|
|
| Preporuka za kacigu | |
|
+7klesoo Safet(y) Zmija medo swileni cro.chopper Disko Nindza 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Preporuka za kacigu uto 11 sij 2011, 13:27 | |
| ja a ima nas nekolik tu na forumu koji imaju mathisse i za sad je sve ok,mehanizam je ispod na lijevoj strni brade ,naočale su odlične i kod 120 ništa ne puše u oči,sad o buci ne znam kaj bi ti rekao ,ja slušam radio :-),a kaciga je za male novce best buy ,ja sam je platio 200 eura ,a sad je vjerojatno i jeftinija,sad vidim da je u Louisu na akciji 100 eura !a kod viktora 1000 kn,pa vidi s KLResom ako budeš zainteresiranan za taj model
* The Airoh Mathisse RS Double Matt Black has a thermoplastic outer shell * Internal sun visor * Scratch resistant visor * Removable and washable cheek pads * Removable and washable inner liner * Visor and front air intake * Sanitised Coolmax lining * Anatomically designed helmet inner * Opening chin guard * Ring antitheft system * Quick release retention system with micrometric adjustment * Anatomic structure * The Airoh Mathisse RS Double affords extra neck protection * Chin bar can be removed * EC 22.05 approved * Weight : 1480 +/- 50 gr
| |
| | | Disko Nindza man
Broj postova : 220 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : U tranziciji Na forumu od : 20.08.2009
| Naslov: Re: Preporuka za kacigu uto 11 sij 2011, 13:33 | |
| Hvala! Eto, sad mi vec nekoliko modela dolazi u obzir Moram posloziti financije pa u soping | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Preporuka za kacigu uto 11 sij 2011, 13:43 | |
| prijatelju moj,ja bih ti savjetovao-pretvori kune u eure i u Deutschlandu kupi kacigu!
naci ces extra zvijer sigurno,jos zima pa popusti!
tamo pogledaj Schubert kacige,posto se tamo proizvode mogle bi biti jeftinije nego igdje,a extra su! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Preporuka za kacigu | |
| |
| | | | Preporuka za kacigu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|