Poèetna stranicaPretra¾nikmalo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 610RegistracijaLogin

...malo èaèkanja po HD 883

Go down 
+17
Zlac
vjetar
Vladek
Felix
Bosqeto
trop
rocky 61
pinky
wragec33
Beatnik
Rocker-C
Oyeyeye
lukylipik
cro.chopper
maxart
jebiki
mrljo#2
21 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brèko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesub 21 svi 2011, 22:36

Tu nešto nije u redu sa kutom šilda ......hebiga toliki motori imaju to pomagalo i sve štima,ono da šild stvara otpor i usporava motor i do 10% u redu ali toliko to je ipak previše.Gledajuæi one fotke mislim da ga trebaš nakositi prema unutar još bar za 10 stupnjeva.Nemoj odustajati još , neko je na forumu opisao štelanje šilda
alat u bisage i par kilometara pa stani štelaj ,pa opet par kilometarapa stani i štelaj dok ne uhvatiš kut,hebiga nije lako biti entuzijast.Kada god posustaneš sjeti se da ti je meðu nogama ipak Harley,jeste da je sportster ali kako si krenuo napravit æeš ti od njega ubrzo Road Kinga.Puno sreæe Razz
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimened 22 svi 2011, 21:29

rocky 61 je napisao/la:
Tu nešto nije u redu sa kutom šilda ......hebiga toliki motori imaju to pomagalo i sve štima,ono da šild stvara otpor i usporava motor i do 10% u redu ali toliko to je ipak previše.Gledajuæi one fotke mislim da ga trebaš nakositi prema unutar još bar za 10 stupnjeva.Nemoj odustajati još , neko je na forumu opisao štelanje šilda
alat u bisage i par kilometara pa stani štelaj ,pa opet par kilometarapa stani i štelaj dok ne uhvatiš kut,hebiga nije lako biti entuzijast.Kada god posustaneš sjeti se da ti je meðu nogama ipak Harley,jeste da je sportster ali kako si krenuo napravit æeš ti od njega ubrzo Road Kinga.Puno sreæe Razz

...ma je danas sam tak i napravil, malo vožnja pa štelanje.... i na kraju sam se zaustavil kod nagiba od 20° ...
..e sad do nekih 80 km/h mogu vozit s otvorenim vizirom na džet kacigi s vrlo malo vitlanja zraka a nakon te brzine se stvar mijenja, poèinje lagana turbolencija, na 110 je veæ pomalo neugodan osjeæaj. ...
.iako se moja putna brzina vrti oko 80 km/h pritiska na prsa nema apsolutno nikakvog, svejedno bih bio zadovoljniji da se neka jaèa vrtloženja javljaju iznad 110 km/h..

...nemogu vjerovat da baš nitko od vas koji ste pogledali moju temu nema nikakva iskustva o ovom problemu da mi da neki savjet ili uputu
.a možda su moja oèekivanja u svezi shilda bila prevelika kao što rekoh u predhodnom postu. confused

...moje pitanje i dalje stoji, jesu li ove pojave kod navedenih brzina normalne ili i dalje nekaj ne štima?
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
tamigo
man
man
tamigo

Broj postova : 135
Godina imam : 64
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha VIRAGO 750 / 94g
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeuto 24 svi 2011, 16:44

Ja na viragu imam "mali" šild i isto imam neke turbulencije preko 8 banki. Oèito je to normalno, ali frend je na dragici 1100 imal šildèinu i vozal se je ko da je u auteku. Proèital sam na forumu, da je idealna visina šilda u visini obrva , a udaljenost od vrha šilda do tebe je kad ispružiš ruku i sa zapešæem dodiruješ vrh šilda. Nisam još to isprobal, ali možda radi. Probaj.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeuto 24 svi 2011, 19:49

mrljo#2 je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:

...ma je danas sam tak i napravil, malo vožnja pa štelanje.... i na kraju sam se zaustavil kod nagiba od 20° ...
..e sad do nekih 80 km/h mogu vozit s otvorenim vizirom na džet kacigi s vrlo malo vitlanja zraka a nakon te brzine se stvar mijenja, poèinje lagana turbolencija, na 110 je veæ pomalo neugodan osjeæaj. ...
.iako se moja putna brzina vrti oko 80 km/h pritiska na prsa nema apsolutno nikakvog, svejedno bih bio zadovoljniji da se neka jaèa vrtloženja javljaju iznad 110 km/h..

