Početna stranicaPretraľnikKamo s registracijom?? - Page 2 610RegistracijaLogin

Kamo s registracijom??

Go down 
+17
mavo
pinky
krampus13
custom rider
Acyd
magna
rocky 61
webrider
™LICA_SHADOW
zgrdic
nyll
Vladek
Safet(y)
medo
emirharley
asy
mrljo#2
21 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
krampus13
cro chopper forum
cro chopper forum
krampus13

Broj postova : 645
Godina imam : 59
Prebivalište : zagreb
Vozim : EN 500 vulcan
Na forumu od : 31.05.2010

Kamo s registracijom?? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimepet 14 sij 2011, 00:36

mavo je napisao/la:
3 mi izgleda uredu dok su bisage na njemu a bez njih previše strši, tako da moj glas prijedlogu br. 2 ali bi je probao pomaknuti prema nazad da ne moram sve podizati.

dobar slažem se s tobom
[Vrh] Go down
Suhi
cro chopper forum
cro chopper forum
Suhi

Broj postova : 1052
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb, Dubrava
Vozim : between two bikes
Na forumu od : 04.12.2007

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimepet 14 sij 2011, 09:48

Najopakiji chopperi imaju tablicu sa strane Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimepet 14 sij 2011, 10:41

glasam za klasiku
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimepet 14 sij 2011, 17:59

klasika dobar
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimepet 14 sij 2011, 20:54

....e da moram priznat da sam se malo uljenio glede slikanja, no tzv problem sam riješio. Hvala na savjetima!dobar
..kako sam sve kaj delam oko motora prebacio na temu "Moja prerada" "...malo čačkanja po HD883", tak se i slikice ovog nalaze na https://cro-chopper.forumcroatian.com/t9623p30-malo-eaekanja-po-hd-883#261126
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimesub 15 sij 2011, 01:58

ovo bi trbalo malo bolje razraditi....

Vozis li suvozacicu??? Ili se s deckom spremas put Splita? lol!

Dakle ovako: meni se uopce ne svidja paktreger! Kada ga bacis, pozicija 2 ce biti super.
Ukoliko ostaje paktreger, pozicija 4, pa cak i 3 su savim OK. E sad idemo dalje. Bisage treba stisnuti uz motor, a ne da su k'o krila od poljoprivrednog aviona. Torbetina na paktregeru NIKADA ne bi nasla mjesto na mom motoru!!! Uopce ne kuzim kako postavljas pitanje prevelike rege, a nakeljio si tu torbetinu ....

NHF, my2c

Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimesub 15 sij 2011, 07:51

klesoo je napisao/la:

Dakle ovako: meni se uopce ne svidja paktreger! Kada ga bacis, pozicija 2 ce biti super.
Ukoliko ostaje paktreger, pozicija 4, pa cak i 3 su savim OK. E sad idemo dalje. Bisage treba stisnuti uz motor, a ne da su k'o krila od poljoprivrednog aviona. Torbetina na paktregeru NIKADA ne bi nasla mjesto na mom motoru!!! Uopce ne kuzim kako postavljas pitanje prevelike rege, a nakeljio si tu torbetinu ....

NHF, my2c

Wink

...ko što rekoh rješeno, a kaj se tiče tvog mišljenja, poštujem svačije mišljenje....
..bisage na slici sam stavio onak' ovlaš, a i njih i putnu torbu sam dobio kad sam kupio motor i bit će na njemu samo kod kakvog izleta do mora. Položaj bisaga je određen originalnim nosačima i tu još nisam mjenjao ništa...
...a glede 'nakeljene' torbetine nemam komentar....di bi trebal nosit možebitno kakvu prtljagu kad idem s ženom ????....
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitimesub 15 sij 2011, 15:14

mrljo#2 je napisao/la:
klesoo je napisao/la:

NHF, my2c

Wink

...ko što rekoh rješeno, a kaj se tiče tvog mišljenja, poštujem svačije mišljenje....
..bisage na slici sam stavio onak' ovlaš, a i njih i putnu torbu sam dobio kad sam kupio motor i bit će na njemu samo kod kakvog izleta do mora. Položaj bisaga je određen originalnim nosačima i tu još nisam mjenjao ništa...
...a glede 'nakeljene' torbetine nemam komentar....di bi trebal nosit možebitno kakvu prtljagu kad idem s ženom ????....

zato sam i pitao jel se vozis u dublu ili ...
Prostor za prtljagu je potreba, ali ja si dopustam slobodu da mi se nesto ne svidja.
U moru kojekakvih torbi, kofera, bisaga i sl. izabrao sam jefinu i dovoljno prostranu opciju. Ne znam sto ce mi, ali eto... Kantice cu pokusati uljepsati po osobnom ukusu, a na motoru ce biti eventualno 10-ak dana u godini...
Tako je i s tvojom torbom, ali je ruzna!
Very Happy
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kamo s registracijom??   Kamo s registracijom?? - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Kamo s registracijom??
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-