| DUPE vs OKO | |
|
+13Oyeyeye Ragga GIBO56 Zmija medo pinky ica asy bec magna Beatnik dragger lukylipik 17 posters |
|
Kod prinaka prvenstveno gledam : | Da mi bude što udobnije i praktičnije | | 22% | [ 14 ] | Da mi bude vizualno lijepo | | 22% | [ 14 ] | Tražim kompromis | | 44% | [ 28 ] | Baš me briga, meni je OK | | 11% | [ 7 ] |
| Ukupno glasova : 63 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 09:56 | |
| |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 10:09 | |
| ... pa iz ovih slika i ne izgleda loše, uživo bi bilo bolje procijeniti gabaritnost sjedala u odnosu na "mršavost" motora, ali ako je tebi OK i udobnije, onda rasprave završavaju... | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 11:26 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ... pa iz ovih slika i ne izgleda loše,
uživo bi bilo bolje procijeniti gabaritnost sjedala u odnosu na "mršavost" motora, . ....da, u tome i jest kvaka, motor je dug i uzak, ovaj sic mu izlazi van gabarita... Osobno nebi se dvoumio, udobnost je ipak no.1. | |
|
| |
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 13:42 | |
| Kad sam tek kupio motor gledao sam vise da mi pase izgled, ali s vremenom sam promijenio misljenje, sad gledam da bude neki kompromis ali da prevladava udobnost | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 13:54 | |
| sic je po meni dobar za razliku od kvalitete slike | |
|
| |
bec man
Broj postova : 65 Godina imam : 55 Prebivalište : Osijek Vozim : venox 250..suzuki bandit N 600 Na forumu od : 21.08.2010
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 14:34 | |
| pa i ne izgleda tako loše...bisage su čak logičan slijed sica ...samo ih ne treba skidati jer će onda biti nešto čudno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 15:15 | |
| |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 15:54 | |
| | |
|
| |
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pon 01 stu 2010, 17:56 | |
| - asy je napisao/la:
- Dobro je.
...malo neobicno, al nije loše... | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DUPE vs OKO uto 02 stu 2010, 08:20 | |
| - pinky je napisao/la:
Mislim da bi još dobro došao manji pak treger koji bi išao od kraja sjedišta prema stopki, prateći blatobran i to povijen prema gore. Gepek treger ili kak se već naziva, je sljedeći u planu, a blatobran ne mislim dirati jer težim ka mogućnosti vračanja u originalno stanje.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DUPE vs OKO sri 24 stu 2010, 16:19 | |
| |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: DUPE vs OKO sri 24 stu 2010, 16:30 | |
| a ne znam ,vidi se da nije njegov sic,ali ako je guzi dobro,onda super | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: DUPE vs OKO sri 24 stu 2010, 19:55 | |
| ja volim original stanje...nisam od preinaka na svom motoru | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DUPE vs OKO sri 24 stu 2010, 20:28 | |
| - GIBO56 je napisao/la:
kad se on(ona) ne buni onda je dobro ...isto... malo mu je čudno ahaha, prvo si mislim TKO kad se ne buni... Guzica?, pa opet dalje kome je čudno.. A onda na slici skužim da misliš na tukicu :-) |
|
| |
Ragga man
Broj postova : 42 Godina imam : 59 Prebivalište : Cavtat Vozim : WildStar 1600 Na forumu od : 21.11.2010
| Naslov: Re: DUPE vs OKO sri 24 stu 2010, 20:30 | |
| ...meni je sasvim ok, a taj sic je više nego udoban... | |
|
| |
Oyeyeye man
Broj postova : 301 Godina imam : 64 Prebivalište : tu negde Vozim : biciklo Na forumu od : 05.07.2010
| Naslov: Re: DUPE vs OKO sri 24 stu 2010, 22:01 | |
| po meni i da je moj motor , ne uzimaj za lose , prevelik je sic na osnovu motora. sorry | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: DUPE vs OKO sri 24 stu 2010, 22:53 | |
| jedini ti je Oyeyeyeyeyey (ili koliko vec puta treba jaukati) rekao bolnu istinu! Svi ostali ti kazu da ako je tebi dobro..... dakle....
Meni to ne izgleda bas super i ja to ne bih stavio na svoj motor. Ovo je rijetka prilika da ja nekom govorim protiv njegovog ukusa, ali sada me pere... ajme meni nije mi dobroooo, ajme meni.....