...nemogu vjerovat da baš nitko od vas koji ste pogledali moju temu nema nikakva iskustva o ovom problemu da mi da neki savjet ili uputu
.a možda su moja oèekivanja u svezi shilda bila prevelika kao što rekoh u predhodnom postu. confused

...moje pitanje i dalje stoji, jesu li ove pojave kod navedenih brzina normalne ili i dalje nekaj ne štima?

ja sam pobornik da su neki bili pametniji prije mene.
zato, nakon nešto pobacanih novaca u wanabe windshield, naruèih isprobanu tvornièku stvar, i niko koga znam da ima neki original ili aftermarket winshield nema nikakvih problema , njima shield olakšava , a ne otežava vožnju.
za razliku od domaèih radinosti di je malo ko zadovoljan.
kad malo bolje razmisliš mogao si kupiti i kiveja za puno manje novaca, ali ti si htio pravu stvar pa si kupio HDa, a sad se cmrljiš sa j***m komadom prozirne plastike
btw, i samo ime SPORTster ti kaže da je to motor koji naginje na sportskiju vožnju, te na njega ne ide baš taj plastièni zid kojeg si ti podigao ispred sebe

NHF samo moje 2 lipe
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

Broj postova : 301
Prebivalište : tu negde
Vozim : biciklo
Na forumu od : 05.07.2010

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeuto 24 svi 2011, 20:14

probaj pod nazivom ( aerodinamika ) ne znam ric koja je na hrvatskom . Zao mi je. Nije svejedno sta se stavlja na koji motor, mislim na oblik i velicinu i nagib .
[Vrh] Go down
http://trikes.serbianforum.info
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeuto 24 svi 2011, 20:29

Magna dobar

Ja sam imao svakakih " vindšildova " , uglavnom jeftinijih , oko 100 eura ,s kojima nisam mogao mirno voziti brže od 120 km na sat koliko je i proizvoðaè napisao .

Sad imam National cycle , od 290 eura , koji je miran na 160 jednako kao i na 60 km na sat .

Sad se Vilko i ja spremamo napraviti za njegov motor jer mu je originalni pukao , pa æemo vidjeti .
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeuto 24 svi 2011, 21:19

http://www.exa.com/pages/applications/auto_main.html

malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Aerody10

malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Bmw_mo10

malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Motorc10

sad zamislite jedan vetrobran koji je skoro uspravan ( kao zid postavljen ) bez ikakvih proracuna , za svakog vozaca bi trebao biti drugi ako je razlika u visini vozaca. Logika sama kaze.A posto se ima viska para onda vredi experimentisati ?!
Ima jedna pjesma koja ide ovako ( Pa posle kazu ciga lud , e eeee ) dobar
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeuto 24 svi 2011, 23:06

magna je napisao/la:

zato, nakon nešto pobacanih novaca u wanabe windshield, naruèih isprobanu tvornièku stvar, i niko koga znam da ima neki original ili aftermarket winshield nema nikakvih problema , njima shield olakšava , a ne otežava vožnju.
kad malo bolje razmisliš mogao si kupiti i kiveja za puno manje novaca, ali ti si htio pravu stvar pa si kupio HDa, a sad se cmrljiš sa j***m komadom prozirne plastike
btw, i samo ime SPORTster ti kaže da je to motor koji naginje na sportskiju vožnju, te na njega ne ide baš taj plastièni zid kojeg si ti podigao ispred sebe

NHF samo moje 2 lipe

...gle majstore, neznam dali si primjetio ali kaj god sam stavil za sad na motor to sam sâm i napravil, što ti dovoljno govori koji je moj naèin prerade motora najlakše je nekaj kupit i prikaèit na motor. Puno je teže pokušat nešto radit , experimentirat, uèit nešto novo, dolazit do nekih zakljuèa, izmislit toplu vodu iako je ona veæ izmišljena ali nakon svega možeš reæ "to sam ja napravio pa bilo to i loše! Ovo s kivijem æu preskoèit, a ovo da cmrljim s komadom prozirne plastike....a neznam kaj bi ti rekal No .
Da sam imal para kupio bih Heritage Softaila i opet bi po njemu cmrljil s koje kakvim rukotvorinama, a da se na Sportsteru mora vozit sportski odkud ti to,...ili se se Sportsteri ne preraðuju!?... zakaj onda opæe raspravljamo na forumu o preradama ak' se mora preraðivat u skladu s nekim imenom ili neznam èime...
..no svejedno fala na trudu za odgovor.

