|
|
| vojska drumom, baba sumom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: vojska drumom, baba sumom čet 07 lis 2010, 22:34 | |
| iako vas nece jako interesirati, ali evo vam par... kad vec nema bolje. Opicili kaldrmama po Kapeli i Gorskom Kotaru, (spavali u sklonistu u nekoj finoj lovackoj kuci) pa nastavili do Kolovrata i Kobarida. Tamo je muzej na otvorenom i zatvorenom ... WWI, opaki poraz talijana... krasno i impresivno. Naravno da se do spomenute pozicije moze stici i chopperima, asfaltom. Natrag nas prao opaki pljusak, ali nismo promocili. Laganini, po mrkloj noci i pljusku preko Vrsica, 50 serpenina i cesta puna lisca, pa sporednim cesticama doma. Oko 800km prekrasne prirode. Ostalo vas nije briga, upalite motore i s nama u djir!!! :P http://picasaweb.google.com/klesoo500/GorskiKotarISLO2010?authkey=Gv1sRgCOOq1dKa0qTUmQE# | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| | | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: vojska drumom, baba sumom čet 07 lis 2010, 22:50 | |
| | |
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: vojska drumom, baba sumom čet 07 lis 2010, 23:19 | |
| Prije 2-3 godinem zena i ja prolazimo pored orahovackog jezera i kaze ona da nikad nije bila na Ruzica Gradu. I ne budi mi teko nego... A nisu mi strani niti strnjaci, livade i kukuruzista. | |
| | | klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: vojska drumom, baba sumom čet 07 lis 2010, 23:22 | |
| | |
| Naslov: Re: vojska drumom, baba sumom čet 07 lis 2010, 23:26 | |
| | |
| | | nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: vojska drumom, baba sumom pet 08 lis 2010, 09:52 | |
| iako vas nece jako interesirati..meni je ovo jako zanimljivo, na više razina..i šteta što nema takvih više. putopisi su mi najbolja stvar na forumu, a ljudi izgleda misle da ovi jednodnevni nisu vrijedni objave.. ma i oni po km puno kraći od tvog su mi zanimljivi,.. uvijek vidim i čujem nešto novo, čak i sa mjesta na kojima sam bio. a ovo, dolina soče, i put kako ste došli do i od .. veri intresting. šteta za povratak da nisi mogo slikat. Naravno da se do spomenute pozicije moze stici i chopperima, asfaltom. buuuu provokator! pratim tvoj makadam, a i pokriven liščem.... i dižem za nakon kiše. Natrag nas prao opaki pljusak, ali nismo promocili. Laganini, po mrkloj noci i pljusku preko Vrsica, 50 serpenina i cesta puna lisca, pa sporednim cesticama doma.
Oko 800km prekrasne prirode. 800 km u danu po tim uvjetima.. a fakat ste normalni? to mi se jedino ne svidja, forsiranje. Ostalo vas nije briga, upalite motore i s nama u djir!!! :P isss, ma zvao bi te ja, al nemoš ti pratit tempo ljutih kimeskih 125ica :P jk.. svaka čast, lijep izlet. želim ti još puno takvih, a ti nam opiši i slikaj svaki | |
| | | klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: vojska drumom, baba sumom pet 08 lis 2010, 10:22 | |
| - nyll je napisao/la:
800 km u danu po tim uvjetima.. a fakat ste normalni? to mi se jedino ne svidja, forsiranje.
DVA dana. Pise da smo nocili u nekoj lovackoj kuci, planinarskom domu ili necem slicnom. Ima sobica koja je otkljucana i cista i uredna, a moze ju koristiti svaki putnik-namjernik.... Po planinarskom obicaju, obvezno je iza sebe ostaviti cisto i uredno, drva nacijepati i sve potroseno namiriti.... tako da onaj tko dolazi iza tebe, dolazi u cisto i uredno...... sto se vaseg makadamarenja tice - svaka cast, to cijenim! Samo polako i po svakoj cesti se moze.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: vojska drumom, baba sumom | |
| |
| | | | vojska drumom, baba sumom | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|