| Ne tako stara, ali dobra CCF vremena | |
|
+16Safet(y) Free Spirit swileni ica Domagoj merla klesoo rocky 61 ronin1 dragger Zmija lukylipik cro.chopper zanotti magna asy 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 14:32 | |
| ..puno smo sve više vozili... recesija? nešto drugo ili treće?... neznam, ali znam da mi fali ovakvih prizora... foto by Saba (10.05.2009. 13,30h)s nickovima.. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 14:43 | |
| meni nije jasno kako ti može faliti nešto di mene nema a vidi ove tovarske jedne ili druge a kad si vidija ovu trojicu skupa zadnji put | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 14:51 | |
| Ko je ovaj zadnji desno? | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 14:54 | |
| jedan lik iz splita, prije je visija na forumu, a sad visi na fejsu (neš ti face da je na face-booku), možda ga i znaš svira je kontrabas u nekom folkloru | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 18:51 | |
| | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 18:59 | |
| super ova panoramska fotka | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 19:13 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 19:38 | |
| pa nije ovo ibor za fotografiju nego vapaj za ne tako davnim vremenima kad smo se vozili i družili. uvik je bio jedan koji je vukao a drugi su se priključivali ovisno o mogućnostima. danas više niko ne zove niko se ne voza..... saba je za sobom uvik vuka kolonu, zmija je bio sve prisutan..... danas te yamahe virago 1100 miruju, ili se barem meni tako čini | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 20:26 | |
| ... aj pošalji mi na e-mail panoramiku s nickovim i bez njih u što boljoj rezoluciji (iako mi se čini da je ti Sabahudin fotkao)!
... lijepi nostalgični ugriz Asy! | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 20:51 | |
| je, malo je zaštekalo svima...ni ja nisam iznimka iako sam dugo odolijevao ovim čudnim vremenima... ali, neće još dugo proći and we will be back | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 21:17 | |
| ......TEŠKA VRIMENA....PRIJATELJU MOJ...................
Jednim djelom recesija je sigurno uzela svoj danak, drugim dijelom svakodnevne obaveze.........treče: borba za goli život...............................ali u ciloj toj gunguli, bog mi JOŠ UVIJEK daje snage ..........da ipak mogu uživati u onome do čega mi je stalo.
| |
|
| |
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena uto 21 ruj 2010, 21:31 | |
| - dragger je napisao/la:
- ......TEŠKA VRIMENA....PRIJATELJU MOJ...................
Jednim djelom recesija je sigurno uzela svoj danak, drugim dijelom svakodnevne obaveze.........treče: borba za goli život...............................ali u ciloj toj gunguli, bog mi JOŠ UVIJEK daje snage ..........da ipak mogu uživati u onome do čega mi je stalo.
... lijepo napisano Dragger; imam zahvaliti samo svom Burkeu i opet recesiji što se barem malo ove godine vozim - KLE forever ! | |
|
| |
asy cro chopper forum
| |
| |
ronin1 banned
Broj postova : 163 Godina imam : 1015 Prebivalište : kad je žena doma--doma,kad je nema - svugdje Vozim : trenutno svašta Na forumu od : 04.11.2008
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena sri 22 ruj 2010, 08:45 | |
| [quote] - asy je napisao/la:
- ..puno smo sve više vozili... recesija? nešto drugo ili treće?... neznam, ali znam da mi fali ovakvih prizora...
možda su ljudi okolo u raznim klubovima ( kao što je to sad popularno ) pa imaju klupske obaveze pa sada nemaju vremena ni za svoj gušt ili što drugo ,ili im se je jednostavno malo omaklo | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena sri 22 ruj 2010, 09:06 | |
| [quote="ronin1"] - asy je napisao/la:
- ..puno smo sve više vozili... recesija? nešto drugo ili treće?... neznam, ali znam da mi fali ovakvih prizora...