...a da hvala i svim drugima za odgovore, osobito Oyeyeye, tak nešto sam i sam pronašao na internetu, èekajuæ vaša iskustva.
.isto tak sam došal i do spoznaja da turbolencije koje se dogaðaju nakon odreðenih brzina dolaze odozdo preko nogu usljed pada tlaka iza šilda,
na cruzerima za eliminiranje te pojave služe deflektori niže na vilicama, što ste vjerojatno veæ znali.
..a isto tako sam na raznim stranjskim forumima pronašao kak su ljudi nezadovoljni èak i s nekim tvornièkim šildovima od par stotina $, tak da...
..ima tu još koje kakvih dosjetki no....

Fala svima dobar
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeuto 24 svi 2011, 23:16

Mislim da uu tvom postu ima dosta ironije , govoricu samo za sebe.
Nisam nista lose mislio samo sam hteo da usmerim temu na pravi kolosek sto se tice aerodinamike.
Ja cu se susresti sa tim problemom kada ozdravim jer sam sad jako bolestan i ne smijem da radim nista. I kad budem radio moj trike imacu taj problem aerodinamike .
Samo sam hteo reci da se nekih stvari treba drzati i da nije to samo postaviti na vozilo.
Ovim putem se izvinjavam ako sam nekoga uvridio , nije mi bila namera i mislim da cu ubuduce biti jedan dobar citalac foruma u koji dodjem svaki dan ( ako nisam u bolnici ) .
Pozdrav svima i uzivajte u svojim radovima. dobar kebab1 cuga dobrodosao
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 06:31

je napisao/la:
Mislim da uu tvom postu ima dosta ironije , govoricu samo za sebe.
Nisam nista lose mislio samo sam hteo da usmerim temu na pravi kolosek sto se tice aerodinamike.
Ja cu se susresti sa tim problemom kada ozdravim jer sam sad jako bolestan i ne smijem da radim nista. I kad budem radio moj trike imacu taj problem aerodinamike .
Samo sam hteo reci da se nekih stvari treba drzati i da nije to samo postaviti na vozilo.
Ovim putem se izvinjavam ako sam nekoga uvridio , nije mi bila namera i mislim da cu ubuduce biti jedan dobar citalac foruma u koji dodjem svaki dan ( ako nisam u bolnici ) .
Pozdrav svima i uzivajte u svojim radovima. dobar kebab1 cuga dobrodosao

...ne, ne Oyeyeye mislim da si krivo protumaèio moj post, prvi dio se odnosio na magnin odgovor, a drugi na tvoj koji si se potrudio da staviš i slike, stoga sam ti se i zahvalio.

..mislim da se jednu stvar razumijemo, vrlo sam svijestan toga da je aerodinamika nauka i da se za to ide u školu, kao i da se takve svari koje ja kemijam rade u zraènom tunelu a ne ovak na "suho"....no ipak ostaje onaj osjeæej zadovoljstva za svojih ruku djelo, (makar ono završilo i u smeæu), koji mi niko nemre uzet....

...da se nebi krivo protumaèio moj prethodni post, ja da nisam mislio primat kritike na ovom forumu ili na bilo kojem forumu nebi se niti logiro.
..jedino mi zasmeta kada te netko ide okarakterizirati, tipa
, gle vozi HD-a pun je love ko brod i sta sad nesto stedi to je potpuno, po meni los stav. Kaj bi se trbal u danasnje vrijeme ponasat ko pijani bogatas!? i služi forum da se iz razlièitih mišljenja doðe do nekog riješenja, pri tome neki doprinesu više, neki manje a neki ništa....

...zato kaj bi rekli amerièani "no hart feelings" dobar

Zadnja promjena: mrljo#2; sri 25 svi 2011, 07:41; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 07:39

Oprosti mi onda sto sam pogresno protumacio u svakom slucaju cenim kod ljudi sto zele ni iz cega da naprave nesto .I ja sam takav.To je ono - idem tezim putem.
dobar
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 08:25

mrljo#2 je napisao/la:
magna je napisao/la:

NHF samo moje 2 lipe

...gle majstore, neznam dali si primjetio ali kaj god sam stavil za sad na motor to sam sâm i napravil, što ti dovoljno govori koji je moj naèin prerade motora najlakše je nekaj kupit i prikaèit na motor. Puno je teže pokušat nešto radit , experimentirat, uèit nešto novo, dolazit do nekih zakljuèa, izmislit toplu vodu iako je ona veæ izmišljena ali nakon svega možeš reæ "to sam ja napravio pa bilo to i loše! Ovo s kivijem æu preskoèit, a ovo da cmrljim s komadom prozirne plastike....a neznam kaj bi ti rekal No .
Da sam imal para kupio bih Heritage Softaila i opet bi po njemu cmrljil s koje kakvim rukotvorinama, a da se na Sportsteru mora vozit sportski odkud ti to,...ili se se Sportsteri ne preraðuju!?... zakaj onda opæe raspravljamo na forumu o preradama ak' se mora preraðivat u skladu s nekim imenom ili neznam èime...
..no svejedno fala na trudu za odgovor.

