|
|
| Kamo s registracijom?? | |
|
+17mavo pinky krampus13 custom rider Acyd magna rocky 61 webrider ™LICA_SHADOW zgrdic nyll Vladek Safet(y) medo emirharley asy mrljo#2 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? pet 14 sij 2011, 00:36 | |
| - mavo je napisao/la:
- 3 mi izgleda uredu dok su bisage na njemu a bez njih previše strši, tako da moj glas prijedlogu br. 2 ali bi je probao pomaknuti prema nazad da ne moram sve podizati.
slažem se s tobom | |
| | | Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? pet 14 sij 2011, 09:48 | |
| | |
| | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? pet 14 sij 2011, 10:41 | |
| | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? pet 14 sij 2011, 17:59 | |
| klasika | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? pet 14 sij 2011, 20:54 | |
| | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? sub 15 sij 2011, 01:58 | |
| ovo bi trbalo malo bolje razraditi.... Vozis li suvozacicu??? Ili se s deckom spremas put Splita? Dakle ovako: meni se uopce ne svidja paktreger! Kada ga bacis, pozicija 2 ce biti super. Ukoliko ostaje paktreger, pozicija 4, pa cak i 3 su savim OK. E sad idemo dalje. Bisage treba stisnuti uz motor, a ne da su k'o krila od poljoprivrednog aviona. Torbetina na paktregeru NIKADA ne bi nasla mjesto na mom motoru!!! Uopce ne kuzim kako postavljas pitanje prevelike rege, a nakeljio si tu torbetinu .... NHF, my2c | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? sub 15 sij 2011, 07:51 | |
| - klesoo je napisao/la:
- ovo bi trbalo malo bolje razraditi....
Vozis li suvozacicu??? Ili se s deckom spremas put Splita?
Dakle ovako: meni se uopce ne svidja paktreger! Kada ga bacis, pozicija 2 ce biti super. Ukoliko ostaje paktreger, pozicija 4, pa cak i 3 su savim OK. E sad idemo dalje. Bisage treba stisnuti uz motor, a ne da su k'o krila od poljoprivrednog aviona. Torbetina na paktregeru NIKADA ne bi nasla mjesto na mom motoru!!! Uopce ne kuzim kako postavljas pitanje prevelike rege, a nakeljio si tu torbetinu ....
NHF, my2c
...ko što rekoh rješeno, a kaj se tiče tvog mišljenja, poštujem svačije mišljenje.... ..bisage na slici sam stavio onak' ovlaš, a i njih i putnu torbu sam dobio kad sam kupio motor i bit će na njemu samo kod kakvog izleta do mora. Položaj bisaga je određen originalnim nosačima i tu još nisam mjenjao ništa... ...a glede 'nakeljene' torbetine nemam komentar....di bi trebal nosit možebitno kakvu prtljagu kad idem s ženom ????.... | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? sub 15 sij 2011, 15:14 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- ovo bi trbalo malo bolje razraditi....
Vozis li suvozacicu??? Ili se s deckom spremas put Splita?
Dakle ovako: meni se uopce ne svidja paktreger! Kada ga bacis, pozicija 2 ce biti super. Ukoliko ostaje paktreger, pozicija 4, pa cak i 3 su savim OK. E sad idemo dalje. Bisage treba stisnuti uz motor, a ne da su k'o krila od poljoprivrednog aviona. Torbetina na paktregeru NIKADA ne bi nasla mjesto na mom motoru!!! Uopce ne kuzim kako postavljas pitanje prevelike rege, a nakeljio si tu torbetinu ....
NHF, my2c
...ko što rekoh rješeno, a kaj se tiče tvog mišljenja, poštujem svačije mišljenje.... ..bisage na slici sam stavio onak' ovlaš, a i njih i putnu torbu sam dobio kad sam kupio motor i bit će na njemu samo kod kakvog izleta do mora. Položaj bisaga je određen originalnim nosačima i tu još nisam mjenjao ništa... ...a glede 'nakeljene' torbetine nemam komentar....di bi trebal nosit možebitno kakvu prtljagu kad idem s ženom ????.... zato sam i pitao jel se vozis u dublu ili ... Prostor za prtljagu je potreba, ali ja si dopustam slobodu da mi se nesto ne svidja. U moru kojekakvih torbi, kofera, bisaga i sl. izabrao sam jefinu i dovoljno prostranu opciju. Ne znam sto ce mi, ali eto... Kantice cu pokusati uljepsati po osobnom ukusu, a na motoru ce biti eventualno 10-ak dana u godini... Tako je i s tvojom torbom, ali je ruzna! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kamo s registracijom?? | |
| |
| | | | Kamo s registracijom?? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|