Početna stranicaPretraľnikDoživjeti 3000km 610RegistracijaLogin

Doživjeti 3000km

Go down 
+13
Vladek
Slavonka
LUKAČ li-st
calc69
drabotic
swileni
zed12
Deckardcain
medo
ica
lukylipik
rocky 61
mavo
17 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimepet 01 lis 2010, 21:50

Pozdrav svima.
I am Back:)

Ev da se odmah bacim na planove.
E vak;
Ideja je normalno put ..no ne još oko svijeta.
Trenbutno odredište je grčka, Athena.
Ovisno di je ko.
Nađemo se doli kod mene u Hercegovini ..Grabovica.. Buško jezero.
I krenemo do athene, Hercegovina->Crna Gora>Albanija>Grčka. I finalno je doć na jedan otok. No to po izboru. Kak se dog.
Od zagreba do grčke ima nekih soma i pol kilometara
Put bi trajao kako ko mkože al onak ležerno bi bilo oko 7 dana..nit brzo nit polako..nak laganini.
Generalni plan početka puta bi bia početak 7 mjeseca.
No sve se da dog.

E sad me zanima, dali ima još itko zainteresiran za takvu vrstu puta.

?
[Vrh] Go down
mavo
cro chopper forum
cro chopper forum
mavo

Broj postova : 1573
Godina imam : 50
Prebivalište : Sisak
Vozim : bmw
Na forumu od : 16.02.2009

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimepet 01 lis 2010, 23:16

Malo si smanjio ribu? lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimepet 01 lis 2010, 23:21

mavo je napisao/la:
Malo si smanjio ribu? lol!

Smile

Ne, nisan. Smile Kak san reka tako će i bit'.
Recimo da je ovo test.
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 06:35

Vidi... vidi kak smo skromni,a sa čime misliš do Grčke.
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 08:32

Johnny G je napisao/la:

Put bi trajao kako ko mkože al onak ležerno bi bilo oko 7 dana..nit brzo nit polako..nak laganini.

... niti jedan put sa skupinom motorista se ne planira na ovakav neozbiljan način, pa niti do Dugog Sela!!!
... i onda ćeš opet pizditi što dobijaš razne odgovore i savjete, a sam nemaš iskustva niti za osmisliti pitanje,
a kamoli putovati

... ajde za početak barem negdje dođi autobusom pa da te upoznamo i onda će biti lakše sa savjetima kojih ti očito treba

... ukoliko nisi "duplikat" na forumu!?
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 12:13

...za početak nabi bilo ludo kupit motor s kojim planiraš takav put, zatim se doooobro upoznat s motorom što bi značilo da putovanje odgodiš za barem tri godine dok nestekneš nekakvo iskustvo na lokalnim cestama..
...nakon toga počneš sa planiranjem rute i po internetu potražiš smještaj i kontaktiraš ljude da osiguraš smještaj...
...eto to bi po meni bije nekakav minimum organizacije za takvo putovanje...
...sretno...
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

Broj postova : 2710
Godina imam : 56
Prebivalište : selo kraj vestgejta
Vozim : yamaha 650 classic
Na forumu od : 01.01.2008

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 13:33

dakle plan je ovakav idemo nas nekoliko po..bat 100 žena,30 plavuša .30 crnki.30 brineta i 10 kakvi bude, kreće se ujutro u proljeće, prema njima ide nas nekoliko,putem čemo pit,i svašta,idemo s motorima ko kolko može,ko ne može busom ili stopom,plan je ozbiljan, prijave i kurtoni kod đonija koji će biti vođa puta jer zna put

iovo nije off nego ozbiljan post u skladu s temom
[Vrh] Go down
http://www.radio-zapresic.hr/
Deckardcain
man
man
Deckardcain

Broj postova : 192
Prebivalište : Split
Vozim : Eliminator 250, Kawasaki ER5
Na forumu od : 18.09.2009

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 13:41

Ovi će opet s ovom temom nabit 5000 odgovora.... tongue
pa se onda posli čudimo sami sebi kakvi smo došli .... Bohmann
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 17:39

ok.
Prije koji misec kad san banuo ovamo,
te nakopn što sam vidio kojekakve reakcije bia mi je gušt potpaljivat vatru i spuštat kajle il kak se to već zove, ..no .. nema smisla, i samo trošimo riči bezveze.
No nebum sad se opće osvrtao na takve reakcije.
Nema veze.

No sad slijedi par riječi ..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 17:40

rocky 61 je napisao/la:
Vidi... vidi kak smo skromni,a sa čime misliš do Grčke.

