|
|
| Yamaha WildStar 1600 | |
|
+17Hedo učo_sb Bosqeto webrider breed Dr.Ma$$a Rocker asy pinky swileni medo emirharley black rain GIBO56 dragger Vilko Ragga 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 sub 27 stu 2010, 10:20 | |
| |
| | | učo_sb man
Broj postova : 235 Godina imam : 44 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : Kymco Venox 250 Na forumu od : 13.03.2009
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 ned 28 stu 2010, 22:07 | |
| ovo zadnje me podsjeća na pitanja...a zašto je auto stalno prljav, a motor blista?? auto je prijevozno sredstvo od A do B, a motor, eeeee... | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| | | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 pon 29 stu 2010, 00:08 | |
| Jebate to je motor.... eh kad narastem.... | |
| | | mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 pon 29 stu 2010, 09:02 | |
| Svaka čast na mrcini vidi se kolika je ljubav ... Samo tako dalje | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 uto 30 stu 2010, 22:04 | |
| Predivan i premochan motor, definitivno jedan od ljepshih | |
| | | DrVetmed man
Broj postova : 11 Prebivalište : Zagreb Vozim : Suzuki Intruder M800 Na forumu od : 06.04.2009
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 sub 10 pro 2011, 19:25 | |
| motor je vrh vrhova i sam već dulje vrijeme razmišljam o kupovini istog. Trenutno vozim Intrudera M800 i fali mi još malo snage i okretnog ali taj sam motor i kupio kao "početnički" pa je sad već vrijeme da se nabaci nešto ozbiljnije zanima me samo kako je sa zračnim hlađenjem, odnosno kako podnosi ljeto i gužvancije po gradu?? nije da bih ga baš po gradu vozao ali kad sam na putu ponekad ne možeš zaobići grad i gužve i još pitanje za članove koji su ugradili supercharger-koliko se dobije na snagi i koliko je potrošnja-veća ili manja?? | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 ned 11 pro 2011, 11:41 | |
| - DrVetmed je napisao/la:
- motor je vrh vrhova i sam već dulje vrijeme razmišljam o kupovini istog. Trenutno vozim Intrudera M800 i fali mi još malo snage i okretnog ali taj sam motor i kupio kao "početnički" pa je sad već vrijeme da se nabaci nešto ozbiljnije
zanima me samo kako je sa zračnim hlađenjem, odnosno kako podnosi ljeto i gužvancije po gradu?? nije da bih ga baš po gradu vozao ali kad sam na putu ponekad ne možeš zaobići grad i gužve i još pitanje za članove koji su ugradili supercharger-koliko se dobije na snagi i koliko je potrošnja-veća ili manja?? jedna mala ispravka,nije supercharger vec hypercharger, od motora do motora,govore da se dobije vise na okretnom momentu,na finalnoj brzini vrlo malo, samo ga je bitno pravilno instalirati,naravno da potrosnja ide malo gore! iako ga osobno nemam,razmisljao sam o njemu i dosta istrazivao, a kolege ovdje obiluju informacijama imas ovdje dosta o tome,potrazi na search-u | |
| | | DrVetmed man
Broj postova : 11 Prebivalište : Zagreb Vozim : Suzuki Intruder M800 Na forumu od : 06.04.2009
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 ned 11 pro 2011, 12:54 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- DrVetmed je napisao/la:
- motor je vrh vrhova i sam već dulje vrijeme razmišljam o kupovini istog. Trenutno vozim Intrudera M800 i fali mi još malo snage i okretnog ali taj sam motor i kupio kao "početnički" pa je sad već vrijeme da se nabaci nešto ozbiljnije
zanima me samo kako je sa zračnim hlađenjem, odnosno kako podnosi ljeto i gužvancije po gradu?? nije da bih ga baš po gradu vozao ali kad sam na putu ponekad ne možeš zaobići grad i gužve i još pitanje za članove koji su ugradili supercharger-koliko se dobije na snagi i koliko je potrošnja-veća ili manja?? jedna mala ispravka,nije supercharger vec hypercharger, od motora do motora,govore da se dobije vise na okretnom momentu,na finalnoj brzini vrlo malo, samo ga je bitno pravilno instalirati,naravno da potrosnja ide malo gore! iako ga osobno nemam,razmisljao sam o njemu i dosta istrazivao, a kolege ovdje obiluju informacijama
imas ovdje dosta o tome,potrazi na search-u hvala na odgovoru, kakva su tvoja iskustva sa Drag Starom i zračnim hlađenjem?? da li se po ljeti osjeti da se pregrijava ili to nema veze?? dobrodošla su i druga iskustva | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 ned 11 pro 2011, 14:28 | |
| - DrVetmed je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
- DrVetmed je napisao/la:
zanima me samo kako je sa zračnim hlađenjem, odnosno kako podnosi ljeto i gužvancije po gradu?? nije da bih ga baš po gradu vozao ali kad sam na putu ponekad ne možeš zaobići grad i gužve i još pitanje za članove koji su ugradili supercharger-koliko se dobije na snagi i koliko je potrošnja-veća ili manja?? jedna mala ispravka,nije supercharger vec hypercharger, od motora do motora,govore da se dobije vise na okretnom momentu,na finalnoj brzini vrlo malo, samo ga je bitno pravilno instalirati,naravno da potrosnja ide malo gore! iako ga osobno nemam,razmisljao sam o njemu i dosta istrazivao, a kolege ovdje obiluju informacijama
imas ovdje dosta o tome,potrazi na search-u hvala na odgovoru, kakva su tvoja iskustva sa Drag Starom i zračnim hlađenjem?? da li se po ljeti osjeti da se pregrijava ili to nema veze?? dobrodošla su i druga iskustva nema na cemu, sto se tice zracnog hlađenja-nema tu vecih problema ali se moze desiti pregrijavanje ako ne pazis, u principu kao sto i znas on ne smije vise od par 2,3 minute raditi na mjestu,mislim nije preporucljivo, tako da ljeti moras izbjegavati zastoje,ako vidis da ce biti dulje zadrzavanje jednostavno ga ugasi, bar ja tako radim, negdje sam cuo,da kada se pregrije,motor se samo ugasi,a prethodno promijeni zvuk i to je kao upozorenje, ali opet ti kazem tako sam cuo,ja do toga nisam dosao, iz iskustva kolega prvi znak pregrijavanja ce ti biti promjena boje ili diskolorizacija prednjih grana auspuha, do toga ne smije doci,iako ne mora znaciti,nekada do toga dođe zbog losih ispusnih cijevi, ima razlicitih varijanti,ali u biti to je to, takodjer i prvo dnevno paljenje,ljeti bez coka,1.5 minuta i polako kreces,laganim obrtajima, 4-5 kilometara dok se postigne radna temperatura i podigne ulje, zimi uz dodatak coka koji spustas cim u 2 presaltas nije to nesto sto te treba plasiti ili odbiti od nekog modela motora,bar je to moje misljenje | |
| | | cuki1 man
Broj postova : 141 Godina imam : 48 Na forumu od : 25.07.2009
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 ned 11 pro 2011, 14:36 | |
| prekrasan | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Yamaha WildStar 1600 | |
| |
| | | | Yamaha WildStar 1600 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|