|
|
| windshield na GV 250 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
gosponmartin man
Broj postova : 60 Godina imam : 55 Prebivalište : Zagreb-Dubrava Vozim : Hyosung Aguila GV 250 Na forumu od : 10.02.2010
| Naslov: windshield na GV 250 pon 23 kol 2010, 22:41 | |
| jučer sam stavio i vizir naprijed(windshiled)...nije originalni pa sam morao napraviti nosače...sve skupa je ispalo manje od 100,00 kn i malo vremena(aluminijski flah...)... evo fotke...ispalo je po meni čak i OK,ne trese se u voznji....mozda jos malo finiširanja (Powered by frubar.net) | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: windshield na GV 250 pon 23 kol 2010, 23:04 | |
| ......dobar poduhvat, no mislim da to neće dugo izdržati. Najprije mjesto učvršćenja na volanu je meko-nesigurno, a i taj lim za uporišta mi ne ulijeva neku čvrstoću. | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: windshield na GV 250 uto 24 kol 2010, 08:19 | |
| Vjetrobran izgleda lijepo, ali je za moj ukus postavljen malo previše okomito. Ne prati liniju prednjih vilica, kod mene je nagnut čak i malo više od te linije. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: windshield na GV 250 uto 24 kol 2010, 08:44 | |
| aluminij je sam po sebi mkan i siguran sam da nebude izdržao vibracije i ostalo opterečenje koje dolazi sa vožnjom u konkretnom slučaju. naime izbor u orginalnim opcijama je okrugli puni materijal (čelik) jasno i što je moguče krača poluga ili / i plosnati tako zvani flah uvijek okomito postavljn na silu djelovanja (na kant ) kako bi dobio višestruku čvrstoću . |
| | | gosponmartin man
Broj postova : 60 Godina imam : 55 Prebivalište : Zagreb-Dubrava Vozim : Hyosung Aguila GV 250 Na forumu od : 10.02.2010
| Naslov: Re: windshield na GV 250 uto 24 kol 2010, 15:46 | |
| ...uvažio sugestije ....drugi tjedan ću uzeti flahove jače(od Inoxa)... i napravio sam veću kosinu-pratio sam vilice i sad je još čvršće i ljepše......jači je kut...inače vjetrobran mi je ostao od skutera(novi takav dođe 114,00 kn)...pa sam za sada prošao jeftino... inače danas sam i uzeo sisy bag i montirao ga...sada je super (Powered by frubar.net) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: windshield na GV 250 | |
| |
| | | | windshield na GV 250 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|