skoro pa nikako | |
|
| |
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 03 vel 2014, 21:34 | |
| pa zar nitko danas nije djirao ja sam jutros izasao iz 24 -satne dezure pa nisam imao snage sada sam trenutno na nocnoj, ali sutra se planira djirak do obale, stara furka,birc-s jedne strane Wild,a s druge obala,mp3 i casa crnog,a mozda i caj | |
|
| |
pinky cro chopper forum
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 03 vel 2014, 21:55 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 03 vel 2014, 23:31 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 04 vel 2014, 19:22 | |
| evo danas *prekinuo* niz od 18-ak dana bez djira trebalo je biti i bolje da sam uspio doci do obale,ali i ovo je vrijedno u ove ruzne dane krenuo preko prelaza Bijace do Metkovica pa do Neuma, ali nesto se namrstilo prema moru, pa sam skrenuo u Metkovicu na Doljane i preko Capljine upao kod prijatelja u Medjugorje popio se caj,bacilo se malo *bikerske price* i malo o planovima za nadolazecu sezonu, pa polako nazad u Ljubuski oko 100-njak km cistog meraka i gusta | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 04 vel 2014, 20:35 | |
| I ja ću se voziti - čim razbijem led oko motora | |
|
| |
pinky cro chopper forum
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 04 vel 2014, 21:27 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 04 vel 2014, 22:41 | |
| - merla je napisao/la:
- I ja ću se voziti - čim razbijem led oko motora
bilo je pohladno danas,nije bas bilo za djira, ali ne da vrag mira | |
|
| |
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 04 vel 2014, 22:42 | |
| | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| |
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 06 vel 2014, 12:23 | |
| da, još se buš i vozil danas | |
|
| |
merla cro chopper forum
| |
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 06 vel 2014, 12:31 | |
| | |
|
| |
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 06 vel 2014, 12:54 | |
| | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 06 vel 2014, 13:18 | |
| - Vilko je napisao/la:
- vracaj kofer
po potrebi | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 06 vel 2014, 14:35 | |
| - merla je napisao/la:
- Vilko je napisao/la:
- vracaj kofer
po potrebi ljepši je bez | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? čet 06 vel 2014, 15:05 | |
| i ja sam danas izvukao motor, upalio iz prve nakon više od mjesec dana mada sam imao osječaj da nije "ulovio" na taj zub nebi niti upalio.
Kratki đir oko zgrade do birca, pojačao malo ler gas i ostavio ga da se još malo zagrije na mjestu...da se rekupera i izbaci svu vlagu. Sve je mokro i slano pa mi se nije dalo ići nikud dalje.
sada je opet u garaži čeka još koji stupanj više. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? | |
| |
|
| |
| je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? | |
|