Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sri 04 pro 2013, 06:43
Evo ja u Zagrebu,dosao na faks,bome je ovdje velika razlika u temperaturi od Dalmacije,brrr...
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sri 04 pro 2013, 06:51
Tarze je napisao/la:
Evo ja u Zagrebu,dosao na faks,bome je ovdje velika razlika u temperaturi od Dalmacije,brrr...
vjeruj da nije tako velika kao izmedju nas i Tajlanda jos uvijek samo pogledavam kroz prozor i skupljam hrabrost za izac
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sri 04 pro 2013, 07:01
Hahahaha,to sigurno Mada,meni je u Aziji uvijek tesko vrijeme bilo dok sam tamo,velika vlaga...
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sri 04 pro 2013, 20:07
Tarze je napisao/la:
Kakvo je vrijeme bilo gore? Kod nas je dan prilip bia, taman kako treba
bio je lijep dan ali pomalo vjetrovit,sto mi dosta kvari gust, ali posto je 12 mjesec,zanemario sam to,jer sve je vrijedno
Tarze cro chopper forum
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pet 13 pro 2013, 15:35
Najavljuju cijelo vrijeme lipo vrime i ja sretan kao beba kažem sam sebi idem lipo sutra ujutro u grad sa motorom kad ono brus - magla i sunce nikako da izmigolji. Ništa, sjedaj u Clio i vozi.
Popizdim kad mi se to desi.
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pet 13 pro 2013, 16:30
Tarze je napisao/la:
Najavljuju cijelo vrijeme lipo vrime i ja sretan kao beba kažem sam sebi idem lipo sutra ujutro u grad sa motorom kad ono brus - magla i sunce nikako da izmigolji. Ništa, sjedaj u Clio i vozi.
Popizdim kad mi se to desi.
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 17 pro 2013, 21:16
nakon ravno 2 tjedna,danas am bio u djiru
uuuu Ljubuski-Neum-Capljina.Ljubuski
i naravno pilana mojom omiljenom rutom, od benzinske u Opuzenu pa do Neuma
u Neumu Zuja sa policajcem takodjer bikerom
oko 13h polazak iz Neuma nazad, sunce cijelim dijelom,ugodnih 11-ak stupnjeva... ali kada udjes u neosuncani dio
je li ko djiravao danas
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? ned 22 pro 2013, 16:01
evo taman iz djira
malo do Drvenika,pa preko Ploca i Metkovica nazad u Ljubuski
cuga u Gradcu i gusteranje na terasi mog omiljenog birca na kraju setnice zeleni caj,dobra mjuza sa usb-a,Wild s jedne,a more s druge strane.... ma gust i gotovo
100-nja km za moglo bi se reci ispis za ovu godinu
vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? ned 22 pro 2013, 18:50
Jedna slika tisucu rijeci , jedan video miljun , dva videa priceless
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? ned 22 pro 2013, 20:17
furas me na ovu kameru opasno
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 23 pro 2013, 11:37
ja sam iskoristia službeni put u Istru i poslužilo me vrime u oba pravca
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 23 pro 2013, 12:36
ljepota,ugodno s korisnim
hoce li biti putopisa
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 23 pro 2013, 13:46
ma neće.. ovo je bio nestandardni đir a i još sam u minusu onaj putopis ST-VU-OS-VŽ-ST
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 23 pro 2013, 17:55
izigoing je napisao/la:
ja sam iskoristia službeni put u Istru i poslužilo me vrime u oba pravca
lijepo, lijepo..
..konacno sam se i ja uspio danas provozati malo, tek toliko da dobro zagrijem motor i protjeram malo dima kroz auspuhe,, nazalost sam, a ni kamera mi se nije nosila..
Tarze cro chopper forum
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? pon 23 pro 2013, 18:31
Odlično
Super slike
Vjerujem da ti je bilo prilipo, ja sam skoro cilu Istru prošao san Alficom prije par godina, ima se što vidit
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 24 pro 2013, 12:47
imam i ja Istru u planu i zaokruzio sam skoro cijelu Hrvatsku
Tarze cro chopper forum
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 24 pro 2013, 12:51
Što se tiče obale slobodno možeš proći sve ali ako si prošao Dalmaciju neće ti možda biti nešto toliko lijepo, Rovinj i takva mjesta su predivna ali realno ono što u Istri po meni vrijedi najviše je njihova unutrašnjost koja je predivna
Zbilja, ta mala mjesta po unutrašnjosti Istre su nešto posebno, jako drugačije od svega, bar kod nas na moru.
