|
|
| Yamaha zimska servisna akcija | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Yamaha zimska servisna akcija pon 15 stu 2010, 22:17 | |
| TM Zagreb d.o.o. u suradnji sa Yamaha Motor Europe u razdoblju od 01. studenog 2010. do 31. siječnja 2011. u velikoj promotivnoj zimskoj servisnoj akciji nagrađuje vjernost svojih kupaca. Pozivamo sve vlasnike Yamaha motocikala i skutera da unutar navedenog vremenskog razdoblja obave zimski servis (godišnji ili redovni) u ovlaštenim Yamaha servisima, te se na taj način uključe u veliku nagradnu igru.
Glavna nagrada je spektakularan i adrenalinom nabijeni safari motornim sanjkama u Skandinaviji !!
Pravila su jednostavna; dovezite svog ljubimca u servis i birajte između Yamaha mjerača tlaka zraka u gumama i promotivnog kupona koji Vas može odvesti na safari. Na Vama je samo da pratite uputstva na poleđini kupona, odnosno:
- Posjetite internet stranicu koja će biti navedena na stražnjoj strani kupona
- Na internet stranici unesite svoje osobne podatke i jedinstveni osobni kod sa kupona
- Ukoliko ćete baš Vi biti sretan dobitnik/dobitnica, biti ćete o tome obaviješteni najkasnije do 16. veljače 2011.
Yamaha Vam garantira nezaboravnu avanturu u snježnoj Skandinaviji ! Svim sudionicima želimo puno sreće.
| |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Yamaha zimska servisna akcija uto 16 stu 2010, 18:38 | |
| ....svaka čast Yamahi na trudu, ali i nije mi neka akcija.... | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Yamaha zimska servisna akcija uto 16 stu 2010, 18:55 | |
| ... e kad bi barem na akciji imali diferencijal i kardan za Šokicu !? | |
| | | Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: Yamaha zimska servisna akcija uto 16 stu 2010, 22:59 | |
| | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Yamaha zimska servisna akcija sri 17 stu 2010, 14:17 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ... e kad bi barem na akciji imali diferencijal i kardan za Šokicu !?
...pa zar to nije riješeno | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Yamaha zimska servisna akcija | |
| |
| | | | Yamaha zimska servisna akcija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|