slažem se s tobom da je najcjenjenije na motoru vidjeti vlastiti trud, ali...... filozofije su razlièite.
moj je stav da ako veæ ureðuješ motor to mora biti najbliže moguæe savršenom, koji put se i ja zadovoljim s neèim za prvu ruku , ali u finalu to mora biti riješeno na najbolji moguæi naèin.
kad netko nabaca na motor a da to i nije baš oku drago onda se taj može svati samo K@N. ali njeovi su motori tako i koncipirani.
i ja bih volio da znam lakirati i crtati i kromirati....., ali neznam, a pošto hoæu da motor bude lijepo i pituran i nacrtan i kromiran, ja sam morao igrati na joker zovi. naravno da to i košta neku paricu, ali mogao sam ja kupiti i v-stroma i prst u uho.
evo sad uzmi i karla na primjer, èovjek je takoðer puno toga na motoru sam napravio, ali to je i estetski i funkcionalno gotovo savršeno odraðeno
sad što se tièe sportstera, moje je mišljenje da taj motor nije baš dizajniran za vizir, a pogotovo tako veliki
ti si radio i prednji blatobran i to opravdava tvoju tezu da je slatko napraviti nešto sam zato jer je blatobran ispao jako dobro, ali ovaj vizir , brate.......stvarno cmrljiš.
svaka stvar ima svoju cijenu, ali za neke ipak treba imati mastercard
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 09:24

...ma je sve to stoji u potpunosti se slazem s vecinom toga....nisam niti rekao da je to zadnje konacno rijesenje, vec experiment, koji ako ne uspije leti u smece nece mi bit zao 130 kn(osim inox okvira, koji ce posluzit vec necem). Samo se nadam da ce u petak do mora ubit barem 100 buba prije mene!
..e sad sto se tice estetike opet smo kod ukusa tu bih stao...no moram ti rec moje subjektivno misljenje da shield izgleda kvalitetnije nego neki aftermarket proizvodi....ak' nis onda barem estetski....
cuga
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 10:14

....na intruderu sam ima GIVI vizir i nisam ima nikakvih problema pri bržoj vožnji, visina mora bit izmeðu nosa i usta da nesmeta vidokrugu...
...šta se tièe kuta tu ti nemogu pomoc, najbolje malo pomalo minjat kut dok ga nepogodiš...
...ili postoji još jedna opcija..........skini ga i uživaj u vitru...
...kad sam ga skinija bija mi je problem otpor vitra, ali nakon nekog vrimena ruke ojacaju i nema problema.....èisti užitak...
...meni osobno vizir na tvom motoru nestoji lipo pogotovo ovako glomazan, al to je stvar ukusa...
...sad je moj vizir u Nineka, probaj ga kontaktirat nek ti iznese svoja iskustva...
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 10:31

...a jebate jos cete me nagovorit da ga skinem...
. morat cu zbrojit za protiv, pa da vidim biti il' nebiti scratch
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 10:47

na izradi svaka èast, pomoæu tvog posta æu ja vjerojatno izraditi novi vizir. ovaj mi odgovara ali je izgreban, tako da mislim kupiti lexan i dati ga smotati po ovom što imam.
tvoj vizir je hvale vrijedna rukotvorina, ali oèigledno ne paše na tvoj mmotor, ni funkcionalno ni vizualno.
ako si u biogradu ovaj vikend vidimo se pa gu ga i uživo izblatiti glup nemoj me
dobar
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 11:55

...je, tak' sam si mislil da bu me se kebab1
.nego kad danas dodjem s posla ima jos jednu kombinaciju G6 na H7, zaba guta rodu, ak' nebu nis, onda ga skidam dolje...., jer kaj se tice pritiska na prsa i tak bu zena iza mene pa tu nebum imal problema...... a da se vozim po onoj ravnici iza Korenice i Dugopolja, 80km/h stvarno nema smisla
pozdrav do Biograda moramgibat
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 15:26

mrljo#2 je napisao/la:

...da se nebi krivo protumaèio moj prethodni post, ja da nisam mislio primat kritike na ovom forumu ili na bilo kojem forumu nebi se niti logiro.
..jedino mi zasmeta kada te netko ide okarakterizirati, tipa
, gle vozi HD-a pun je love ko brod i sta sad nesto stedi to je potpuno, po meni los stav. Kaj bi se trbal u danasnje vrijeme ponasat ko pijani bogatas!? i služi forum da se iz razlièitih mišljenja doðe do nekog riješenja, pri tome neki doprinesu više, neki manje a neki ništa....