Još uvik sam napaljen na raptora tak da on dolazi u obzir.
No prihvaćam sve prijedloge, sličice, info itd.
Svaki priedlog je dobro doša, jer namjera je sad za koji par dana kupit motorček.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 17:48

lukylipik je napisao/la:
Johnny G je napisao/la:

... niti jedan put sa skupinom motorista se ne planira na ovakav neozbiljan način, pa niti do Dugog Sela!!!
... i onda ćeš opet pizditi što dobijaš razne odgovore i savjete, a sam nemaš iskustva niti za osmisliti pitanje,
a kamoli putovati

... ajde za početak barem negdje dođi autobusom pa da te upoznamo i onda će biti lakše sa savjetima kojih ti očito treba

... ukoliko nisi "duplikat" na forumu!?

Najprije najžešćem ovdje;
Pozdrav lukypilik

Opet si krenuo s negativnim kontekstom kao i dosad.
No ok.

1. Neozbiljan način ..je što? (retoričko pitanje)
Stvar je ozbiljna. Ipak u detalje se kompletno ulazi nakon što se jave tzv. dobrovoljci i tko je voljan. E onda se sve da dogovoriti i izvesti tako da svakom odgovara.
A i pitanje je općenito konkretno. Obrazloženje je u rečenici prije ove. Za putovat se ne brini. ja se brinem o tome. A tih 3000km je test da se čovik nauči di šta kako ovo ono reakcije prilike i nepogode kak motorin reagira potrebe istog funkcionisanje itd.

2. da dojdem negdje autobusom itd.
Ok. Nema problema. Dojdem autom. Mislimd a je sljedeći tjedan neki neradni dan. No sumnjam za tad.
No možemo se dogovoriti. Nema problema. samo ćše to biti malo teže jer radim doslovno svaki dan svetak i petak itd. No možemo se dogovoriti di i kad.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 17:53

ica je napisao/la:
...za početak nabi bilo ludo kupit motor s kojim planiraš takav put, zatim se doooobro upoznat s motorom što bi značilo da putovanje odgodiš za barem tri godine dok nestekneš nekakvo iskustvo na lokalnim cestama..
...nakon toga počneš sa planiranjem rute i po internetu potražiš smještaj i kontaktiraš ljude da osiguraš smještaj...
...eto to bi po meni bije nekakav minimum organizacije za takvo putovanje...
...sretno...

Pozdrav ica

1. O kupnji motora već sam odg.
2. Odgađanje ne dolazi u obzir.
3. Iskustvo steknem do lita po lokalnim cestama, sobzirom kak ga budem kak kažu jaračio, ak izdrži onda ok, ak ne izdrži onda ništa.
4. Rutu sam isplanirao donekle.
5. Smještraj se uvik može nać. Em preko naših agencija (last minute npr. sam ne moraš plaćat avion što je oko nekih 3-5tisuća kuna ovisi di i koji hotel i putovanje aranžmani,) da se sredit i lokalno, itd. Al preferiram spavat na otvorenom.
6. Sad nakon kupnje motorina, osnovno je osjetit kak diše, potrošnja goriva, potrošni djelovi itd. Tak da se to da odradit do lita, ak ga budem recimo jače stiska i iživljava malog.
7. Ak sve prođe ok s grčkom onda, dolaze ostale rute na red, al s vremenom, ponajprije za litno vrime, i tak malo pomalo porć neki dio svita. Tak da iman kaj radit ostatak života.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 18:00

Dodatak:
Primam prijedloge,
želim chopper ka raptor, il nešt u tom stilu, pa da ne letim pred rudo, primam prijedloge linkiće i slike.
čoper kustom neki model.
Pa et.

Hvala na prijedlozima.
[Vrh] Go down
zed12
cro chopper forum
cro chopper forum
zed12

Broj postova : 1932
Godina imam : 50
Prebivalište : ni vrit ni mimo
Vozim : da
Na forumu od : 02.03.2010

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 18:42

Nema na čemu

Doživjeti 3000km Wkmgdz
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 18:51

zed12 je napisao/la:
Nema na čemu

Doživjeti 3000km Wkmgdz

Very Happy roker Rolling Eyes

thnx....
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 18:53

...bez ikakvog iskustva kretat na takav put je glupost, pogotovo s motorom kojeg si tek kupija iz dućana, lako bi ti se moglo dogodit negdi u Makedoniji (ako bi dogura do doli) da se dogodi ozbiljniji kvar i di si onda...
...pametnije je odgodit put za tri godine, imaš vrimena neće Grčka nigdi pobić...
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 19:18

ica je napisao/la:
...bez ikakvog iskustva kretat na takav put je glupost, pogotovo s motorom kojeg si tek kupija iz dućana, lako bi ti se moglo dogodit negdi u Makedoniji (ako bi dogura do doli) da se dogodi ozbiljniji kvar i di si onda...
...pametnije je odgodit put za tri godine, imaš vrimena neće Grčka nigdi pobić...