Kolike ti to ture radis da ti treba udoban sic??? Meni nakon 700-800 km u jednom danu guzica otpada, pa mi ne pada na pamet staviti nesto sto ... jelda. U odgovorima sam ti stavio "kompromis", tako da ipak izgled mora biti zadrzan u normalnim okvirima. Mozda sam u krivu, mozda to uzivo izgleda buuuuno bolje
my2c NHF | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DUPE vs OKO čet 25 stu 2010, 00:08 | |
| Dokazano je da čim kreneš nešto prerađivat po motoru ili bolje ide, ili više troši. Tako da je moj odgovor ....za izgled.. Ja imam tvrdo sjedalo i ništa nalik clasicima, ali dok vozim želim povratnu informaciju o zbivanjima na cesti..od amortizer ,pa tako i do sica. 150- 200 km se pređe bez stajanja i pred kraj počme se sve oduzimati..tako da po mom mišljenju nije potrebno praviti zračne jastuke .. Nekakva sredina bi bila ok.. Edit: E da .....i da idem na Iron-but-sado-mazo-event..ponjeo bi si 20 blokada ..pukneš si u kičmu i miran si 3 sata... heh |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DUPE vs OKO čet 25 stu 2010, 09:11 | |
| Problem kod coppera ili bilo koje vrste motora (ili prerada) je u produženim nožnim osloncima. Tu jediš uspravnog položaja tijela i praktički nemaš drugi oslonac, niti na noge niti na ruke, doslovce sva težina je na dupetu i nema baš prostora za manevre tijelom. E sad, kad u takav položaj smjestiš masu od svojih 110kg na uski i tvrdi sic.... uh uh
Ovo sad je, kao što već rekoh, prijestolje... |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: DUPE vs OKO čet 25 stu 2010, 12:13 | |
| - .koshchall. je napisao/la:
- Problem kod coppera ili bilo koje vrste motora (ili prerada) je u produženim nožnim osloncima.
Tu jediš uspravnog položaja tijela i praktički nemaš drugi oslonac, niti na noge niti na ruke, doslovce sva težina je na dupetu i nema baš prostora za manevre tijelom. E sad, kad u takav položaj smjestiš masu od svojih 110kg na uski i tvrdi sic.... uh uh
Ovo sad je, kao što već rekoh, prijestolje... to je istina. Bezbroj puta sam se ustao tijekom voznje (bez namjere da prosetam malo... ) i to je veeeelikoooo olaksanje i za noge, kraljeznicu, vrat, a i .... Ukoliko ti je udobnost na prvom mjestu, onda neka te izgled ne brine. Uostalom, ovo i nije tako nakaradno da nema prolaz... Sve 5! | |
|
| |
nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: DUPE vs OKO čet 01 pro 2011, 19:25 | |
| - .koshchall. je napisao/la:
- Evo da se javim kako je ovo završilo.
Izrezani dosjedi i navaren poprečni nosač
plastično podnožje sica je montirano i rupe su popunjene plastlinom kao priprema za poliestersku smolu. Plastika nije brušena.
Sve je sijelo na mjesto: čvrsto, robusno i nadasve UDOBNO
nije mi jasno zasto si sjekao sa strane pa onda ponovo ljepio stare djelove?? hteo si da izgubis koji cm u sirini ili sta?? isto ne vidim jel se novi sic drzi na ona 2 strafa sa strane na kojih se drzi originalni sic ili se novi sic samo oslanja na trokut koji formira rama motora i ona poprecna lenta (flah) koji si zavario ajde pojasni molim te ... vidim kako si to napravio ali ne vidim ZASTO? pitam jer sam i ja u potrazi za sic od dragsterke 1100 samo sto cu se ja voziti u duetu sa curom | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: DUPE vs OKO pet 02 pro 2011, 15:03 | |
| otprilike se slazem sa Klesoom i Ziggyem evo osobno pomalo preradjujem motor i prvo sto sam urdio je tanki sic iz 2 razloga,jer sam takvim sicem dobio naslonjac,a neko je pricao kako je polozaj na nasim motorima uspravan, pa dobro dodje malo se nasloniti drugo,vizuelno se extra uklapa u koncepciju motora kakav ja zelim sto se tice ankete odabirem kompromis,vizualitet i udobnost,cak na vagi malko vise vizualitet-bar dok sam mlad | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: DUPE vs OKO | |
| |
|
| |
| DUPE vs OKO | |
|