Obavezno odi vidit Hum i preporuka je da ideš obalom sve do Kopra, sve je lijepo spojeno u cjelinu
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 24 pro 2013, 13:02
sad kad je i Istra pala motorom .. i službeno nema ni dio RH di moj motor nije bia sjever, jug, istok, zapad, sjeverozapad, sjevro-jug, zapadni istok .. sve sve nastavim li ovim tempom morat ću još i GSa uzet da mi VNček malo zraka uhvati
kako sam u Istri već prije bia al ne motorom većinu sam već vidia... i svakako je za posjetit... preporučia bi odvojit jedno bar 3 dana uživancije za bas je obić uzduž i popriko i zaokružit, ne samo prozujat motorom već i razgledat, osjetit i okusit
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sri 25 pro 2013, 10:26
bio sam u Rijeci,Puli i na Brijunima ali ne bajkom, pa Boze zdravlja i ja mozda zaokruzim Hrvatsku
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 07 sij 2014, 18:25
danas je pala fina djirada
Ljubuski-Mostar pa uz tok Neretve do Capljine, u Capljini caj i lagana stanka,pa dalje do Medjugorja, opet stanka i molitva uz malo meditacije....
pa nazad u Ljubuski....
idem na benzinsku nasut puna,a kada sam krenuo bio je pun, presao 135 km sa 6.8 l,prezadovoljan sam
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 07 sij 2014, 18:35
Bosqeto je napisao/la:
Ljubuski-Mostar pa uz tok Neretve do Capljine, u Capljini caj i lagana stanka,pa dalje do Medjugorja, opet stanka i molitva uz malo meditacije....
pa nazad u Ljubuski....
idem na benzinsku nasut puna,a kada sam krenuo bio je pun, presao 135 km sa 6.8 l,prezadovoljan sam
tako znaci, sad se vozis kad sam ja otisao.... Dobro dobro...
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? uto 07 sij 2014, 19:19
izigoing je napisao/la:
sad kad je i Istra pala motorom .. i službeno nema ni dio RH di moj motor nije bia sjever, jug, istok, zapad, sjeverozapad, sjevro-jug, zapadni istok .. sve sve nastavim li ovim tempom morat ću još i GSa uzet da mi VNček malo zraka uhvati
kako sam u Istri već prije bia al ne motorom većinu sam već vidia... i svakako je za posjetit... preporučia bi odvojit jedno bar 3 dana uživancije za bas je obić uzduž i popriko i zaokružit, ne samo prozujat motorom već i razgledat, osjetit i okusit
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sri 08 sij 2014, 08:59
merla je napisao/la:
Bosqeto je napisao/la:
pa nazad u Ljubuski....
tako znaci, sad se vozis kad sam ja otisao.... Dobro dobro...
djirali bi ja i ti da je vrijeme dozvoljavalo nismo bike ali zato smo piva izdjirali
mihagor1 man
Broj postova : 192 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija - Dalj Vozim : Yamaha Dragstar XVS 1100A VP16 Na forumu od : 14.02.2010
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sub 11 sij 2014, 19:43
Za nepovjerovati. Kakav lijep i sunčan dan. Već jutro bez magle sa suncem koje se probijelo kroz slabe oblake, dalo je naslutiti da će biti prekrasno poslijepodne sa suhom cestom. U dvije minute riješio sam sa motora u podrumskoj garaži skinuti ceradu, spojiti akumulator, dopumpati gume i nakon skoro mjesec dana napraviti manji đir, na koji je supruga spremno pristala. Od Dalja, bez nekog cilja prema Vukovaru gdje sam se nakratko vidio sa N. Barinić, nastavio sam prkeo Bogdanovaca i Nuštra u Vinkovce, gdje sam se provozao ispred caffe bara Hang Lossa (valjda sam dobro napisao) ne bih li sreo Kichu, ali ćorak.U Vinkovcima sam stao ispred caffe bara Deja Vu jer sam vidio nekoliko motora. Ispred sretoh poznato lice (ne i ime), upoznah ga na nedavnim VU moto-mrazovima iz MK Gladijatori, te sam s istim uz ugodni razgovor na stojećki naslonjen na ogradni šank popio kavu. Poslije kave istim putem uputio sam se kući, gdje me ispred iste dočekla starija kći s kacigom u ruci, (čeka i ona đir). Smijenivši suputnicu napravih još 30-ak km prema Erdutu i blago zavojitim putem preko "planine" do Aljmaša i nazad. S danas prijeđenih nešto više od 120 km, napunio sam baterije te se nadam da se neće dugo prazniti. Od silne želje za vožnjom u brzini da uhvatim lijepo vrijeme, na put nisam ponio ni mobitel ni sat, ni fotoaparat a i ne žalim. Uf, ovoliko nisam pisao od OŠ (a da nisam morao).
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir? sub 11 sij 2014, 20:15
Sponsored content
Naslov: Re: je li itko iskoristio ovo lijepo vrijeme za djir?