Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
Naslov: Re: MK Mogila - Introduction party - 2. travanj 2011 sub 26 oľu 2011, 14:27
Vjerna Učiteljica je napisao/la:
Žalibože dragocjenog maslinovog ulja... to bi bilo uzaludno uništvanje neprocjenjivih resursa...bolje da tim uljem mažete ćevape, odreske, kobasice, ribu...a djevojke mažite/polijevajte nečim manje vrijednim i što se lakše ispire...
ajme... skandalozne ideje
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
Naslov: Re: MK Mogila - Introduction party - 2. travanj 2011 ned 27 oľu 2011, 03:26
Jack je napisao/la:
Žalibože dragocjenog maslinovog ulja... to bi bilo uzaludno uništvanje neprocjenjivih resursa...bolje da tim uljem mažete ćevape, odreske, kobasice, ribu...a djevojke mažite/polijevajte nečim manje vrijednim i što se lakše ispire...
Neke djevojke to smatraju dragocjenijim od maslinovog ulja! ... iako maslinovo ulje na temperaturi ispod 0 stupnjeva celzijusa izgleda slično!
ajme koji sam ja kreten
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
Naslov: Re: MK Mogila - Introduction party - 2. travanj 2011 ned 27 oľu 2011, 20:48
One Night Stand je napisao/la:
Jack je napisao/la:
Neke djevojke to smatraju dragocjenijim od maslinovog ulja! ... iako maslinovo ulje na temperaturi ispod 0 stupnjeva celzijusa izgleda slično!
ajme koji sam ja kreten
ne djevojke....
Ide baba ulicom i vidi odbaceni perverzativ, digne i srrrrrrkne... -Ah ta danasnja mladez, najbolje bace....
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
Naslov: Re: MK Mogila - Introduction party - 2. travanj 2011 ned 27 oľu 2011, 21:05
cuki1 man
Broj postova : 141 Godina imam : 48 Na forumu od : 25.07.2009
Naslov: Re: MK Mogila - Introduction party - 2. travanj 2011 ned 27 oľu 2011, 21:06
Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
moglo bi se reći da je ovaj mk stvarno fenomen, kad se skuži da klub tek da postoji i da mu je ovo prvi party. fenomen je prema broju najava ljudi koji namjeravaju doći. zašto??? možda odgovor leži u tome da je ovo prvi klud kojeg je iznjedrio CCF, i da se možda trebao i zvati CCf da su okolnosti drugovačije. eto svi članovi su dugogodišnji članovi foruma tako da ih pozna dosta ljudi. možda je odgovor taj da ljudi koji dolaze u biti dolaze kao revanš jer su njihove partyje pohodili mnogi forumaši, a forum nikad nije imao party tog tipa možda je odgovor u tome što je tek početak sezone pa su ljudi željni vožnje ili je možda razlog što je party u centru hrvatske pa je svima jednako daleko ili možda dolaze zbog toga jer su im članovi mogile jako dragi doduše to mi je malo sumnjivo jer ..... kome npr luki ili medo mogu biti dragi.... evo ja npr..... da slučajno ne ja nebi ni došao tako da ja mislim da svako ima neki svoj razlog. svi oni gore razlozi su ok osim ako neko ima isti razlog kao i ja , jer ne trpim konkurenciju
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
moglo bi se reći da je ovaj mk stvarno fenomen, kad se skuži da klub tek da postoji i da mu je ovo prvi party. fenomen je prema broju najava ljudi koji namjeravaju doći. zašto??? možda odgovor leži u tome da je ovo prvi klud kojeg je iznjedrio CCF, i da se možda trebao i zvati CCf da su okolnosti drugovačije. eto svi članovi su dugogodišnji članovi foruma tako da ih pozna dosta ljudi. možda je odgovor taj da ljudi koji dolaze u biti dolaze kao revanš jer su njihove partyje pohodili mnogi forumaši, a forum nikad nije imao party tog tipa možda je odgovor u tome što je tek početak sezone pa su ljudi željni vožnje ili je možda razlog što je party u centru hrvatske pa je svima jednako daleko ili možda dolaze zbog toga jer su im članovi mogile jako dragi doduše to mi je malo sumnjivo jer ..... kome npr luki ili medo mogu biti dragi.... evo ja npr..... da slučajno ne ja nebi ni došao tako da ja mislim da svako ima neki svoj razlog. svi oni gore razlozi su ok osim ako neko ima isti razlog kao i ja , jer ne trpim konkurenciju
... a možda je stvar i u tome da su u godinu dana postojanja pod imenom MK Mogila pohodili mnogim klubovima i svugdje donosili i ostavljali dobre vibracije ... ... možda je stvar u tome da smo i prije službenog okupljanja kao frendovi s CCF-a počeli zajedničke vožnje i odlaske nekamo, što je i dovelo do kluba ... ... poznanstva s CCF-a svakako ne treba zanemariti ... ... a možda su u šumi ...
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
(poželjno je prijaviti se u motel do 21.00, 02.travnja i preuzeti ključ sobe) Cijena po osobi 125 Kn (to je cijena s popustom od 25%) (napomenuti da ste gosti na našem partyu, kako bi Vam naplatili po toj cijeni)
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
(poželjno je prijaviti se u motel do 21.00, 02.travnja i preuzeti ključ sobe) Cijena po osobi 125 Kn (to je cijena s popustom od 25%) (napomenuti da ste gosti na našem partyu, kako bi Vam naplatili po toj cijeni)
Iako je motel blizu, organizirali smo prijevoz autima/kombijem na spavanje onima koji se odluče za taj smještaj (naravno i povratak kad se ko zbudi ), tako da se svi skupa možete propisno iznapijati!
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
... a možda je stvar i u tome da su u godinu dana postojanja pod imenom MK Mogila pohodili mnogim klubovima i svugdje donosili i ostavljali dobre vibracije ... ... možda je stvar u tome da smo i prije službenog okupljanja kao frendovi s CCF-a počeli zajedničke vožnje i odlaske nekamo, što je i dovelo do kluba ... ... poznanstva s CCF-a svakako ne treba zanemariti ... ... a možda su u šumi ...
sve je to jedna velika istina, ali miša mu malenoga, i drugi se voze i druže ali malo se ko može pohvaliti takvim odazivom. zato bi tribalo napraviti anketne listiće koje bi popunjavali gosti
i što je najbitnije..... pri svakom citatu se vidi moja reklama
...kad dodjem u "punoj ratnoj spremi" sumnjam da cu morati ista napominjati!
Btw. U mojoj sobi krevet viska , pa ako netko treba neka javi ... (vjerojatno moze i koja vreca na podu )
kad san ovo doživija od Magne da je ovo prizna sad san miran dovika
FENOMEN ZVAN MK MOGILA
ESEJ
_________________ nije bitno što je rečeno nego ko je reka