| Yamaha xv 250 Virago | |
|
+7dragger Hedo Kamikaza Vjerna Učiteljica custom rider Vladek mala bestija 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
mala bestija cro chopper forum
Broj postova : 1475 Godina imam : 56 Prebivalište : ZADAR Vozim : YAMAHA XV VIRAGO 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 03:43 | |
| Nisam siguran da li ovo spada pod temu moja prerada ili ušminjkavanje ali svejedno. U samom startu zamjenio sam mu tvornički volan širine 70 cm za drugi slićan širine 95 cm. stavio bi ja bio i širi ali trebalo bi produživati sajle i kablove pa ostade na tome a i ja sam zadovoljan. Volan je rađen od 22 mm prokrom A4 cijevi koju sam nakon piljenja krivio po svojim željama. Nakon toga sam mu mijenjao retrovizore, nisu mi se sviđali original viragovi pa sam stavio od dragstara što se i vidi na prvoj fotografiji. Kako se vozi cijelu godinu treba mijenjati uvijek nešto od sajli, guma, lanca, lančanika, tako neko vrijeme nisam ništa dirao dok mu nisu progorili topovi a onda sam njih zamjeniosa topovima koje sam kupio od Mustre. Naravno nisu original i tu je trebalo pilati i variti. Od starih auspuha ostale su samo sijevi koje idu od cilindara do topova.Morao sam maknuti lonac koji je povezivao stare topove i povariti cijev drugog cilindra direktno na top sa unutrašnje strane. Sad ima zvuk kao da ima 750cm3. Stari original poklopac posude za ulje prve kočnice zamijenio sam kromiranim ( Live tu ride - ride tu live) koji je nekad krasio Vladekov Virago a na red su došli ponovo retrovizori jer sam napokon uspio doći do onakvih kakve sam želio, također sam original gumene ručice zamjenio sa novim( kombinacija plastika, kao kromirana sa gumom) Ugradio sam mu priključak za struju na koji mogu puniti mobitel ili spojiti pumpu za dušek ili svašta nešto. Direktno na akomulator kabel sa osiguračem od 10 A na plusu, tako i minus, naravno bez osigurača. Kupio u nautic shopu brodsku utičnicu za 12 V sa gumenim čepom i ugradio sa desne strane ispod sica na plastični bubreg što se vidi na slici di i novi topovi. Razmišljam već neko vrijeme kako bi njegovu zelenu zamjenio sa aluminij ili titan sivom samo se nekako bojim da ga ta boja ne smanji još više i ovako izgleda dosta mali. Sve u svemu to su vidljive promjene koje sam napravio. | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 07:52 | |
| Kao i na slikama tako i uživo motor izgleda jako dobro! | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 09:58 | |
| lipo,lipo | |
|
| |
Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 10:16 | |
| Općenito mi se jako sviđa sama boja motora. | |
|
| |
Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 11:12 | |
| | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 11:42 | |
| Jako lijepi motor | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 12:04 | |
| | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 20:34 | |
| Lijep stroj. | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago sri 18 kol 2010, 21:58 | |
| Razmišljam već neko vrijeme kako bi njegovu zelenu zamjenio sa aluminij ili titan sivom samo se nekako bojim da ga ta boja ne smanji još više i ovako izgleda dosta mali.
Naprotiv , siva boja bi ga vizuelno učinila večim. | |
|
| |
mala bestija cro chopper forum
Broj postova : 1475 Godina imam : 56 Prebivalište : ZADAR Vozim : YAMAHA XV VIRAGO 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago čet 19 kol 2010, 02:30 | |
| - rocky 61 je napisao/la:
- Razmišljam već neko vrijeme kako bi njegovu zelenu zamjenio sa aluminij ili titan sivom samo se nekako bojim da ga ta boja ne smanji još više i ovako izgleda dosta mali.
Naprotiv , siva boja bi ga vizuelno učinila večim. Trebam naći sivu mat boju koja bi mi se razikovala za nijansu (tamnije) od aluminijskih djelova i kromiranih, ramu bi ostavio crnu. Morat ću isprovati na nećemu kako bi to izgledalo, odnosno da li je to ono što hoću. Mislim napraviti novu bočnu nogaru jer ova mi je nekako kratka i crna. Razmišljam kupiti prokrom štangu 2 x 2 cm kvadratnu, ispiliti po dimenzijama i uvrtiti je, zatim dolje napraviti nekakvu stopicu da motor lijepo legne na nju. Onda ide kračenje zadnjeg blatobrana i nova štop lampa ( naravno na malteški križ ), zatim izrada sicibara, bočnog nosača tablice i još svašta nešto. Uglavnom, kad bude kakvih novih promjena obavjestiti ću vas i staviti fotke. | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
zutokljunac man
Broj postova : 262 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV 535 DX Sportster Na forumu od : 14.06.2008
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago ned 05 ruj 2010, 20:45 | |
| lijepo, lijepo! mislim da bi kombinacija sivo/ crno izgledala predobro | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago uto 22 oľu 2011, 16:30 | |
| Bajk izgleda utegnuto ko curičak. Nisam ga skužio u podforumu.. Vidim da ga prodaješ...Sretno, čini mi se da će novi vlasnik biti jako zadovoljan. Kilometri na viragici nisu bitan ekvivalent.Jedino razvodni lanac i španeri...a za ostalo, narani svinje i ništ nediraj! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Yamaha xv 250 Virago | |
| |
|
| |
| Yamaha xv 250 Virago | |
|