Početna stranicaPretraľnikExhaust Insulating Wrap  610RegistracijaLogin

Exhaust Insulating Wrap

Go down 
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Exhaust Insulating Wrap  Empty
PostajNaslov: Exhaust Insulating Wrap    Exhaust Insulating Wrap  Icon_minitimened 12 pro 2010, 22:27

Ispušna ili toplinska traka (eng.Exhaust Insulating Wrap ) koristi se u novije vrijeme ponovo na motociklima,posebno na preradama.Sama traka ima na motociklima nekoliko različitih namjena.
Prvo, to nekome izgleda tako lijepo i staro te se dobiva tzv.Old School look. Drugo, traka je praktična jer bikeru štiti čizme, hlače ili noge od bolnih opeklina. I treće, to dovodi do bržeg toka ispušnih plinova . To je čista fizika: vrući plinovi imaju brži protok.
Međutim, većina korisnika toplinskih traka zapravo samo žele dobiti oldstyle bike. Još jedna prednost je i da se sa tekstilnom ispušnom trakom mogu sakriti udubljenja, ogrebotine i hrđa na auspusima.
Na tržištu su zastupljene brojne varijacije različitih proizvođača. Kako bi Vam pomogao u odluci koju traku kupiti predstavljam vam par različitih modela koje sam našao na netu. Role ili trake se obično prodaju odvojeno. Materijali za montažu i pričvršćivanje se tada moraju kupovati dodatno. A također možete iste pričvrstiti s inox spojnicama ili inox žicom.

Exhaust Insulating Wrap  IMG_0865

Exhaust Insulating Wrap  2drxk68

izvor: http://www.crochopperforum.com/index.php?option=com_content&view=article&id=223%3Aexhaust-insulating-wrap&catid=39%3Atehniki-kutak&Itemid=60&lang=hr
[Vrh] Go down

Exhaust Insulating Wrap
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.