možda su ljudi okolo u raznim klubovima ( kao što je to sad popularno ) pa imaju kluoske obaveze pa sada nemaju vremena ni za svoj gušt ili što drugo ,ili im se je jednostavno malo omaklo u ovoj izjavi cak ima i malo istine ali nedovoljno da situacija bude kakva jeste | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena sri 22 ruj 2010, 09:20 | |
| [quote="magna"] - ronin1 je napisao/la:
- asy je napisao/la:
možda su ljudi okolo u raznim klubovima ( kao što je to sad popularno ) pa imaju kluoske obaveze pa sada nemaju vremena ni za svoj gušt ili što drugo ,ili im se je jednostavno malo omaklo
u ovoj izjavi cak ima i malo istine ali nedovoljno da situacija bude kakva jeste izjava je kontradiktorna, ako se podrazumijeva moto klub a ne klub kukičanja paških stolnjaka: nemaju vremena za gušt?? ne voze motore?? baj d vej, jedan od standardnih "obveza" u klubovima je zajednička VOŽNJA... ajmo, malo koncentracije... | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena sri 22 ruj 2010, 22:05 | |
| Recesija je bila i prije dvije , tri godine,borba za goli život je od postanka čovjeka,posao ,obaveze , sve je to svakidašnjica ali je nepobitno da se u posljednje vrijeme neki vrag uvukao u ljude , ja to neznam objasniti ali nešto ne štima,neka masovna apatija i nezainteresiranost za sve,ko' roboti jbte,valjda se bliži 1012-ta što li. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena sri 22 ruj 2010, 22:13 | |
| - ronin1 je napisao/la:
možda su ljudi okolo u raznim klubovima ( kao što je to sad popularno ) pa imaju klupske obaveze pa sada nemaju vremena ni za svoj gušt ili što drugo ,ili im se je jednostavno malo omaklo ... jednako popularno je i ne kenjati na javnim mjestima! | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena sri 22 ruj 2010, 23:49 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- Recesija je bila i prije dvije , tri godine,borba za goli život je od postanka čovjeka,posao ,obaveze , sve je to svakidašnjica
ali je nepobitno da se u posljednje vrijeme neki vrag uvukao u ljude , ja to neznam objasniti ali nešto ne štima,neka masovna apatija i nezainteresiranost za sve,ko' roboti jbte,valjda se bliži 1012-ta što li. netocno. Provjeri (bar za RH) koliko je kostala "kosarica". Benzin je bio bar 20% jeftiniji, a kava je bila 5kn. O ostalim troskovima ne bih... Ja nemam novaca za opiciti 2 soma km mjesecno! + odrzavanje, rega, kave.... ipak je recesija | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena čet 23 ruj 2010, 21:36 | |
| Aj' dobro,malkice sam pretjero'sa recesijom. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena pet 24 ruj 2010, 00:00 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- Aj' dobro,malkice sam pretjero'sa recesijom.
??? sto je tu pretjerano??? Jednostavno se nema k'o prije i adio. Ili su mi se prohtjevi opako povecali??? U protekla 3 mj. sam kupio nove gume za auto (1000), popravio sjebani plin (3040), opicio 6 puta ZG -ST -ZG (bar 2000), provozao se u A i jos par puta u VZ (gradske necu brojati), registrirao motor (1300)...... jutarnje kave i cigareta se ne odricem! A treba i rezije platiti, zivjeti.... Ne znam otkud mi lova!!! Krstarenja motorom su trenutno u drugom planu. | |
|
| |
ronin1 banned
Broj postova : 163 Godina imam : 1015 Prebivalište : kad je žena doma--doma,kad je nema - svugdje Vozim : trenutno svašta Na forumu od : 04.11.2008
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena pet 24 ruj 2010, 09:28 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ronin1 je napisao/la:
možda su ljudi okolo u raznim klubovima ( kao što je to sad popularno ) pa imaju klupske obaveze pa sada nemaju vremena ni za svoj gušt ili što drugo ,ili im se je jednostavno malo omaklo ... jednako popularno je i ne kenjati na javnim mjestima! a što si se ti našao pogođen.????....nikom ne smeta ,i niko ne prigovara osim tebe ,,jbg sorry otkad si u klubu nešto si mi opak ...a i nema te , vidim nisi više ni admin ili moderator,šta li si već bio ,razlog su možda klubske obaveze,recesija,kriza srednjih godina,jesen stigla.. ili neki osobni ???nije ni važno . moj komentar je veliš kenjanje , pa objasni zašto ,možeš i na PM da ne odemo off topic..... | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena pet 24 ruj 2010, 09:49 | |
| [quote="ronin1"][quote="lukylipik"] - ronin1 je napisao/la:
otkad si u klubu nešto si mi opak ...a i nema te , vidim nisi više ni admin ili moderator,šta li si već bio ,razlog su možda klubske obaveze,recesija,kriza srednjih godina,jesen stigla.. ili neki osobni ???nije ni važno . . Većina ljudi ipak razmisli prije nego nešto kaže/napiše. Nažalost, vidim to nije svima ušlo u naviku... | |
|
| |
Domagoj man
Broj postova : 229 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha YBR 125 Custom, Honda SH150i, Tomos APN6 Na forumu od : 23.02.2009
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena pet 24 ruj 2010, 10:27 | |
| Ljudi, a zašto se prepirete? Pa čovjek se samo prisjetio lijepih vremena. Kada bi svaki dan bio takav, vjerojatno ga se ne bi nitko sjetio. Pa svima je jasno da su vremena postala teža, a bit će još teža. Ne treba taj trenutak kvariti sa svakodnevnim pi*****ama. Nigdar ni bilo da nekak ni bilo. | |
|
| |
ronin1 banned
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena pet 24 ruj 2010, 11:45 | |
| - Domagoj je napisao/la:
- Ljudi, a zašto se prepirete? Pa čovjek se samo prisjetio lijepih vremena. Kada bi svaki dan bio takav, vjerojatno ga se ne bi nitko sjetio. Pa svima je jasno da su vremena postala teža, a bit će još teža. Ne treba taj trenutak kvariti sa svakodnevnim pi*****ama. Nigdar ni bilo da nekak ni bilo.
mudro zboriš... " i nigdar nebu da nam nekak nebu " | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ne tako stara, ali dobra CCF vremena | |
| |
|
| |
| Ne tako stara, ali dobra CCF vremena | |
|