Uh,

- Kakvo mi je iskustvo potrebno? za takav put.
Zašto odgodit? nije stvar jel zemlja tu i tamo sad il za tri gopdine ..
- Da, lako se dogodi i ozbiljniji kvar ko neki dan na mercedesu, bilo u zanzibaru ili makedoniji, no uvik ima servis i narudžbe.
A recimo da nema, onda uvik postoji pošta, fedex npr.
S kojima sam osta iznenađen neki dan, npr. naručeni paket, dpn protokolom, putem fedexa Iz Hong Kong-a je doša za pazi sad, 2 dana.
No uvik se možeš snać, i bez fedxa, na toj ruti svit je relativno razvijeniji nego kroejšn, tak da sigurno ima ne exexpres. itd.
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimesub 02 lis 2010, 23:08

Koliko imaš love za kupnju motora ?
Živiš li u Hercegovini ili u Hr.( veoma važno pitanje ) ?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimened 03 lis 2010, 00:10

rocky 61 je napisao/la:

Love iman dovoljno.

Živim u Hr.(zasad Smile )
zašto to pitaš, zašto je važno to pitanje?
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimened 03 lis 2010, 10:59

medo je napisao/la:
dakle plan je ovakav idemo nas nekoliko po..bat 100 žena,30 plavuša .30 crnki.30 brineta i 10 kakvi bude, kreće se ujutro u proljeće, prema njima ide nas nekoliko,putem čemo pit,i svašta,idemo s motorima ko kolko može,ko ne može busom ili stopom,plan je ozbiljan, prijave i kurtoni kod đonija koji će biti vođa puta jer zna put

iovo nije off nego ozbiljan post u skladu s temom

hahaha,.. king

medo,kralju... nemoj me glup glup
[Vrh] Go down
drabotic
cro chopper forum
cro chopper forum
drabotic

Broj postova : 1040
Godina imam : 41
Prebivalište : Jaska
Vozim : Z 750 S
Na forumu od : 23.07.2008

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimened 03 lis 2010, 11:31

ja mislim da si ti sa onim svojim igrokazom sa putom oko svijeta ostavio jako neozbiljan dojam i teško ćeš sad dobiti neki konstruktivan komentar, što si i zaslužio...

sve je moguće, pa tako i taj tvoj put, naravno... koliko je to stvarno lagano, toliko to ima i svojih zamki... vidiš tek kad kreneš, nadam se da hoćeš, eto...
[Vrh] Go down
http://www.pro-vez.hr
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimened 03 lis 2010, 15:42

Drabotic je s curom po Europi spavao po hotelima,
hranio se po restoranima pa opet je nakon pet dana
jedva čekao da se vrate doma na grah sa žlicom... Very Happy What a Face

Kad su u restoranu, uz onu finu, flamansku papicu, lica im
sjaje oduševljenjem ko ispuhani baloni... Crying or Very sad

Dvadeset dana takvog života i zgade ti se hoteli za čitav život... Very Happy

A ti bi, Johnny, spavao pod vedrim nebom, uz cestu iza grmlja... Razz Evil or Very Mad
I hranio se onim šta uloviš... Rolling Eyes

[Vrh] Go down
LUKAČ li-st
man
man
LUKAČ li-st

Broj postova : 493
Godina imam : 36
Prebivalište : Sarajevo-Livno-ST
Vozim : vozit cu
Na forumu od : 26.08.2008

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimened 03 lis 2010, 16:06

Evo ga opet wc
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimened 03 lis 2010, 16:21

Johnny G je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:

Love iman dovoljno.

Zato što su neki motori u BiH i za 50% jeftiniji nego u Hr.Raptor ti u bosni dođe 20 tkn,moj JIN LUN koštao 12 800 kn, a isti ti je qrc vozio sa pločicama iz Livna ili Zagreba ako imaš dvojno,eto zbog toga te pitam.
[Vrh] Go down
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

Broj postova : 2710
Prebivalište : selo kraj vestgejta
Vozim : yamaha 650 classic
Na forumu od : 01.01.2008

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitimened 03 lis 2010, 19:49

Johnny G je napisao/la:
rocky 61 je napisao/la:

Love iman dovoljno.

pa ako imaš love na bacanje,jer vidim da te ne jebe spavanje,kupovanje dijelova preko pošte,onda kupi goldwniga i gonjaj bez brige,pa nam javi kako je bilo,a i ako dolaziš u ZG ponesi i nama malo toga na čemu si da se i mi proveselimo,a za trening kad padne snijeg idemo ti i ja malo na Sljeme,jer po zimi ti je glupo u Grčkoj,pa možemo trenirat za Elefant :hapy2: :hapy2:
[Vrh] Go down
http://www.radio-zapresic.hr/
Sponsored content

Doživjeti 3000km Empty
PostajNaslov: Re: Doživjeti 3000km   Doživjeti 3000km Icon_minitime

[Vrh] Go down

Doživjeti 3000km
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-