...zato kaj bi rekli amerièani "no hard feelings" dobar

Sjajno! dobar
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 15:29

mrljo#2 je napisao/la:
...a jebate jos cete me nagovorit da ga skinem...
. morat cu zbrojit za protiv, pa da vidim biti il' nebiti scratch

Skini ga i uživaj u vjetru! Wink
biker2
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brèko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 17:48

Hmmm.....Neæu komentirati niti jedan post ali ne mogu a da ti ne kažem jedno nikad ne odustani. To je tvoj motor , bio on kiwi ili indian , sve što na njemu napraviš to je tvoja osobnost i daje sliku tebe kao osobe.Taj šild je pravo malo remek dijelo kuène radionice i ubijeðen sam da se vezano za turbulenciju radi samo o sitnicama koje kada odstraniš mora sve da štima.Evo par prijedloga iako se i sam razumijem u aerodinamiku ko' Mara u kriv ku...
1. Probaj da ga smanjiš po širini 2-3 cm.
2.Probaj da ga još malo saviješ po širini da bude još zaobljeniji.

Tek kada potrošiš sve opcije onda ga baci u smeæe i reci ' hebiga ne ide mi to '.... dobar
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 21:47

rocky 61 je napisao/la:
Hmmm.....
1. Probaj da ga smanjiš po širini 2-3 cm.
2.Probaj da ga još malo saviješ po širini da bude još zaobljeniji.

Tek kada potrošiš sve opcije onda ga baci u smeæe i reci ' hebiga ne ide mi to '.... dobar

...ovak stvari stoje, šild sam privrmeno skinul zbog puta u Biograd da nebi kao što rekoh morao vozit 80 km/h.
..projekt se nastavlja dok ne iscrpim sve moguænosti. Samim poveæanjem luka bi dobio i par centimetara uži šild, no prvo kaj æu probat podkratit ga odozdo, jer gore mi je toèno po PS-u.
...pronašao sam jedno zanimljivo obašnjenje mog problema ali video nije na youtube pa æu stavit link, pa kog zanima može pogledati... http://www.jacksflaps.com/video.html
..'aj da nisam jedini s problemom pljuga sam je amerièan Jack svoj riješil...jes da je voodo rješenje ali ak' ne laže video, funkcionira
bolestan2
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimesri 25 svi 2011, 22:23

...a gle ova kru'te j..a isti moj sam kaj moj nije dolje zakrivljen možda je tu kvaka scratch study

[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeèet 26 svi 2011, 11:04

Evo jos jedan savet da ti dam .
Nadji original vjetrobran , posudi ga i uzmi onaj tanak nejlon sto se hrana pokriva sa njim ili sto obmotavaju namirnice na palete , razumes me koji je to najlon. sa tim najlonom oblozi vjetrobran i zamuti gips i napravi kalup od gipsa i onda stavi u taj kalup pleksiglas ili sta vec zelis , normalno zagrevaj ga tom prilikom i veruj mi da ce ti biti dobar .
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeèet 26 svi 2011, 12:16

Oyeyeye je napisao/la:
Evo jos jedan savet da ti dam .
Nadji original vjetrobran , posudi ga i uzmi onaj tanak nejlon sto se hrana pokriva sa njim ili sto obmotavaju namirnice na palete , razumes me koji je to najlon. sa tim najlonom oblozi vjetrobran i zamuti gips i napravi kalup od gipsa i onda stavi u taj kalup pleksiglas ili sta vec zelis , normalno zagrevaj ga tom prilikom i veruj mi da ce ti biti dobar .

..da to ti je tzv. strech folija princip uzimanja otiska mi j poznat, jer sam vec na taj nacin radio kalupe za Tiffany lampe.
..dobra ideja, samo....neznam da cu samo tak pronaci shield za otisak
dobar
[Vrh] Go down
Oyeyeye
man
man
Oyeyeye

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitimeèet 26 svi 2011, 12:23

dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: ...malo èaèkanja po HD 883   malo �a�kanja po 883 - ...malo èaèkanja po HD 883 - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

...malo èaèkanja po HD 883
[Vrh] 
Stranica 3 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Eto malo ja sad :)
» a sad malo ja..